Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג משאית לא מנוסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שמוכיח שלא צריך רשיון בשביל לדעת את החוקים. אבל עדיין, ההגיון הבריא אומר שהאנשים האלה שמשפיעים במידה מסוימת על חיינו אמורים להיות בעלי רשיון נהיגה.

I should win a fucking AWARD for being me

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה צוחק? המפקד שלי היה ללא רישיון נהיגה (ראש מדור חקירות תאונות דרכים במצ"ח מרכז) והיה חותם על אישורים.

אני מבין שנסיונו "העשיר" בנהיגה אפשר לו למצוא עוד ארגומנט שאיש לא חשב עליו...

או כפי שאומרת אימא שלי (נטולת הרשיון) נהיגה? מה יש להבין בזה, כל חמור יודע!

בהמשך:

מדריך הצלפים העיוור

וגם - הזמר האילם !

פורסם

פעם כמעט העלו אותי למשפט על סירוב פקודה כי לא רציתי לחתום על טופס הרשעה למישהו שלא היה אשם.

המסכן פתח את הדלת (הוא היה נוסע, לא נהג) ומישהו עבר על 140, לקח לו את הדלת (!) ופגע במדרכה. הרכב השני נעלם אז הצבא היה חייב להעניש מישהו.

לא רק שהוא היה 2 סנטימטרים ממוות די בטוח, אלא שגם רצו לשפוט אותו.

התעקשתי שיקחו את העניין למישהו מדרג יותר גבוה ושם כבר חשפתי כמה מחדלים ביחידה ואמרתי שאם יגעו בי אני אקבול ברמות שהם לא ראו.

הם נתנו לי אולטימטום לצאת על קב"ן או ללכת לכלא.

נחשו מה עשיתי?:twisted:

בכל אופן לא נראה לי שיש נהלים ברורים לטיפול במשאיות שנכנסות מתחת לגשרים. בחיפה יש גשר (מרכז זיו) איפה שכל יומיים בערך רואים כזה דבר. התקרה שם הייתה קודם כמה סנטימטרים יותר נמוכה, אבל מגרדים אותה בלי סוף.

פורסם
בחיפה יש גשר (מרכז זיו) איפה שכל יומיים בערך רואים כזה דבר. התקרה שם הייתה קודם כמה סנטימטרים יותר נמוכה, אבל מגרדים אותה בלי סוף.

בסוף מרוב גירודים היא תגיעה לגובה המתאים... :wink:

• תוכן חדש...