Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

WRC - נהגים ל-2008

sronis
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, ההכרזה קרובה מאוד וכעת בדיוק הזמן לשמועות וניחושים.

סיטרואן תשאר אותו הדבר - לואב וסורדו.

פורד תקדם את הירבונן למספר 1, ויש סיכוי טוב שלאטוולה יעבור לכסא השני, כאשר גרונהולם משלים אותו במספר מרוצים.

סובארו תישאר עם סולברג ואטקינסון.

שמועה טוענת כי סוזוקי כנראה לוקחת את טוני גרדמייסטר המצוין, שאישית אני מקווה ומשוכנע שיש לו הרבה מה להוכיח. נהג שני - אולי פר-גונר אנדרסון מהג'וניורים.

מה דעתכם?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חוץ מסיטרואן ופורד (שאני לא רואה סיבה למה לטבלה לא יהיה מס' 2) וסולברג בסובארו, קצת קשה לנחש ניחושי ניחושים מי יהיה איפה...

אטקינסון לדעתי בסימן שאלה גדול לגבי ההמשך עם סובארו ולגבי כל השאר, אלוהים גדול :-P.

רוני, מה עם דובאל?

הכי חשוב שתהיה עונה מעניינת ומהנה לפחות במקומות השני והשלישי :twisted:.

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם
טוב, ההכרזה קרובה מאוד וכעת בדיוק הזמן לשמועות וניחושים.

סיטרואן תשאר אותו הדבר - לואב וסורדו.

פורד תקדם את הירבונן למספר 1, ויש סיכוי טוב שלאטוולה יעבור לכסא השני, כאשר גרונהולם משלים אותו במספר מרוצים.

מה דעתכם?

לאטוולה חתם סופית בפורד כנהג מס' 2. בחירה טובה ולדעתי מועמד לתאר תוך שנתיים שלוש.

פורסם
לאטוולה חתם סופית בפורד כנהג מס' 2. בחירה טובה ולדעתי מועמד לתאר תוך שנתיים שלוש.

אני חושב שאתה קצת מקדים את המאוחר.

שנתיים או שלוש שנים לדעתי לא יספיקו לו כדי להגיע לצמרת, אבל אני מסכים שהוא יגיע לשם, מתישהו.

להירבונן לקח יותר מארבע שנים להגיע למקום שלישי יציב, בלי לאיים יותר מדי על השניים הראשונים ותסכים איתי שהוא מוכשר ועם פוטנציאל אדיר.

לטבלה באמת כשרון אדיר אבל מעבר לכישרון צריך נסיון, איפוק, שליטה עצמית וכמובן פודיומים לרוב...

שיהיה לו בהצלחה ב-2008

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם
אני חושב שאתה קצת מקדים את המאוחר.

שנתיים או שלוש שנים לדעתי לא יספיקו לו כדי להגיע לצמרת, אבל אני מסכים שהוא יגיע לשם, מתישהו.

להירבונן לקח יותר מארבע שנים להגיע למקום שלישי יציב, בלי לאיים יותר מדי על השניים הראשונים ותסכים איתי שהוא מוכשר ועם פוטנציאל אדיר.

לטבלה באמת כשרון אדיר אבל מעבר לכישרון צריך נסיון, איפוק, שליטה עצמית וכמובן פודיומים לרוב...

שיהיה לו בהצלחה ב-2008

לסלי

מצד שני ללואב לקח הרבה פחות, אם אני לא טועה בשנתו הראשונה בWRC הוא כבר היה מאוד תחרותי. אסור לשכוח שבתחילת דרכו הירבונן היה נהג צעיר בסובארו עם עוד נהג צעיר בשם סולברג, והקבוצה לא הייתה במיטבה (לדעתי). כיום לטבלה נכנס לקבוצה הכי חזקה בראלי העולמי עם מכונית שלפחות שווה ברמתה לC4.

פורסם
שנתיים או שלוש שנים לדעתי לא יספיקו לו כדי להגיע לצמרת

לסלי ידידי,

תרשה לי לחלוק עליך, לאטבלה נוהג ב WRC כבר חמש שנים, אומנם רק בשנה האחרונה הוא נהוג במכונית טובה.

הוא כבר הוכיח שאת המהירות יש לו, עכשיו נשאר לו "רק" שני שלבים "פשוטים" לעבור כדי להתמודד על האליפות: יציבות וחוסן מנטאלי.

בקשר ליציבות אני לא דואג, בתחילת השנה הוא היה מהיר ומאוד לא יציב וככל שהשנה התקדמה הוא נהייה יותר ויותר יציב (ולא על חשבון המהירות), כך שלפי דעתי כבר שנה הבאה הוא יוכל אפילו לזכות במרוץ או שניים. אסור לשכוח שהוא ינהג באחת משתי המכוניות הטובות ביותר ביותר בסבב אם לא הטובה ביותר.

ובקשר לשלב האחרון - חוסן מנטאלי או יכולת עמידה בלחץ או איך שלא נקרא לזה, אז או שיש לו את זה בפנים או שלא, ואם במשך שלוש שנים עם קבוצה מובילה הוא לא יצליח להגיע הרמה של הגדולים אז גם שלושים שנה לא יעזרו לו.

הימור שלי - הוא יצליח ובגדול!

נ.ב.

לואב הוא לא דוגמה לשום דבר, חוץ מ: "איך להיות נהג קרוב לשלמות", ואין להשוותו לבני תמותה!

פורסם
לסלי ידידי,

תרשה לי לחלוק עליך, לאטבלה נוהג ב WRC כבר חמש שנים, אומנם רק בשנה האחרונה הוא נהוג במכונית טובה.

הוא כבר הוכיח שאת המהירות יש לו, עכשיו נשאר לו "רק" שני שלבים "פשוטים" לעבור כדי להתמודד על האליפות: יציבות וחוסן מנטאלי.

בקשר ליציבות אני לא דואג, בתחילת השנה הוא היה מהיר ומאוד לא יציב וככל שהשנה התקדמה הוא נהייה יותר ויותר יציב (ולא על חשבון המהירות), כך שלפי דעתי כבר שנה הבאה הוא יוכל אפילו לזכות במרוץ או שניים. אסור לשכוח שהוא ינהג באחת משתי המכוניות הטובות ביותר ביותר בסבב אם לא הטובה ביותר.

ובקשר לשלב האחרון - חוסן מנטאלי או יכולת עמידה בלחץ או איך שלא נקרא לזה, אז או שיש לו את זה בפנים או שלא, ואם במשך שלוש שנים עם קבוצה מובילה הוא לא יצליח להגיע הרמה של הגדולים אז גם שלושים שנה לא יעזרו לו.

הימור שלי - הוא יצליח ובגדול!

נ.ב.

לואב הוא לא דוגמה לשום דבר, חוץ מ: "איך להיות נהג קרוב לשלמות", ואין להשוותו לבני תמותה!

טננבאום חברי הקט :wink:

מה לעשות, כשאתה צודק אתה צודק, וכרגע אתה צודק.

אני מצטרף אליך בהימור אבל זה יקרה רק אחרי שהירבונן יקח אליפות (לדעתי).

לסלי

פורסם

סוף סוף מה שרציתי קורה -

ג'יג'י גאלי האיטלקי חתם בקבוצת סטובארט-פורד במקומו של לאטבלה לעונת 2008 , ועכשיו נותר רק לקוות שיעמוד בציפיות.

בראלי הראשון, מונטה-קרלו גם דובאל יהיה בקבוצה.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
ג'יג'י גאלי האיטלקי חתם בקבוצת סטובארט-פורד במקומו של לאטבלה לעונת 2008 , ועכשיו נותר רק לקוות שיעמוד בציפיות.

אני איתך - חולה על הטמפרמנט של ג'יג'י :mm_yeah:

לכבוד בחירתו לקבוצה רשמית, קבלו מטעם ישן מתוצרתו של גאלי:

מומלץ להיות סבלניים לפניה האחרונה בסרטון - דבש!

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
...

מומלץ להיות סבלניים לפניה האחרונה בסרטון - דבש!

אלון

עכשיו נותר לחשוב אם זה היה מכוון או לא...

גאלי, מבחינת הקריירה, די מזכיר לי את ז'יל פניצי, וזאת למרות שפניצי צבר נצחונות בפיג'ו.

שניהם די קברו את הקריירה שלהם במיצובישי .

אני מאד מקווה בשביל גאלי שהוא באמת יוצא לדרך חדשה ושהקבוצה תיתן לו צ'אנס להוכיח את עצמו.

אין ספק שבהתחלה תהיה חלודה וחריקות וגם התרסקויות, אבל בהנחה שהוא ישרוד את כל אלו הוא בהחלט לסיים גם על הפודיום פה ושם.

נעבור לפורד - הירבונן יהיה נהג מספר-1 אבל האם לאטבלה עם ערימות הכישרון והיכולת שיש לו יתן לו להילחם בצרפתי בשקט...?

הירבונן ישב בשקט בזמן שגרונהולם נלחם בלואב ועכשיו הוא בטוח, או ככה לפחות אני חושב, שיהיה לו את השקט להילחם בלואב, להערכתי לאטבלה ילחץ עליו חזק ואפילו יאפיל עליו.

לאטבלה פשוט יותר טוב ממנו !!!

ימים יגידו .

דובי

פורסם

הרבה פעמים שאלתי את עצמי אם הוא (ג'יג'י) החליט לקחת את הפנייה ככה או שזו היתה תוצאה של טעות שהוא נאלץ והצליח לתקן.

אני יודע שרבים יגידו שזה לא נראה תיקון וזה אכן נראה מתוכנן - אבל -

רק מי שישב מאחרי ההגה בראלי יכול כנראה להבין ממש למה אני מתכוון...

לפעמים, אתה נכנס מהר מידי או לא בדיוק כמו שתכננת ונאלץ להגיב למצב - ואז כשזה מצליח - זה נראה הטופ שבטופ.

תמיד תהיתי אם פעם במירוץ רישמי כשכל כך הרבה על הכף - יהיה לי אומץ לנהוג ככה על הקצה...

נקווה שהיום הזה (של מירוצים רישמיים) קרוב קרוב...

אין ספק שהוא אחד הפרפורמרים הגדולים שהיו וישנם בראלי... נותר רק לברך על המהלך.

ד"א - מי הנהגים של הקבוצה החדשה??? (קובי - אתה עוד פנוי? ;);))

אלון חלווה

פורסם
...ד"א - מי הנהגים של הקבוצה החדשה??? ...

אלון חלווה

קבוצה חדשה ?

אתה בטח מתכוון לסוזוקי...רוני כבר כתב על זה אבל אזכיר זאת שוב- טוני גרדמייבטר ופר-גונה אנדרסון.

הראשון נהג ראלי די ותיק , בן-32 שעשה העונה רק חלק מהמרוצים במכוניות פרטיות והשני כבר נמצא בסוזוקי 4 שנים במהלכן זכה ב-JWRC עם הקבוצה הצהובה.

דובי

פורסם

במיוחד בשביל אלון (והאמת שדי רלוונטי לשרשור - מה קורה עם מייקל מרטין ?!):

להשערתך, לטעמי זה תיקון תוך כדי ולא מעשה בכוונה תחילה - מהסיבה הפשוטה שזה מאט אותם (אלא אם כן קוראים לך הוליווד - סתם עקיצה לזלמן :wink: )

אמנם הסרטונים האלה די ישנים ודי מזכירים את הסגנון נהיגה של פעם (או של לפני לואב), אך בשורה התחתונה זה נראה יותר מדי ראוותני, קשה לי להאמין שהם חשבו על כל זה במהלך מירוץ של 350 ק"מ תחרותיים..

ואל תתנו לי את הדוגמה של פאניצי בראלי קטלוניה מלפני מספר שנים :

אלון :wink:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

attachment.php?attachmentid=103053&stc=1&d=1198283763

הרבה פעמים שאלתי את עצמי אם הוא (ג'יג'י) החליט לקחת את הפנייה ככה או שזו היתה תוצאה של טעות שהוא נאלץ והצליח לתקן.

אני יודע שרבים יגידו שזה לא נראה תיקון וזה אכן נראה מתוכנן - אבל -

רק מי שישב מאחרי ההגה בראלי יכול כנראה להבין ממש למה אני מתכוון...

לפעמים, אתה נכנס מהר מידי או לא בדיוק כמו שתכננת ונאלץ להגיב למצב - ואז כשזה מצליח - זה נראה הטופ שבטופ.

תמיד תהיתי אם פעם במירוץ רישמי כשכל כך הרבה על הכף - יהיה לי אומץ לנהוג ככה על הקצה...

נקווה שהיום הזה (של מירוצים רישמיים) קרוב קרוב...

אין ספק שהוא אחד הפרפורמרים הגדולים שהיו וישנם בראלי... נותר רק לברך על המהלך.

ד"א - מי הנהגים של הקבוצה החדשה??? (קובי - אתה עוד פנוי? ;);))

אלון חלווה

אלון, הפניה של ג'יג'י היתה מתוכננת, כמו שהפניה שלי היתה מתוכננת בראלי חצרים...

אגב אני והנווט שלי תמיד פנויים....שמדובר בקבוצה רישמית ב- WRC :-P

קובי כהן

חצרים 3.jpg

• תוכן חדש...