Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כרגע יש ברשותי סוזוקי סוויפט 94' אוטומט ובחודש האחרון הגיר שלו התחיל לעשות בעיות אבל הוא עדיין נוסע סבבה.

אני מעוניין לקנות רכב חדש ובמקביל למכור את הסוזוקי.

השאלות שלי הן:

1. על איזה רכב הייתם ממליצים בתקציב של 60-70K? הפרמטרים הם (לפי סדר חשיבות יורד) בטיחות, אמינות, שמירת ערך.

לצריכת דלק ופוזה אין חשיבות בכלל.

כרגע האופציות המובילות הן קורולה 2003, אלמרה/לאנטיס 2004, אימפרזה/פוקוס 2005

2. יש סיכוי שמגרש מכוניות יהיה מוכן לטרייד אין ויקח ממני את הסוזוקי בתמורה להנחה של כמה אלפיות על האוטו שאני אקנה? האם מומלץ להסתכן בקנייה ממגרש?

3. למישהו יש מושג כמה עולה לתקן/להחליף גיר אוטומטי לסוזוקי? אחד שבדק את האוטו טען שזה יעלה לו 3000.

תודה רבה לכל העונים ואם מישהו מעוניין לקנות ממני את הסוזוקי - אני גמיש במחיר.

פורסם

היי, אני פתחתי את השירשור ההוא לגבי תקלה בגיר של סוזוקי.

גם אני פניתי לכמה מוסכים, שישר הציעו להחליף גיר במחיר 3000 ש"ח + עבודה.

אל תלך למוסך כללי, לך למכון גירים יעודי, ובקש שיחליפו לך מחשב גיר. (כן, יש לאוטו הזה גיר עם בקרה ממוחשבת)

אצלי החלפת מחשב גיר (נמצא בתוך הרכב מתחת לדשבורד ולא על הגיר עצמו) פתרה את הבעייה.

מחיר היה באיזור 800 ש"ח + עוד 200 לבדיקה ועבודה.

עדיף לך לתקן את זה ולמכור אוטו תקין, במחיר קרוב למחירון (הגבוה מאוד יחסית), ולא למכור אוטו עם תקלה בהפסד גדול.

עריכה -נכתבו כאן בפורום הרבה מאוד דברים לגבי קניה ממגרשים,

גם אם מדובר במגרש אמין וטוב, אתה בכל מקרה תפסיד כסף, בתמורה לנוחות, שחוסכת ממך מאמצים ותיזוזים, שקשורים במכירה. פשוט עוד מישהו מרוויח עליך וכמה אלפי שקלים נשארים בכיס שלו, במקום להגיע לכיס שלך.

תנסה למכור את הרכב בעצמך, יש ביקוש טוב לדגם הזה, במיוחד אם מדובר ב 1300 5 דלתות.

פורסם

אין צורך שתיכנס להוצאה כבדה של אלפי שקלים.

צריך לתקן הלחמה פגומה במחשב של תיבת ההילוכים. זה הכל.

תיקנתי אצל אחד ממומלצי רפי לין, "אלי דושי" בדרום ת"א.

עלה כמה מאות שקלים והבעיה נפתרה.

בהצלחה

יהודה

פורסם

במידה והינך מעוניין להחליף את הרכב, מדוע ללכת לכיוון המשפחתיות?

אם הינך זקוק למשפחתית האופציות שהעלת אכן טובות וראויות! אני הייתי מתמקד בקורולה ובפוקוס.

אם סופר מיני מספיקה מבחינת המקום, טויוטה יאריס משנתון 2003 תהווה קנייה מצויינת, חסכונית ותענה על כל דרישותיך.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

• תוכן חדש...