Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך עזרה בבחירת מגבר עד 1000 ש"ח +-

המגבר ככל הנראה יצטרך להתמודד עם סט קומפוננט דוטק אוביישן ואיזה סאב בכיוון של פיניקס גולד zr

בנתיים מה שחשבתי עליו זה:

mac audio z4200

או

pulse audio ba4400

על מה אתם ממליצים?

Seat Ibiza 2012

פורסם

קניתי לא מזמן את המאק אודיו. מגבר נחמד מאוד.

בחרתי לקנות את המאק אודיו בגלל שאני מעדיף לשים עוד 500 שקל (כן כן 500) ולדעת ששילמתי על מגבר שיצא מבית מוכר ושלא שמו רכיבים זולים יותר או הלחמות או מה שלא יהיה, אני לא מבין בזה, אני לא מתחרט ששמתי את ה 500 שקל האלה אבל זה כבר ההחלטה שלך.

פורסם

דובר הרבה מאוד לירן =)

"אם אתה רוצה לשלם על שם MAC AUDIO Z4200 יעלה לך כ1200 שקל.

אם אתה לא רוצה לשלם על השם ולקבל אותו מגבר יש לך PULSE AUDIO BA4400 יעלה כ600 שקלים."

כמו שאמר תמיר . זה בדיוק המצב .

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

הדיון בין mac audio ל pulse audio חייב להסתיים..

א.למה אין אתר אינטרנט לחברת pulse audio ?? בואו נשאל שוב את עצמינו.

ב.קצת מחקר מצידי הראה לי שאני מכיר 3 מגברים נפוצים של pulse audio :

1.ba 2200 - שדומה מאוד למגבר של mac

2. ba 2900 - שדומה מאוד למגבר של mac

3. ba 4400 - (אולי כדאי לשנות צורה להעתיק את הלוח) "דומה" מאוד למגבר של mav

אז חקרתי את חברת mac audio ומצאתי באתר אינטרנט שלהם שהוא אגב מאוד עשיר בתוכן לעומת האתר של pulse (הלצה)

להלן מה שמצאתי http://www.mac-audio.de/produkte/archiv_produkte.asp?grp=5&ser=31&lang=EN

אז מי חיקוי של מי? מי גנב למי? לגבי זה שכדאי לרכוש את ה4400 אין בעיה, רק שלא זה ממש לא 1:1 ה4200 .

מה אתם אומרים?

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

עזבו את הוויכוח הזה עכשיו כי זה לא יסתיים חלק אומרים שהוא דומה וחלק אומרים שלא ולאף אחד אין הוכחות.

אז איזה מגבר הכי ישתלם לי בתקציב שלי ושיתאים לרכיבים?

Seat Ibiza 2012

פורסם

יכול להיות שהוא שווה 550 שקל אבל השאלה היא איך האיכות שלו.

אישית לא מעניין אותי אם הוא בנוי בדיוק כמו ה z4200 או לא.

מה שמעניין אותי זה אם הוא באמת איכותי ושאני לא זורק 500-700 שקל לפח.

אז מישהו יכול לעזור לי כאן?

Seat Ibiza 2012

פורסם

יחסת למחיר שלו הוא בסדר לא נראה לי תוכל למצור טוב יותר אלא ביד שנייה ואני לא מבין למה אתה לא מחפש שם

דבר שני לבגביי הBA2900 בזמנו היה אותו גם ל"BOSS" כול הסדרה שאתם מראים זהו בדיוק אותה הגברת בשינוי ההדרת דעה אישית קח את ההכי זול למה מבחינתי כולם אותו הדבר

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אז אם אני לוקח מגבר חדש אז לקחת את הפולס אודיו?

ואם אני אלך לכיוון של יד שניה אז מה מומלץ? איזה jbl 75.4?

Seat Ibiza 2012

פורסם

כן אם אתה הולך על יד 2 שווה ללכת על JBL 75.4

מה עוד שאני חושב שכל מי שמוכר אותו מוכר בסביבות ה 900-1000 ש"ח משהו כזה כמעט כמו חדש .

אני מבין שאתה בונה מערכת חדשה ברכב החדש =) בהצלחה .

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

Z4200.

כי אף אחד לא באמת בדק את כל הרכיבים שהם 1:1,את איכות ההלחמות,בקיצור את כל הPCB,מכל הכיוונים כי כל דבר קטן יכול להשפיע.

פתחו את שני המגברים אמרו הם נראים אותו דבר,זה אותו מגבר.

אחרי שאדם שמבין יבדוק את שני המגברים ויגיד שהם בדיוק(כן בדיוק) 1:1,אז נוכל להמליץ לו לקנות את הפולס אוודיו,כי אחרת אנחנו סתם ממליצים לאנשים לקנות זבל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תשמע גם אני הייתי בדילמה שלך, בסוף החלטתי ללכת על הפולס אודיו והוא נותן לי איכות מעולה!, אומנם לא שמעתי את המאק אודיו כך שאני לא יכל להשוות בניהם אבל שתי דברים אני יכל להגיד לך: יש לו עוצמה ואיכות.

• תוכן חדש...