Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכב שלי (בחתימה) צורך בעיר 1:4.5 בקירוב אופטימי!

(בדקתית את זה בשיטה הידועה: מיכל מלא, נוסעים, ואחרי זה ממלאים שוב עד הסוף ומחלקים במס' הקילומטרים).

מה אפשר לעשות?

שמתי תוסף וזה לא עוזר מה עוד יכול לעזור?

איזה בדיקה צריך לעשות במוסך על מנת לקבוע מה הגורם שבגללו צריכת הדלק כל כך גבוהה?

אם זה ימשיך ככה אני מוכר את האוטו, אני לא עומד בזה, מילא היה 1:8 בעיר (כמו שהמוכר אמר) אז זה היה סבבה אבל 1:4?

קשה.

לעזרתכם אודה.

W202 C240

פורסם

תן לי להבין, הבדיקה שלך היא על סמך נסיעה של 30 ק"מ? אם כך היא לא שווה כלום. אתה צריך נסיעה של לפחות כמה מאות קילומטרים על מנת לקבל מושג מקורב של צריכת הדלק האמיתית של רכבך.

פורסם

מה????

הרכב שורף כמו בהמה.

7 ליטר, 30 ק"מ.

אני לא חושב שצריך לעבור מאות קילומטרים כדי להבין את זה, לא הייתי בפקקים וכאלה!

W202 C240

פורסם

אתה טועה, בנסיעה כזו הרכב מבלה 10 דקות בהתחממות שבהן צריכת הדלק שלו לא אופיינית

ובנוסף הסטייה כאשר אתה ממלא חזרה דלק יכולה לשנות לך את המדידה לחלוטין.

מה הסיפור,תדלק מיכל מלא אפס את המונה סע עד שהמכל מתרוקן מלא שוב ותחשב מחדש.

לא עדיף לוודא שיש בעייה לפני שאתה מנסה לפתור אותה ?

פורסם

לא תיתכן אפשרות שהרכב מעשיר את התערובת על בסיס קבוע? אולי חיישן חום של המערכת הנ"ל תקול?

האם הרכב מגיע לטמפ' עבודה בקלות, ונשאר בה?

אצלי הייתה העשרה קבועה שהעלתה את צריכת הדלק.

אולי כדאי לעשות בדיקת 4 גזים על מנת לשלול בעיה כזו.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

נכון, יש שיטה קלה לבדוק את זה

מתניעים את הרכב בניוטרל, ונותנים למנוע לעבוד.

הטורים בהתחלה קצת גבוהים, ואחרי דקה בערך,

הטורים אמורים לרדת למצב רגיל, כי המנוע כבר התחיל להתחמם.

אם הטורים לא יורדים, אז כנראה שיש בעיה בחיישן טמפ'

פורסם

תבדוק גם טרמוסטט תקוע על פתוח/ לא נמצא.

בכלל, התנהגות טמפ' הרכב במצבים שונים (עמידה , פקק, שיוט) יכולה לגלות הרבה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

זה לא מדד לכלום מה שאמרת, שאתה מילאת פול בפעם הראשונה נגיד הגעת למצב שבמיכל דלק שלך יש 50 ליטר, נסעת 30 קילומטר, נגיד נגמר 4 ליטר ואז זה 1\7.5 שזה יחסית סביר, נכנסת לתחנת דלק והמשאבה בגלל כיול מעט שונה או פחות\יותר לחץ אוויר במיכל מילאה לך במיכל 53 ליטר, אז בפועל גמעת 4 ליטר אבל נראה כאילו 7

בדיקה אמיתית זה למלא מיכל, לנסוע עד שהמיכל יגמר לגמרי, ואז למלא שוב עד הסוף ככה גם אם יש סטיה של 3 ליטר היא תתגמד בתוך חישוב בתוצאה

פורסם

עשיתי סריקת תקלות ממוחשבת שלא העלתה כלום.

אם היה חיישן דפוק אז המכשיר לסריקת התקלות היה צריך לעלות על זה לא?

לעומת זאת עשיתי בדיקת פליטת עשן והמכשיר הראה (לדברי הבודק) שבטורים גבוהים הרכב שורף כ 15-20 % יותר מהערך הנומינלי, והציע לי לבצע ניקוי מזרקים.

ללכת על זה? האם ניקוי מזרקים עוזר בכלל?

W202 C240

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...