Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג משאית לא מנוסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סליחה על הביטוי, אבל יש שם בסצינת החילוץ יותר מאידיוט אחד שלא חשב על הורדת האוויר מהגלגלים בשביל לחלץ את הרכב.

או שבסוף יתברר שהרכב בכלל יושב על כריות אוויר במקום קפיצי עלים, שניתן לרוקן.

לפי כמות השפשופים שיש על התקרה, ליד המשאית, עושה רושם שהרבה יותר מנהג אחד עשו את אותו תרגיל, אז אולי האידיוט הוא לא רק הנהג, אלא גם מי שאחראי על הגשר הזה?

פורסם

זה לא מסובך יותר מידי..

אני זוכר שהייתה תקופה שכל שני וחמישי הייתה נתקעת משאית גדולה מתחת לגשר הירקון בתלאביב (כביש חיפה (דרך נמיר), איפה ש2 הקשתות הכחולות).

הייתה פעם אחת שמשאית של קוקה קולה גם באה מהר כשהיא נכנסה והיה בום רציני שהקפיץ מלא אנשים :)

הנהג הסביר שהוא נסע במהירות המותרת ופתאום, בשניה אחת, האוטו נעמד לו במקום והיה *בום* אדיר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
סליחה על הביטוי, אבל יש שם בסצינת החילוץ יותר מאידיוט אחד שלא חשב על הורדת האוויר מהגלגלים בשביל לחלץ את הרכב.

או שבסוף יתברר שהרכב בכלל יושב על כריות אוויר במקום קפיצי עלים, שניתן לרוקן.

לפי כמות השפשופים שיש על התקרה, ליד המשאית, עושה רושם שהרבה יותר מנהג אחד עשו את אותו תרגיל, אז אולי האידיוט הוא לא רק הנהג, אלא גם מי שאחראי על הגשר הזה?

+1

8) אבל במדינה שלנו, למה שיעשו משהו ?

פורסם

מה אוויר בגלגלים?

הכבאים מרחו את המשאית בשמן תינוקות והיא פשוט החליקה החוצה...

אחד שמבין :roll:

נ.ב.

שנתקעה משאית לפני שבועיים הרעיון של האוויר בגלגלים לא היה פרקטי משום שהמשאית נטתה על צידה.

הפעם היה חכם לנסות את זה.

פורסם

בכתבה על אותו נושא ב-YNET, אפשר לראות שדווקא כן ניסו לרוקן אוויר מהצמיגים.

כנראה שזה לא עזר.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

חנן - במקרה הייתי שם (קפצתי לעסקית במיט-בר :wink:).

המשאית נתקעה כיוון שהיא הגיעה במהירות ונשמע בום די חזק ברגע הפגיעה (הייתי ממש ממול בדרך לכניסה לחניון העירייה כשזה קרה).

עוד בשלב שהנהג ניסה לחלץ את עצמו הוא הוריד אוויר מהגלגלים, אך זה לא עזר (כנראה שקפיצי המשאית ספגו את הפרש הגובה).

הכבאים עבדו די קשה כדי לחלץ אותו.

הארוע כולו נמשך יותר משעתיים הוא התחיל ב- 12.45 לערך, וכסיימנו לאכול ב- 2.30, הכבאים עדיין עבדו על המשאית.

שאלת השאלות היא: מה יעשה בעל הבית לנהג שכיסח למשאית את הצורה?...

פורסם

אני חושב שאני יודע מה הבעיה. אומנם רוקנו את האוויר מהג'אנטים החיצוניים, אבל לא רוקנו מהג'אנט הפנימיים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
חנן - במקרה הייתי שם (קפצתי לעסקית במיט-בר :wink:).

המשאית נתקעה כיוון שהיא הגיעה במהירות ונשמע בום די חזק ברגע הפגיעה (הייתי ממש ממול בדרך לכניסה לחניון העירייה כשזה קרה).

עוד בשלב שהנהג ניסה לחלץ את עצמו הוא הוריד אוויר מהגלגלים, אך זה לא עזר (כנראה שקפיצי המשאית ספגו את הפרש הגובה).

הכבאים עבדו די קשה כדי לחלץ אותו.

הארוע כולו נמשך יותר משעתיים הוא התחיל ב- 12.45 לערך, וכסיימנו לאכול ב- 2.30, הכבאים עדיין עבדו על המשאית.

שאלת השאלות היא: מה יעשה בעל הבית לנהג שכיסח למשאית את הצורה?...

אני עברתי שם בזמן נסיונות החילוץ והגלגלים היו מנופחים כראוי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שי - אני ראיתי את הנהג מוריד אוויר מהגלגלים, נכון שלא למצב של "פיתה" אבל הגלגל כבר היה די שטוח.

אני מסכים שעוד היה מה להוריד מהגלגלים.

• תוכן חדש...