Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה ברובר 25

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש בבעלותי רובר 25 שנת יצור 2004 עברה קצת יותר מ-100 אלף ק"מ לאחרונה כאשר אני מניעה את האוטו בבוקר התורים של המנועה "משתוללים" בצורה מטורפת ולפעמים המנועה נכבה, וגם בזמן הנסיעה שמתי לב שהופיעה לי נורה של סימן"!" נידלקת ונעלמת לאחר שנייה, נורה שקשוקה לבעיית גיר אם אני לא טועה.

אני אציין שהרכב מטופל במוסך מורשה והוא אחרי טיפול מאה אלף

זקוק לייעוץ

תודה

משה

פורסם

עלולות להיות כמה סיבות לתופעה שתארת והכי טוב זה להשאיר המכונית ללינת ליילה במוסך ובבוקר, לפני התנעת המנוע, שיבצעו בדיקת כל נתוני החיישנים ואח"כ בזמן הנעת המנוע יראו את הבעייה כשהיא קיימת ויוכלו לאתרה ולתקנה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה לך רפי

יכול להיות שזה בעיה בגיר?

איפה ממולץ לאבחן את הבעיה במוסך שאני קבועה אצלהם מוסך מורשה רובר בפ"ת קרית אריה?, או מקום אחר שיכול להיות זול יותר אולי ושאתה מכיר?

פורסם

תודה לך רפי

יכול להיות שזה בעיה בגיר?

איפה ממולץ לאבחן את הבעיה במוסך שאני קבועה אצלהם מוסך מורשה רובר בפ"ת קרית אריה?, או מקום אחר שיכול להיות זול יותר אולי ושאתה מכיר?

פורסם

אני מציע לך להשאיר את הרכב לפחות לאיבחון במוסך רובר פ"ת.

שייקבעו מה הסיבה תוכל להחליט מה לעשות הלאה.

אם אכן צריך שיפוץ גיר (קשה לי לחשוב למה מהסימפטומים) תוכל לפנות לבד למכון גירים.

ד"א, לפי מה שידוע לי (!) אדום היא נורת אזהרה שהבלם יד משוך או במידה והורדת אותו אז היא מעידה על חיסרון בנוזל בלם.

רובר רגישה לטיפולים לא מקצועיים, מניסיון.

בידי המרכזי המון ידע וכלים להתמודד איתה.

אם תלך למקום אחר ייתכן ותחסוך כמה שקלים, אבל הסיכוי להשרף גבוה ושבסוף הזול לא ייצא יקר

ד"א, תכף ימליצו לך פה על דרך השטח בת"א.

אני לא יודע בדיוק מה הנסיון פה של אנשים עם דרך השטח, אבל זהו מוסך שבעברו נקרא מוסך בנצי, והיה מורשה רובר ולנד רובר. הרובר שלי הייתה מטופלת אצלהם שנים, בהם סבלתי מתקלות חוזרות ונישנות עקב טיפול לא נאות, והמחירים שלהם לא יותר נמוכים מאשר במרכזי.

• תוכן חדש...