Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוזוקי ויטרה מנוע 1600.

הסטארטר מתחיל לסובב את המנוע במהירות רגילה ואז פתאום נעצר בבת-אחת. אם מנסים מייד להניע מחדש, המנוע מסתובב רגיל ואז מניע.

זה קורה רק פעם אחת בהנעה ראשונה בבוקר (גם במזג אויר חם) באופן אקראי.

המצבר נבדק בעומס והוא תקין.

יש למישהוא הצעות? האם בכל זאת מצבר או אולי סטארטר לא תקין- או שאולי בעייה מכנית במנוע?

פורסם

נשמע לי כמו טיפטוף מים לאחד הצילינדרים במשך הלילה. האם לאחר ההנעה יש עשן לבן למס' שניות ?

חסר מעט מים ?.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
נשמע לי כמו טיפטוף מים לאחד הצילינדרים במשך הלילה. האם לאחר ההנעה יש עשן לבן למס' שניות ?

חסר מעט מים ?.

דוד.

מאיפה יגיעו המים? אתה מתכוון לפריצת אטם-ראש? במקרה כזה צ"ל זיוף בפעולת המנוע-אבל המנוע עובד עגול מרגע שהניע.

יש אדים בהתנעת בוקר בגלל התעבות-כמו בכל מנוע. חוסר במים אין.

פורסם

אני מתכוון, המים יגיעו מאטם הראש או מסדק קטן בראש.

במקרה כזה לא חייב שתרגיש זיוף בפעולת המנוע. במקרה שהמצב לא קריטי והדליפה קטנה, הזיוף קצר מאוד, אבל במשך הזמן הוא מתארך. אני מקווה שלא זה המצב, נחכה לעידכון.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...