Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב יהיה לי את הסאב של פיוניר ts - w1201dvc

http://www.bilradiospesialisten.no/prod_detaljer.php?id=257

הסאב הוא "12.

500 וואט RMS

1000 וואט מקסימום

(2X4hom)

אני רוצה לקנות מגבר 4 יציאות חזק שידחוף וימצל את הסאב מ2 יציאות של המגבר, ומה 2יצאות האחרות אני רוצה לחבר זוג כומפוננט.(אני רוצה שהמגבר יהיה חזק אפילו אם ההספק שלו יותר חזק בהרבה משל הקומפוננט אני פשוט יוריד את הגאין ביציאות של הקומפוננט).

התקציב שלי לא ברור כי אני מביא את המוצרים מארה"ב וזה יותר זול בהרבה אז תנו לי כל הצעה של מגבר טוב וחזק.

תודה.

פורסם

אני בספק שקיים מגבר במחיר סביר שיתן לך את מה שאתה רוצה

לדעתי כדאי לך לקנות שני מגברים

אחד של שני ערוצים שירים את הקומפוננט ומונובלוק לסאב

בהתאם לנתונים של הציוד שלך

איזה קומפוננט דרך אגב?

פורסם

אם תוכל לתת יותר פרטים על הסאב זה יעזור בהתאמת מגבר בשבילו.

לא מצאתי פירוט נורמאלי שלו.

הוא גם לא מופיע באתר של פיוניר.

פורסם

נגיד ואני הולך על הקומפוננט של MB QUART:

Features:

6.5" 2-way component system with .5" tweeter

Impedance 4 Ohms

Frequency Response 40 – 32.000

Sensitivity 2,5W 90dB/1m

Power Range 50–120 Watts

Crossover Frequency 5.200 Hz

פורסם

אם אתה רוצה לשים 2 מגברים מה שאני ממליץ לעשות בחום תעשה ככה!

לסאב פיוניר שאני מכיר מניסיון--והוא סאב נחמד ! הייתי מחבר מגבר לנזר 800 וואט 2 יציאות!

עכשיו לגבי הרמקולים קומפוננט ככה:

לך על האינפיניטי הם מצוינים! תקנה מגבר לנזר 800 וואט 4 יציאות ועליהם תחבר את הקומפוננט! ותשקיע עוד קצת ותביא גם רמקולים אחוריים טובים -זה אם אין לך!

ואז תהיה לך מערכת מטורפת!

מקווה שתחכים עם ההעצה שלי!!!!!

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

כן אחי.. הinfinity הם באמת חברה בסדר גמור. אם אתה רוצה ללכת על 2 מגברים אתה לא צריך לתת לקומפוננט שלך 200 וואט כי הם בחיים לא יסבלו את זה... 50-80 זה וואט טוב וממוצע לקומפוננט לדעתי. שמישהו פה בפורום ימליץ לך על מגבר של 2 יציאות של 80 rms ואז תוכל לשחק עם הvolume שלך. אתה לא תמצא מגבר אחד שיעבוד לך עם כל הציוד שאתה רוצה. או שהוא יהיה יותר מדי חזק לרמקולים או שהוא יהיה יותר מדי חלש לסאב. אחרי זה תמצא מגבר מוקדש רק לסאב עם הוואט שאתה רוצה וזהו.

אין מה לעשות...באס זה ההההדדדבברררר

• תוכן חדש...