Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי אפלאוס 93 אוטומטית ואני חייב לפרק את הדיסק של הבלם הקידמי לטובת חריטה

מה שקרה זה שהרפידה בצד הפנימי הלכה והתחילה לחרוט את הדיסק עצמו

השאלה שלי היא מה גודל הבוקסה של האום הגדול שתופסת את הציריה זאת שמאובטחת עם פין פציל

כדי שאוכל ללכת למוסך ולנסות להשאיל מהם

תודה מראש.

פורסם

מאחר ולא קיבלת תשובה, קח סרגל (או קליבר אם יש לך), ותמדוד.

אני לא רואה אפשרות אחרת (אולי לגרור את האוטו למוסך, או לנסוע בזהירות).

עריכה: סליחה, פירסמת כולה לפני חצי שעה, הבלבול שלי, כי רשום לי הפרסום היה "אתמול" , וזה נהיה אתמול לפני 4 דקות :roll: )

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

בכול מקרה תודה רבה

איזה קטר אני בודק כי הבקסה עצמה משוננת קוטר חיצוני או פנימי?

תודה מראש.

פורסם

אתה בטוח שמה שאתה רואה משונן זה האום עצמו עצמה ולא כיסוי פח שיושב עליו ומונע ממנו להסתובב? נדמה לי שאתה טועה.

אם זכרוני אינו מטעני, אז לדייהטסו גרנד-מוב האום הזה הוא 36 מ"מ, ויש סיכוי מצוין שזה גם מה שאתה צריך.

• ספונסר פורום
פורסם

אם אני זוכר נכון,אין צורך לפרק את האום המרכזית,הצלחת יוצאת רק מפרוק האוכף,בכל מקרה,תחליף לצלחת חדשה,אם כבר הגעת למצב של ברזל על ברזל,סביר להניח שהצלחת שלך כבר פסולה.

פורסם

תודה לכולם

אורן האם אתה מתכוון לקליפר של הבלם ובעצם הגלגל הוא זה שמצמיד את הדיסק לציריה

להגיד לך את האמת אני לא יכול לראות את הרכב כי הוא נמצא בבית ואני בבסיס רק ביום חמישי בערב יהיה לי גישה לרכב

ובאמת לבדוק אותו לעומק

ודבר נוסף האם אתה יודע מה העובי המינימלי שחייב להיות לדיסק לפני שפוסלים אותו?

ביום חמישי אני מתכוון לפרק אותו וביום שישי ללכת לבני בלם בפ"ת כדי שינסה לחרוט את הדיסק

יש דברים חשבים שאני צריך לדעת לפני שאני מתחיל את התהליך?

ומישהוא יודע כמה יעלה חריטה + זוג רפודות חדשות לבלם או דיסק חדש וזוג רפודות חדשות?

תודה נראש.

פורסם

שבת שלום לכולם

אורן באמת צדקתה, לא צריך לפרק את האום נעילה הוא לא קשורה בכלל , אגב היא באמת בצורת כוכב

אתמול פירקתי את הצלחת וקניתי סט של צלחת + רפידות בשביל שתי הגלגלים ב 200 שקל חדשים בראש העין

והיום בבוקר כבר הרכבתי את הסט החדש ,לקח לי בערך שעה לעשות הכול.

לא היה מסובך בכלל רק הכיווץ של הבוכנה שתתאים לרפידות החדשות כי אן לי קלמרה בצורת כי (האות)

האם יש פעולה מיוחדת שצריך לבצע לאחר החלפת צלחות במידה ולא ניתקתי צינורות שמן?

תודה מראש.

• תוכן חדש...