Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רדיו ייעודי לריצה

חשוב לי שהאוזניות שיגיעו עם המכשיר יהיו נוחות לריצה, שהרדיו יהיה קל, בעל קליטה מעולה, בעל אפשרות לשמור מספר תחנות רדיו קבועות, עמיד לריצות בגשם, ועדיפות למכשיר נטען ולא למכשיר עם סוללות. התקציב הוא עד כמה מאות שקלים. על איזה מכשיר אתם ממליצים ?

פורסם

ובמחיר יותר זול....

לרוב נגני ה-MP3 בימינו ישנה יכולת לקליטת רדיו, והעלות היא כבר דיי מגוחכת-פחות מ-200 ש"ח לגיגה אחד לפחות.

מה איכות הרדיו, זו כבר שאלה אחרת-אני לא קניתי נגן כדי לשמוע בו רדיו...:lol:

תעשה שיעורי בית ברשת, חפש בזאפ וגוגל נגני MP3, תראה מחירים ויכולות, ותחליט.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ניסיתי לרוץ עם נגן MP3 (שהחרמתי לאחי) ומכשירי רדיו פשוטים, הבעיה בהם היא שאיכות הרדיו זוועתית וכל הזמן יש הפרעות בקליטה. מה שאני מחפש זה מכשיר שיאפשר לי לשמוע רדיו בזמן ריצה באיכות טובה. אני לא מחפש יכולת ניגון Mp3 או תצוגת מרחק התקדמות וכו...

חשבתי להזמין את הדגם הזה:

http://www.amazon.com/Sony-SRF-M85V-Sports-Walkman-Armband/dp/B0007P4G5I

רק שגם התגובות שיש עליו באתר לא מעודדות, וגם אני לא יודע האם אפשר להשתמש בו בארץ.

התדרים בישראל ובארה"ב לרדיו הם אותם תדרים ? כי זכור לי במעומעם שהייתה איזו בעיה עם הבאת רדיו דיסק לרכב מארה"ב בנושא קליטת הרדיו שלו אבל יכול להיות שאני טועה.

פורסם

אם אני לא טועה אכן יש בעייה בהבאת מוצרים מבוססי רדיו מארה"ב, בגלל הבדל בשיטות השידור - בישראל ובאירופה עובדים בשיטת שידור בשם PAL ובארה"ב בשיטה אחרת בשם NTSC.

חכה שמבינים ממני יענו לך כדי לדעת בוודאות, למרות שבזמנו כשרציתי שיביאו לי רדיו-דיסק מארה"ב גם נתקלתי באזהרות כאלו מאנשים.

יכול להיות שהמצב במכשירי רדיו יעודיים שונה, שכן הבעייה עם רדיו דיסקים היא שגרסת התוכנה שלהם מקובעת לעבוד על NTSC ולכן כדי להפעיל אותם בארץ תצטרך לבצע צריבת תוכנה לגרסא שכן תומכת ב PAL - כשמדובר במכשיר רדיו ייעודי אני מניח שלא ינעלו אותו על תדר מסויים.

בדוק במפרט המכשיר האם הוא מסוגל לעבוד על תדרי PAL - אם כן אני כמעט בטוח שהוא יכול לעבוד בארץ.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...