Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ידידי!

לאחרונה בעת חיפושיי ראיתי שדי משתלם לקנות מאזדה 3, 2 ליטר. בעד 95K תמורה די טובה לדעתי.

בתור משפחה שדי רוצה לחסוך בעלויות הדלק, מה מומלץ יותר?

2 ליטר או 1.6 ליטר?

על פי נתוני היצרן ה2 ליטר שותה יותר בהפרש של קילומטר אחד, אך מה קורה בשטח יש למישהו מושג?!

תודה לעוזרים!!

Polo 2012

פורסם

אני מניח שלא לזה הוא התכוון... אם אתה משלם 30 ש"ח יותר זה אומר שיש לך עוד 5 ליטר במיכל, ואין שום קשר לצריכה.

כמה היא עושה לליטר בהשוואה לליסינגית?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אני התכוונתי להבדל צריכת דל' שיש בין שני המנועים.

למאזדה 3 יש מיכל של 55 ליטר בניגוד לסיויק שיש בה 50 (הבאתי סתם דוגמא).

Polo 2012

פורסם

מנסיון אישי - מאזדה 3 2000 סמ"ק עושה בין 7 ק"מ לליטר (מזגן, התחרעות) ועד 11 ק"מ לליטר (נהיגת סבתא לאילת)

ביום יום עמדתי על כ 8.5 ק"מ לליטר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לחבר מהעבודה יש מאזדה 3 2000 סמ"ק.

צריכת הדלק שלו עומדת על פחות מ7 קילומטרים לליטר בנסיעה עירונית עם מזגן. עכשיו כשחורף המצב קצת יותר טוב והוא מגרד לפעמים את ה8 קילומטרים לליטר (מלמטה, כן?).

אני לא יודע כמה צורכת המזאדה עם מנוע ה1600, אבל ה2000 בהחלט לא חסכונית בדלק. אפילו הג'יפ שלי צורך פחות דלק :roll:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ההפרש בצריכת הדלק בנסיעה ממוצעת הוא בק"מ 1 לליטר (לטובת ה-1.6 כמובן, ע"פ נתוני יצרן). מצד אחד אתה רוצה יותר כח ואבזור ומצד שני חשוב לך החסכון. אם ההפרש הזה בצריכת הדלק הוא משהו שמקובל עליך אז תתפנק בגרסת ה-2 ליטר.

פורסם

אסור לשכוח גם על המיסוי המוגבר ומחיר התחלתי גבוהה יותר, כך שגרסת 1.6 נועדה רק למטרה אחת - חסכון במיסים וצריכת דלק.

גרסאות בעלי מנועים גדולים יותר הן הכל חוץ מחסכון בכיס.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אני עושה במאזדה 3 1600 12-13 לליטר. אבל אני דוגמא קיצונית (נוסע ממש רגוע) וקשה להשוות נתונים בין שני נהגים שונים.

פורסם

רק עכשיו קלטתי עד כמה אני לא מתעניין בצריכת דלק במאזדה פזומט שלי..

בפג'ו שלי אני יודע בדיוק מה צריכת הדלק, ואני מודד אותה לאחר כל נסיעה. אבל במאזדה..אף פעם לא בדקתי.

או במילים אחרות.. למה לבדוק כשיש דלק חינם?! :cry:

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תוכן חדש...