Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ניסיתי לפניי שבועיים לחפש פילטר MANN למיצובישי כאריזמה ולא הצלחתי למצוא.

אני יודע שהחברה מייצרת ויש לי אפילו את קוד הדגם (נדמה לי 619)

אך היבואן ,ממה שהבנתי, לא מביא את הפילטר בדגם הנ"ל לארץ.

קניתי מקורי ב90 ש"ח.

אשמח לשמוע אם תצליח להשיג והיכן.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
אני ניסיתי לפניי שבועיים לחפש פילטר MANN למיצובישי כאריזמה ולא הצלחתי למצוא.

אני יודע שהחברה מייצרת ויש לי אפילו את קוד הדגם (נדמה לי 619)

אך היבואן ,ממה שהבנתי, לא מביא את הפילטר בדגם הנ"ל לארץ.

קניתי מקורי ב90 ש"ח.

אשמח לשמוע אם תצליח להשיג והיכן.

אתה לא לבד.

גם אני ניסיתי זמן רב למצוא פילטר שמן של MANN לכריזמה.

ובסוף נאלצתי לקנות מקורי ב 90 ש"ח מהמוסך המרכזי.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

לפני כ 3 חודשים, קניתי (4) פילטרים של MANN , למיצובישי - כנראה גמרתי את המלאי בישראל ...

פנו בטלפון ליבואן - " זוקו " נציגי קאטרפילר בישראל - חולון , המרכבה 12 טל' 03-6508900

בהצלחה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

זוקו מייבא תחליפיים מטורקיה ומוכר אותם כאילו היו ממותג ידוע

רוב הפילטרים שלהם לא מתאימים או באיכות ירודה

אישית לפיג'ו הפילטרים ממש לא התאימו בגודל

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם
זוקו מייבא תחליפיים מטורקיה ומוכר אותם כאילו היו ממותג ידוע

רוב הפילטרים שלהם לא מתאימים או באיכות ירודה

אישית לפיג'ו הפילטרים ממש לא התאימו בגודל

אסור לך לכתוב דבר כזה ללא הוכחות - גם באינטרנט, אפשר להגיש נגדך, תביעת דיבה ...

" זוקו " היבואן המורשה של " MANN " וכמובן, יבואן של עוד מוצרים .

אולי אתה במקרה פרטי מאוכזב - אולם , מכאן להכללה גורפת , זה לא יפה, ומסוכן...

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מבדיקה שעשיתי לא מביאים פילטרים של MANN להרבה כלי רכב(חוץ ממכוניות מרצדס-אודי -במוו).

הסיבה היא מאותה סיבה שלא מביאים פילטרים איכותיים מתוצרות אחרות,פשוט אין דרישה אצל ציבור הלקוחות שהוא בעלי המוסכים וחנויות החלפים לפילטרים טובים אלא לזבל זול.

רוב בעלי הרכב רוצים כשהם הולכים למוסך לא מורשה פילטר זול ב25 ש"ח ולא מעניין אותם פילטר טוב,הם גם לא מבינים מה זה פילטר טוב או שמן איכותי....

"שים לי שמן כמו שראיתי באוטודיפו ,באריזה של גריקן שחור כזה, נדמה לי שזה עולה שם 30 שקל".

מי שרוצה להשקיע בטיפול טוב הולך בדרך כלל למוסך מורשה יבואן ומשלם בהתאם.

כך שהמעטים שמוכנים להשקיע בפילטר טוב אבל לא רוצים לשלם מחירים מוגזמים אצל מוסכים מורשי יבואן מוזמנים להזמין באינטרנט מחו"ל או כמו שאני עשיתי לרכוש פילטרים בזמן נסיעה לחו"ל(עלות פילטר אויר MANN למונדאו שלי באוסטריה הוא כ60 ש"ח).

דרך אגב יש יותר מיבואן אחד לMANN בארץ.....

פורסם

מתוך האתר של MANN

Representatives + Distributors Near/Middle East, Gulf Israelclear.gifComet&Progress CO.L.T.D

41 Yizhak Sade St.

67213 Tel Aviv

loca_phone.gif00972-3-5618174loca_fax.gif00972-3-5622926loca_email.gif[email protected]clear.gifclear.gifclear.gifGENERAL AUTO PARTS DISTRIBUTING LTD.

Mr. Alvo

9, Yad Harutzim Street

67778 Tel-Aviv

loca_phone.gif+972 3 537 5801loca_fax.gif+972 3 537 5814clear.gifclear.gifclear.gifAutoworks

Magor Bldg., 5 Ben Horkanus Eliezer St.,

71106 LOD

loca_phone.gif00972-8-9218460loca_fax.gif00972-8-9218461loca_email.gif[email protected]loca_website.gifwww.autoworks.co.ilclear.gifclear.gif

פורסם
אסור לך לכתוב דבר כזה ללא הוכחות - גם באינטרנט, אפשר להגיש נגדך, תביעת דיבה ...

איזה שטיות, אפילו לא מזמן הייתה החלטה של שופט שכן אפשר לכתוב דברים כאלה באינטרנט

ולגופו של ענין, יש גם פילטרים מקוריים של MANN שעל הפילטר עצמו כתוב באנגלית MADE IN ISRAEL

מישהו יכול לשפוך אור על זה?

אני חושב שזה מיוצר בישראל תחת המותג MANN, פילטרים תוצרת מקומית שמולבשים בבגדי חברה ידוע. אני לא אומר שלא באישור, כנראה תחת הסכם.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
איזה שטיות, אפילו לא מזמן הייתה החלטה של שופט שכן אפשר לכתוב דברים כאלה באינטרנט

ולגופו של ענין, יש גם פילטרים מקוריים של MANN שעל הפילטר עצמו כתוב באנגלית MADE IN ISRAEL

מישהו יכול לשפוך אור על זה?

אני חושב שזה מיוצר בישראל תחת המותג MANN, פילטרים תוצרת מקומית שמולבשים בבגדי חברה ידוע. אני לא אומר שלא באישור, כנראה תחת הסכם.

BURZUM , עוד פעם ...

קרא היטב, ושנית את ההודעה.

מותר לכתוב, חופשי, ומה שעולה על דעתך, אבל ...

אתה חשוף לתביעה, כמו בכל אמצעי תקשורת ... קח זאת בחשבון, כאשר מפרסמים הודעות, ללא גיבוי,

במיסמכים רשמיים, או בדיקות (בלשון החוק - הוכחות ) - אדם אחראי, מבחינת החוק, על דבריו, ואם הוא משמיץ, או פוגע באחרים,

אפשר להגיש נגדו תביעה .

שבת שלום - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

באלמרה שלי הורכב בזמנו פילטר של אאודי מתוצרת MANN, עד כמה ערבי שזה נשמע נורת לחץ השמן הייתה נכבית שנייה לאחר ההתנעה ולא 3-4 כמו עם פילטר אחר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
BURZUM , עוד פעם ...

קרא היטב, ושנית את ההודעה.

מותר לכתוב, חופשי, ומה שעולה על דעתך, אבל ...

אתה חשוף לתביעה, כמו בכל אמצעי תקשורת ... קח זאת בחשבון, כאשר מפרסמים הודעות, ללא גיבוי,

במיסמכים רשמיים, או בדיקות (בלשון החוק - הוכחות ) - אדם אחראי, מבחינת החוק, על דבריו, ואם הוא משמיץ, או פוגע באחרים,

אפשר להגיש נגדו תביעה .

שבת שלום - אייל .

הוספה .

ישראל: שידורי קשת חויבה למסור פרטי כתובות IP divider.gifblue_read-more_no_divider.gif

05.11.2007

freedom_speach.jpg השופטת זהבה אגי, סגנית נשיאת בית משפט השלום בתל-אביב, הורתה אתמול לשידורי קשת למסור את פרטי כתובות ה-IP של משתמשי אינטרנט שכתבו תגובות (טוקבקים) באתר האינטרנט שמפעילה הזכיינית. הבקשה בענין הוגשה על-ידי אורן פרסיקו, עיתונאי שהועסק על-ידי קשת וכתב עבורה טור שבועי בנושאי בידור, שהתפרסם באתר. בבקשתו, טען פרסיקו כי החל מחודש מאי השנה, החלו להתפרסם במסגרת התגובות לטור עשרות תגובות פוגעניות ומשפילות כלפיו וכלפי בת זוגו, המהוות לשון הרע. התגובות נכתבו באופן אנונימי, תוך שימוש בכינויים שונים. פרסיקו נדרש לכתובות על-מנת שיוכל לפנות לספקיות האינטרנט הרלבנטיות, בכדי שיסייעו בידיו לחשוף את פרטי האלמונים שכתבו את התגובות, על-מנת שיוכל להגיש נגדם תביעת לשון הרע. יחד עם בקשתו, הגיש פרסיקו תביעת לשון הרע על-סך 60,000 ש"ח, כנגד נתבע המכונה "פלוני". קשת הותירה את ההחלטה לשיקול דעתו של ביהמ"ש, שנעתר כאמור לבקשת המבקש {בש"א 173154 פרסיקו אורן נ' שידורי קשת בע"מ}.

אז לידיעתכם - שבת שלום - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...