Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לגבי מגבר מונו

גל11
שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אז ככה החלטתי ללכת על סאב של IMAGE DYNAMICS מהסדרה IDMAX (שמעתי אותו נשמע מצויין)

ניראה לי שאני ילך על ה- 10 אינצ' ולא על ה 12 עכשיו השאלה אם לקחת אותו ב 2 סלילים של 2 אום או בשתי סלילים של 4 אום? (אני לא מבין מה זה אומר )

עכשיו לעניין המגבר איזה מונו להתאים לו הכי חשוב לי זה האיכות והדיוק!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

רוקפוט 325.1p אני אהבתי את הדגם הזה מאוד.

יש לו דיוק ואיכותי מאוד.

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה IDMAX הוא 1000 WRMS זה אומר שכדי לנצל אותו תצטרך מונו לפחות חצי מזה בעוצמה, זה סאב מאוד נציל.

שמעתי את ה10", 2 סלילים של 4 OHM על מונו 1001BD של רוקפורד, זאת אומרת עבודה ב 2 OHM ותאמין לי מאוד מדוייק וחזק.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הIDMAX הוא סאב נהדר , הוא לא דורש הגברה מיוחדת כדי שיהיה מדוייק . אם התקציב לחוץ , הייתי הולך על המונו של פייל ,שב1000 ש"ח נותן תמורה מדהימה למחיר . הדגם זה PLA3000D

בברכה יהודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הIDMAX הוא סאב נהדר , הוא לא דורש הגברה מיוחדת כדי שיהיה מדוייק . אם התקציב לחוץ , הייתי הולך על המונו של פייל ,שב1000 ש"ח נותן תמורה מדהימה למחיר . הדגם זה PLA3000D

המלצת עכשיו לשדך לבודי של פרארי F430 מנוע של מזדה 3?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יהודה, מה יש לך עם הפייל הזה?

לזוג סאבים של פייל המרובעים בתיבה פתוחה בשביל תחרות SPL אולי הוא טוב, אבל רבק - לIDMAX??

ועוד על 10", הרי מזה כבר ניתן להבין שהבן אדם לא מבקש להרעיד את הבניין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן אני לא רוצה להרעיד את האוטו אני בכלל לא אוהב את זה .

1.התקציב שלי הוא בערך 2500 שקל למונו בלוק (סביר?)

2.לגביי ה idmax אני מאזור ת"א מישהו מכיר חנות בסביבה שמוכרת אותם ? לקנות אותו עם 2 סלילים של 2 אום או 2 סלילים של 4?

3. מה לגביי תיבה מחושבת?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מחפש רק חדש? או יד שניה מעניין אותך?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המלצת עכשיו לשדך לבודי של פרארי F430 מנוע של מזדה 3?
אני ממש בטוח שזה ישנה הרבה

מנואל זה הולך טוב עם סט סופרימו על פולס אודיו - בדוק .

גל מה התקציב למונו ? 2.5K?

לא זה הולך טוב עם סט של פולס על פייז נכון ?!!

יהודה, מה יש לך עם הפייל הזה?

לזוג סאבים של פייל המרובעים בתיבה פתוחה בשביל תחרות SPL אולי הוא טוב, אבל רבק - לIDMAX??

ועוד על 10", הרי מזה כבר ניתן להבין שהבן אדם לא מבקש להרעיד את הבניין.

אני אסביר לך , לסאב אתה צריך מגבר עם כוח , אתה לא צריך מגבר מהיר/מפורט או כול דבר אחר כי את זה נותן הסאב , מה שאתה צריך זה מגבר עם כוח ועם דאמפינג פאקטור טוב . אז או שאתה הולך על הJL שיש לו דאמפינג פקטור מעולה , או שאתה הולך על מגברים אמיתיים כמו ארק אודיו או שתלך על מגבר עם כוח ומספיק דאמפינג פאקטור לשלוט היטב בסאב . אתם לא ממליצים להם ללכת לקנות ארק אודיו ,אלא את כול השטויות שאתם מכירים ,ועולים הון תועפות ולא ממש נותנים הבדל גדול בצליל.

אני מוכן להמר שלא ממש בדקתם אם מגבר X שנותן את אותו מספר וואטים יתן סאונד יותר טוב על IDMAX מהמגברים שאתם ממליצים במבחן עיוור . אני אתפלא מאוד אים מישהו יבחין . אז למה לתת מגבר שיתן את אותו דבר רק יעלה הרבה יותר .

אני ממליץ על דברים שאני אישית חושב לקנות כשאצטרך אותם , זה החשיבה שלי , ואני לא חושב שצריך מותג ,ולשלם עליו כשהוא לא נותן שום ערך נלווה חוץ מהיותו מותג . יש נקודות קריטיות במערכת שבהם כול גרוש שתוציא יתן דיבידנדים גדולים , ויש נקודות שבהן ניתן וכדאי לחסוך , לטעמי בנושא המונובלוק הפייל מייצג תמורה מאוד גדולה לכסף .

בברכה יהודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יהודה - אישית אני מפסיק ליחס חשיבות לכל היוצא מהכתיבה שלך ,

אני עדיין לא יודע מה הידע שלך - מעשית

כי כל דבר שאתה כותב זה על האינסטיקט הפנימי שלך שאני יגיד לך לא שווה הרבה מאד - לא ספציפית כלפייך אלא על כל אחד

אין דבר כזה "לפי מה שקראתי" "לפי הנתונים" וכו.

אתה מבין למה אני מתכוון ?

וכן אני חושב שפייל הזה על IDMAX זה יהייה דבר מאד מפגר לעשות

אתה חושב שלא תעשה את זה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא לא

הקשקוש של פייל לא יחזיק כזה סאב כמו מגבר אמיתי

וכן עוד מעט יקפצו כאלה שיגידו שזה מגבר זהה לקשקוש אחר

אבל מי שניסה לחבר כזה מגבר לסאב עוצמתי יודע מה המקום שלו

אגב לדעתי ה1001 והID הם לא שילוב מעולה אבל זול מאוד יחסית לתמורה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תחפש ביד שנייה מונו בלוקים מחברת באמת איכותיות שיתנו בין 400W-800W RMS או אפילו מגבר 2 ערוצים איכותי שיתן את ההספק הנ"ל.

יהודה: הפייל לדעתי לא יצליח להעביד את הסאב הנ"ל כמו שצריך ולמשך זמן רב.

אם כבר משקיעים בדריבר אז גם נותנים תקציב להגברה!

אני לא מדבר על מונו של אודיסון VRX ב- 10K (חסר טעם והשקעה סתומה!)

אלא מונו נורמלי כגון סאונדסטרים, פייז, ZED AUDIO וכו'.. אבל פייל? איך חשבת על זה בכלל?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...