Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף HONDA CIVIC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מייעץ לך ללכת לאוטו סנטר אם אמינים וממש טובים האוטו בא אם טיפולים וגם אם מטפלים בהונדה טוב למה חברת מאיר בבעלות אוטו סנטר הוא בעלות של הונדה והם מטפלים ברכבים שלהם כמו שאני קניתי תרכב שלי וגם תקבל אחריות וגם אפשר לנצל אותם בכול דבר אפשרי באוטו להחליף לצבוע וכול זה אני הייתי מייעץ לך לגשש שם ולא חייב ES אם גג לי אין גג וזה ES ותראה איזה יפה היא בתמונה בצד

אם אפשר, מעט סימני פיסוק בפסקה זה יהיה יותר קריא וברור לכלל החברים.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם
אכן בדקתי יש רק 2 כריות צודק.

בקשר ל1800 :

א. אין לי שום צורך ב1800

ב. ההפרש מחיר הוא 5000 ש"ח (קריטי? לא ממש כשקונים בסכום כזה במילא)

ג. טובה יותר ? לא יודע , מודרנית יותר? אכן מבפנים השעון הדיגיטלי והמראה ה"חללי" מוסיף אך שוב מדובר ברכב לאדם בן 55 לא חושב שכל זה ממש ישנה לו , הלוח שעונים בהונדות מהדגם היותר ישן לא פחות יפות לדעתי , ואישית אני מעדיף את המראה הישן גם מבפנים המחוגים , קצת קשה להיפרד מהם.

כמו כן הפלוס העיקרי כמו שנאמר פה בבלמי דיסק , ואני גם ממש אוהב את המראות צד החשמליות.

.

א. זה לא עניין של צורך. אלא רק אם אתה שבוי במיסקונספציה שהמנוע הגדול יותר יהיה הרבה יותר בזבזני.

ב. אם זהו ההפרש (הפרש באמת לא משמעותי) אז בוודאי ובוודאי שמומלץ ללכת על החדשה. ראה ג.

ג. היא בפירוש טובה יותר. נעזוב לרגע בצד את העובדה שהפנים של הסיוויק הקודמת היה מהמכוערים ביותר במשפחתיות של שנות ה-2000. אם באמת נדמה לך שהפלוס העיקרי כאן הוא בלמי הדיסק אז אתה טועה בגדול. הסיוויק החדשה טובה יותר מהקודמת ברוב האלמנטים הקשורים לנהיגה ונסיעה, וכמובן גם בטוחה יותר. אני אקצין ואומר שאם החלטת לקנות סיוויק ואתה מתלבט בין השתיים, אז זה יהיה פשוט אקט מטופש מצידך לדבוק בישנה בגלל המחוגים שלה, או מכל סיבה שהיא.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה טועה בגדול ...אני חושב שהכסוף בפנים שלה מכוער ראית פעם את את הכחול או השפמניה במפנים שזה חצי ביז חצי חום ..זה הכי יפה שיש ואיזה מכוניות יש שיותר יפות ממנה מבפנים אני לא חושב שאתה צודק לפי דעתי היא ממש יפה תלך על ה2005 יש לה מראה ספורטיבי ה1800 נראית כמו חללית לא אוטו חח

פורסם
אתה טועה בגדול ...אני חושב שהכסוף בפנים שלה מכוער ראית פעם את את הכחול או השפמניה במפנים שזה חצי ביז חצי חום ..זה הכי יפה שיש ואיזה מכוניות יש שיותר יפות ממנה מבפנים אני לא חושב שאתה צודק לפי דעתי היא ממש יפה תלך על ה2005 יש לה מראה ספורטיבי ה1800 נראית כמו חללית לא אוטו חח

הבעיה שקשה למצוא ריפוד בז' עם אוטו בצבע שמפניה , לרוב "השמפניות" יש ריפוד אפור מגעיל , ננסה לחפש משהו מתאים אני אקפוץ יום שישי לאוטוסנטר נראה מה יש להם להציע.

בקשר להפרש בין 1600 ל1800 קצת טעיתי ההפרש הוא 15~ אלף ש"ח:roll:

פורסם

כן, גם אני הייתי מקשיב למי שמתנסח ככה.

בקשר להפרש בין 1600 ל1800 קצת טעיתי ההפרש הוא 15~ אלף ש"ח:roll:

לא מפתיע.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לא מסכים עם רוני לגבי הפנים - אני חושב שהוא דווקא אחד היפים.

תאורת לוח-שעונים מגניבה בדגמים האחרונים שלפני מתיחת-הפנים (לפחות נחשבה למגניבה ב-2004), אופצ' לריפודי בז' בהירים וקונסולה מצומצמת בלי יותר מדי בלאגן.

סביבת נהג מגעילה באמת היא זו של הלנטיס, לדוג'. (ששווקה ב-2004 גם).

פורסם

טוב, זה עניין של טעם וריח כמובן.

אני חושב שהפנים של הסיוויק הקודמת הוא אפור ומשעמם, עם עיצוב סתמי (בעצם, אין ממש עיצוב). הקונסולה המרכזית לא סימטרית, לא מסודרת טוב ולא ממש נאה. בדגם החדש יש הרבה יותר שאר רוח, וגם בחירת החומרים טובה משמעותית.

civic_interior.jpg

Civicinterior.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...