Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפור פורד קפרי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי פורד קפרי שנת 1975 אני מחפש כמה עצות . אני רוצה לקנות קאמשפאט חם שמגיע קיט אבל אני רוצה לקנות אותו בארה"ב ולהביא לארץ, הבעיה היא שאני לא מוצא את חנויות בארה"ב שמוכרות מוצרים של KENT CAMS , אולי מישהו ממכם יודע?

ובנוסף מה אני רציך להחליף חוץ מקאמשפט , אמרו לי גם פולי מתכוונן, למישהו יש מושג מה עוד או כתבות בנושא הזה? לא משנה אם זה באנגלית

תודה דוד

כרגע: Alfa Romeo Giulietta Sportiva

בעבר: פורד קפרי 2.0 1975

פורסם

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
למה שתמצא חלקים לרכב ארופאי בארהב

אתה רוצה דוגמא?

נסה להשיג מגוון חלקים לחיפושית בגרמניה...

אתה תמצא אבל באחוז מזערי מההיצע שיש בארה"ב ולא, זה לא נובע מזה שהיא יוצרה במקסיקו אלא בגלל שיש הרבה חברות אמריקאיות שמתמחות ב-Reproduction של חלקים לרכבים קלאסיים.

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

בשביל מה סתם לריב ולהתווכח?

הרי ברור שחיפושית יוצאה בכמויות גדולות לארה"ב ולכן יש שפע חלקים עבורה.

מה שאי אפשר להגיד על הפורד קאפרי (אפילו אם היא במקרה דגם אמריקאי).

בכל מקרה, גם בגרמניה לא תמצא שפע חלקים והשוק הטוב ביותר עבורך הוא אנגליה.

שם תמצא כמויות אדירות של חלקים ושפע של סדנאות שיפורים שמתמחות בפורד בכלל ובקאפרי בפרט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שלום, יש לי פורד קפרי שנת 1975 אני מחפש כמה עצות . אני רוצה לקנות קאמשפאט חם שמגיע קיט אבל אני רוצה לקנות אותו בארה"ב ולהביא לארץ, הבעיה היא שאני לא מוצא את חנויות בארה"ב שמוכרות מוצרים של KENT CAMS , אולי מישהו ממכם יודע?

ובנוסף מה אני רציך להחליף חוץ מקאמשפט , אמרו לי גם פולי מתכוונן, למישהו יש מושג מה עוד או כתבות בנושא הזה? לא משנה אם זה באנגלית

תודה דוד

אם אתה רוצה עצות לגבי שיפור נכון, תתחיל מהתחלה. איזה מנוע, איזה דגם.... בכל מקרה רק להחליף קאמשטפט לא ייתן כלום, אתה סתם תזרוק כסף. צריך קודם לטפל בכל המסביב - יניקה, פליטה, שסתומים וכו', אז יגיע השלב של קאמשאפט.

מקס.

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

פינטו 2.0 דגם NBA שמוציע לפי AUTODATA 88 כ"ס בסך הכל, אני רוצה לקנות קיט של KENT CAMS

https://www.burtonpower.com/product_main.aspx?dets_product.aspx?PSet=97&sTxt=fr32

את השלישי , מה בנוסף אני צריך לשנות במנוע?

אבל אני מחפש את החלק הזה בארה"ב ופשוט אין אותו אני לא מצליח למצוא

פורסם

טוב... לגבי חלקים מארה"ב אין לי מה לייעץ, אבל לעיניין שיפור בכלל - לא הייתי הולך על קאמ' על ההתחלה. קודם כל הייתי משדרג את מערכת ההצתה, קרבורטור, מערכת פליטה. מטפל במערכת חשמל כך שהניצוץ יהיה חזק ותמידי. אחרי זה הייתי עושה חושבים: שוקל את מצב הכללי של המנוע, אולי בכלל צריך אובראול. ואז, כשכבר פותחים את המנוע, הייתי הולך על שיפור כולל - גם בוכנות, גם טלטלים וכמובן פורטינג וקיט של קאמשאפט.

מנוע פינטו מאוד פתוח לשיפורים, אין סוף לשידרוגים שאפשר לעשות, כולל החלפת ראש ל-DOHC ושינוי יחס דחיסה. הכל תלוי מה אתה רוצה מהאוטו בסופו של דבר.

מקס.

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

תכניס מנוע קוזי וסגור עניין

ראיתי כבר אסקורט שהכניסו בה לפני 2 בערך באינטרנט

אז אולי גם בקאפרי אפשר

:-) רק /שהאוטו לא יתפרק לך

בכל אופן כנס לפורמים בחול תראה מה ההיצע שיפורים שעושים לרכב שלך

בארץ עוד לא ראיתי אחת משופרת ואני מאמין שאין באמת לאנשים נסיון עם המנוע הזה

אני רק יודע שהיה דגמים של V6 בנפח 3 ליטר שלא הגיעו לארץ

אז אתה יכול ליבא מנוע כזה ולהשתיל

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

חשוב שתדע

על מנת לפרק קמשפט במנוע פינטו צריך, או לפרק ראש או להוריד מנוע כיוון שהקמשפט מתפרק לכיוון הקיר אש, לכן אם כבר פרקת ראש אז כדאי להחליף עוד כמה דברים, אבל אם הורדת את המנוע אז לדעתי קמשפט חם יעשה עבודה טובה מספיק ללא כל שינוי אחר, ואחרי הכל זה תלוי מה אתה רוצה להשיג.

יש את חזי ממושב אלישמע שיכול ליעץ לך, הוא תותח במנועי פינטו.

פורסם
בשביל מה סתם לריב ולהתווכח?

הרי ברור שחיפושית יוצאה בכמויות גדולות לארה"ב ולכן יש שפע חלקים עבורה.

מה שאי אפשר להגיד על הפורד קאפרי (אפילו אם היא במקרה דגם אמריקאי).

בכל מקרה, גם בגרמניה לא תמצא שפע חלקים והשוק הטוב ביותר עבורך הוא אנגליה.

שם תמצא כמויות אדירות של חלקים ושפע של סדנאות שיפורים שמתמחות בפורד בכלל ובקאפרי בפרט.

אני כמעט בטוח שהקפרי יוצרה גם בארה"ב וגם בגרמניה, ועד כמה שידוע לי ניתן להשיג מנועי פינטו וגם חלקים בארהב כיוון שהמנוע הזה הותקן הדגם שניקרא פורד פינטו שהוא דגם אמריקאי לכל דבר.

B31585.jpg

פורסם

עד כמה שאני ראיתי- מנוע ב"פינטו המקורי"- זה לא בדיוק 1ל1 מנוע שיש לנו, אלא עם שינויים, ככה שלא בטוח בכלל, שחלקים תואמים. חוץ מזה- מי עשה שיפורים לפינטו?!?:shock::roll::lol: (אני מתכוון לאוטו, לא מנוע)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

במקוריותו האוטו שלי היה מנוע 2800 , אבל אי אפשר להשיג מנוע כזה, אז הלכנו על אלטרנטיבה. אז אני מבין שרק מאנגליה אפשר להביא שיפורים לפורדים

פורסם

הקאפרי נמכרה בארהב בדגם הזה עם מנוע 2600 קולון (קלן), באירופה עם מנוע 3000. אתה בטוח ששלך במקור 2800?

ככל הידוע לי קאפרי עם מנוע 2800 הוצגה רק ב 81.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...