Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2

יעקב_111
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לקנות מאזדה 2 מומחים יקרים מה דעתכם ?

האם הדגם הזה יצליח כמו המאזדה 3 ? או יכשל כמו מאזדות אחרות שנכשלו ?

חייב את דעתכם

תודה מראש

פורסם

לפי הרושם שקיבלתי מהרכב אני חושב שתהיה הצלחה לא קטנה עם הרכב.

המחיר הוא מאוד נוח ותמורה מעולה לכסף.

במחיר של 106,000 ש''ח תוכל לקבל אחת כזאת המצוידת ב6 כריות אויר, בקרת יציבות, רדיו מקורי mp3, מזגן בקרת אקלים ועוד...

בקשר לנוחות הנסיעה, צריכת הדלק ושאר התחזוקה אני ממליץ לך לשאול את שומאכר.

שלומי.

פורסם

השאלה שלך ממש לא ברורה.מה הכוונה ביצליח ?ולמה זה מה מעניין אותך? אתה מתכוון לייבא ולמכור אותו בארץ? איזה דגמים של מאזדה "נכשלו" באר? .ולשאלתך כן לפי דעתי הרכב ימכר פה במספרים גדולים והוא יוביל את המכירות בסגמנט שלו ללקוחות פרטיים.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

האוטו סלט ירקות גדול מתוצרת מאזדה, אבל אמור להצליח ללא בעיות. רוב המרכיבים הם של מאזדה 3.

כבר יש לו ריקול, דרך אגב, מחליפים שטיחים באחריות.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
מעוניין לקנות מאזדה 2 מומחים יקרים מה דעתכם ?

האם הדגם הזה יצליח כמו המאזדה 3 ? או יכשל כמו מאזדות אחרות שנכשלו ?

חייב את דעתכם

תודה מראש

רק דבר אחד שכחת לכתוב בהודעה שלך.. , מה הם הצרכים שלך :-(

עצוב שאדם העומד לרכוש מוצר במעל 100K ש"ח מתעניין בערך הרכב וסיכוי ההצלחה שלו בארץ, לפני שהוא מעמיד את צרכיו מהרכב אותו הוא עומד לרכוש.

מעניין איזה סקר עשית על טלויזיה \ מדיח \מקרר עשית לפני שקנית את אילו..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מה זה משנה אם הדגם יצליח או לא? אם הוא טוב ומכלול התכונות שלו הוא מה שאתה מחפש - קנה אותו.

בגדול, מהניסיון שלי, מכונית חביבה בהחלט. אופציה טובה בסגמנט הסופר-מיני, גם אם לא הטובה ביותר (כתלות בצרכים).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כבר נמכרו כ-1500 (!!!) יחידות של מאזדה 2 בארץ עד היום, מאז שיובאה. אז, נראה לי, שהיא תצליח :lol:

על האוטו עצמו - מגיב היטב לדוושת הגז (אבל אוטומט, בכל זאת, אין כמו ידני :roll:, ולמרות שאני בהרצה ועדיין לא "לחצתי"), האוטו שקט יחסית, יש לו בידוד רעשים דיי טוב. מבפנים האוטו מאובזר והעיצוב משרה אווירה של "כייף להיות באוטו הזה, לא בא לי לצאת ממנו" :-)

מבחינת צריכת דלק עוד לא ידוע (כי הוא בהרצה), אבל בינתיים הצריכה סבירה + (1 ל-11 בעירוניות).

האוטו נוקשה וקשיח, לכן אתה תשמע אותו מרעיש כמעט בכל בור בכביש וכל פס האטה. הישיבה בו נוחה יחסית, ואני רק אחרי 3 שבועות מצאתי את התנוחה שמספקת אותי (ועדיין, זה לא זה, ואני כולה 1.75). ההתנהגות של האוטו היא טובה, אוהבת סיבובים ולא נזרקת).

לגבי פנים הרכב, יש מקום ענק אפשר להגיד מקדימה, אבל פחות מאחורה (נניח 2-3 ילדים ישבו מאחורה בכייף, למבוגרים קצת יהיה יותר צפוף). הבגאז מספק מאוד, ויש בו מספיק מקום וגישה (לצרכים שלי, שזה סאב :lol:).

האוטו עצמו גבוה, יש כאלו שאמרו לי תעשה לו הנמכה (ככה שבפסי האטה ובחניות לא תדפוק את הטמבון).

אם תרצה עוד מידע, אני פה (מניסיון של 3 שבועות על האוטו :-P, מבסוט מכל רגע).

תמונות אם תרצה (גם חוץ בעמוד הראשון וגם בפנים בעמוד האחרון) יש פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=182873

נ.ב

שלומי, שכחת גם פנסי ערפל (שמאוד הולמים לאוטו, אני אהבתי) בדגם המאובזר.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מגיב היטב לדוושת הגז (אבל אוטומט, בכל זאת, אין כמו ידני :roll:, ולמרות שאני בהרצה ועדיין לא "לחצתי

מצערת אלקטרונית דרך אגב.

יש גם מערכת EGR, כי הרכב נכשל בתקן פליטה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

רק רוצה להוסיף ולתקן קצת לדברי שומאכר - דוושת הגז אכן מגיבה מצוין - אפילו יותר מדי. היא מורידה הילוכים כמעט בהיסטריה ומרגישה מאוד נמרצת. לפעמים זה אפילו יכול לעצבן כשלחצת טיפה יותר חזק והתיבה כבר מורידה הילוך, בלי שבאמת רצית.

בנוסף, מהניסיון שלי על שתי מאזדה 2 חדשות - האחיזה דווקא נמוכה והאוטו נזרק בטירוף (כשהבקרה מנותקת!). בכביש המהיר והקצת מפותל זה אפילו לא כל כך נעים כי בצירוף עם ההגה המאוד קל, אין הרבה הרגשת בטחון.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
רק רוצה להוסיף ולתקן קצת לדברי שומאכר - דוושת הגז אכן מגיבה מצוין - אפילו יותר מדי. היא מורידה הילוכים כמעט בהיסטריה ומרגישה מאוד נמרצת. לפעמים זה אפילו יכול לעצבן כשלחצת טיפה יותר חזק והתיבה כבר מורידה הילוך, בלי שבאמת רצית.

בנוסף, מהניסיון שלי על שתי מאזדה 2 חדשות - האחיזה דווקא נמוכה והאוטו נזרק בטירוף (כשהבקרה מנותקת!). בכביש המהיר והקצת מפותל זה אפילו לא כל כך נעים כי בצירוף עם ההגה המאוד קל, אין הרבה הרגשת בטחון.

רוני

אני לא מסכים איתך שהדוושה רגישה, בכל זאת זו לא ניסן מייקרה.. אבל היא מגיבה בדיוק כמו שצריך , והוא פשוט חזק.

לגבי האחיזה היא מזכירה לי את הקטנות של פעם (כמו ה205) יש לה זנב שמח מאוד בניגוד לצרפתיות של היום, חבל :-o

אני מחזיק כרגע כזו(בצבע ירוק צפרדע) מהחברת ליסינג שאני עובד בה ואפשר להגיד שהיא מסובבת ראשים..

ay-ahzakot.co.il

פורסם

ממליץ בחום לבצע נסיעת מבחן גם בסוזוקי סוויפפט החדשה, טרם רכישת מזדה 2.

למרות חסרונה העיקרי של הסוויפט בהעדר בקרת יציבות (חשובה מאד), היא עולה על המזדה בכל שאר הפרמטרים.

מצ"ב קישור למבחן השוואתי של "אוטו" שפורסם לאחרונה.

http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleID=4341&SubjectID=175

שלא תבין אותי לא נכון, המזדה מכונית טובה מאד ומהווה קניה משתלמת, אך הסוזוקי פשוט טובה יותר.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

זה מעניין- קראתי גם את המבחן הזה וגם את המבחן שהתפרסם בהגה והם הגיעו למסקנות הפוכות ובחרו במאזדה כמוצלחת יותר. נכון שחלק מהדברים שבוחנים הם סובייקטיביים אבל בכל זאת זה די נדיר שאוטו והגה בוחנים שתי מכוניות זהות ומגיעים למסקנות הפוכות.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
זה מעניין- קראתי גם את המבחן הזה וגם את המבחן שהתפרסם בהגה והם הגיעו למסקנות הפוכות ובחרו במאזדה כמוצלחת יותר. נכון שחלק מהדברים שבוחנים הם סובייקטיביים אבל בכל זאת זה די נדיר שאוטו והגה בוחנים שתי מכוניות זהות ומגיעים למסקנות הפוכות.

גם אני קראתי את שני המבחנים.

לאחר נסיעות מבחן מקיפות בשני הרכבים, המסקנה שאני הגעתי אליה היא שהמבחן של "אוטו" משקף מבחינתי את המציאות, ולכן הבחירה היתה סוויפט (לאימי, כדרך אגב).

סה"כ שתי המכוניות טובות וההחלטה היתה דיי קשה.

לטעמי, הסוזוקי מנצחת כמעט בכל פרמטר בנקודה או שתיים והיא פשוט טובה יותר.

לגבי המראה, לטעמי לסוויפט מראה ייחודי ושובב יותר מהמזדה, אך זה עניין של טעם.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

• תוכן חדש...