Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב נהגים יקרים ,

זוהי הודעתי הראשונה בפורום זה , אני נהג חדש (השבוע הוצאתי רישיון) . כעת אני נוהג על המכונית rover 620si עם מנוע של הונדה אקורד חדשה (2000 סמ"ק) . אמנם אני מרוצה מאוד ממנה (אולי בגלל שזו המכונית היחידה שנהגתי בה עד היום) אך נותרו כמה שאלות ללא מענה :

1. הגיר הוא אוטומאטי , וכאשר האוטו מחליף הילוך נשמע מן רעש "בום" שלפי דעתי נובע מאי סינכרון בגיר , האם יש דרך לטפל בבעיה שלא כרוכה בהחלפת גיר ? אם כן , אשמח לפירוט .

2.במהיריות מסוימות סיבוב ההגה גורר רעש שאינני יודע את מקורו ( אולי בעיה בציריות ? :?) ..

3.צריכת הדלק של האוטו היא גבוהה מאוד , זוהי שאלה שמופנית לבעלי רובר , האם גם אצלכם צריכת הדלק היא גבוהה ? אם לא , מה ניתן לעשות כדי לשפר את צריכת הדלק , האם בעיה כלשהי יכולה לגרור צריכה מוגברת של דלק ?

4.על מצב Drive , לעומת מצב Parking , במנוחה , הרכב לא יציב בטורים (כנראה בגלל מייצב טורים שהבנתי שאי אפשר למצוא לו תחליף של רובר בארץ) , האם זה נכון ?

סילחו לי על הבורות ,

אשמח לדעת כמה שיותר ולצאת מתקופת המלווה עם המכונית הכי טובה שיש .

בנוסף , כל בעלי הרובר(ז"ל) למיניהם מוזמנים לשתף אילו שיפורים הם ביצעו ברכב 8) .

פורסם

0. ברוך הבא.

1/2. לכל רכב יש רעשים אופייניים ואם אתה נהג ממש חדש כדאי שתשאל מישהו יותר מנוסה אם זה נראה לו נורמלי או משהו חריג.

3. מה נקרא אצלך צריכה גבוהה? למה אתה משווה? צריכה נורמלית - בהערכה גסה מאוד- לרכב כשלך, 2.0 אוט' לא חדש במיוחד, היא 7-8 ק"מ לליטר. שוב, בהערכה גסה מאוד. באופן כללי ישנן בעיות מכניות הגורמות לצריכה גבוהה.

4. אני לא בטוח, אבל אני חושב שזה נורמלי. (ויחכימו אותי החכמים ממני. יש כמה כאלה...)

אגב, אני לא בטוח שזה הרכב המתאים לשיפורים. זה רכב שמיועד בעיקר לשיוט בכבישים מהירים ולא להשתוללויות.

נ"ב: קרא בקישורים המצורפים על בעיה בגיר לרכב זה. בכלל כדאי לבצע חיפוש לפני פתיחת נושא חדש.

• תוכן חדש...