Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רדיו דיסק של JVC מודל KDG300 אתמול לאחר כדקה של האזנה למוזיקה, המוזיקה פשוט הפסיקה להתנגן והתחילה לעבוד בקירטועים, עד שנתקעת לגמרי(הזמן עוצר), רציתי לדעת אם הבעיה היא כמו שאומרים לי היא בעינית של הHU ? או שהגיע זמנו של הרדיו דיסק וצריך להחליף אותו? מה דעתכם?

שאלה נוספת היא איפה באזור המרכז ניתן לתקן HU עם בעיה מסוג זה או אחרת ?

פורסם

tima999,

אם הרדיו ממשיך לנגן כהלכה ורק ה - CD הפסיק לנגן אז הבעיה היא ב - CD. אתה יכול לפנות למעבדה של היבואן אפריל טקליין. רצ"ב קישור:http://www.alpine.co.il/site/s-catalogs/default.asp

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

תודה רבה שלו אני אפנה לשם ואבדוק את העניין.

כמה אתה חושב תיקון בעיה כזאת יכול לעלות? יכול להיות כדאי בכלל יהיה לקנות אחד חדש וזהו כי במילא הרדיו דיסק הזה אצלי כבר 5 שנים.

שכחתי גם לציין שזה קורה לי בכל הדיסקים ולא רק בדיסק אחד ספציפי.

• תוכן חדש...