Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לספקי אינטרנט (ADSL)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי,אתה אומר שאתה מרוצה מבזק בינלאומי,אני ממליץ לך לבדוק את מהירות הגלישה שלך מול זאת של אנשים מאותו איזור שלך שמחוברים לחברות אחרות ואז אתה תראה את ההבדל.

והתמיכה טכנית שלהם ממש לא מיקצועית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תראה,אני יכול רק להגיד לך שאני הייתי מחובר עד לפני שבועיים בנטוויז'ן על מהירות של 750 קילובייט,ו-3 חברים שלי שהיו מחוברים לבזק בנלאומי על אותה מהירות כמו שלי גלשו הרבה יותר לאט,והורידו קבצים במהירות הרבה יותר איטית ממני (וכדי שלא יהיו ספקות,לשניהם יש מחשבים הרבה יותר טובים משלי והם גרים מרחק 3 בניינים ממני).

אגב,שלושתם היום לקוחות מרוצים של נטוויז'ן.......

בכל אופן,שלא תבין אותי לא נכון,אני אומר את זה בתור המלצה מתוך שביעות רצון,אני לא איזה עובד של נטוויז'ן או משהו כזה.

היום אני מחובר על 1.5 מגה בנטוויז'ן ומרוצה עד השמיים מהחבילה שלי (66 ש"ח לחודש לחצי שנה),מוריד קבצים במהירות מטורפת (בין 190-240 ולפעמים גם הגעתי ל-300 קילובייט לשנייה...פשוט תענוג).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לכולם יש תקלות ב ADSL.

בתור אחד שמחובר בחודשיים האחרונים נונ-סטופ אני יכול לומר לך שלנטויז'ן, בדיוק כמו לבזק-בינלאומי יש תקלות (חומרה) כל כמה ימים - או במקרה הטוב, אחת לשבוע-שבועיים.

כשהם עובדים, הם עובדים בד"כ מצויין - אבל כשיש תקלה, אתה עלול לחפש תחביבים אחרים למשך הכמה שעות הקרובות, ולפעמים גם ליותר מזה...

לא פחות מזה, גם בתקופה שהייתי מחובר לנטויז'ן, היו המון תקלות ב"בזק" עצמה (לא קשור לספק אלא לסינכרון עצמו עם המרכזיה). אני לא גר בבניין ישן והמרכזיה הסמוכה למקום מגוריי (כ 200 מטר מהבית שלי) לא מיושנת - ולמרות הכל יש תקלות.

עברתי לבזק-בינלאומי בגלל ה"דיל" - ואני לא מצטער על זה.

הגיע הביתה מכתב מסודר עם כל הפרטים של המסלול, אף אחד לא ניסה לרמות אותי או לתחמן אותי. אני יודע בדיוק כמה אני משלם עכשיו, כמה אני משלם בעוד 7 חודשים וכמה בעוד 10 חודשים, הכל כתוב באותיות קידוש לבנה.

מן הראוי הוא לשאול שאלות לגיטימיות שכל צרכן נבון היה שואל (תקופת התחייבות, אופציות "בריחה" וכד') וסה"כ אין בעיות מיוחדות.

לדעתי האישית, יש יתרון מסויים (ברוב המקרים) לחברות הגדולות מבחינת תשתית, לכן אני משתדל להישאר איתן (נטויז'ן ובזק-בינלאומי) ובינתיים אני מרוצה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

למה לא ללכת על הכבלים?

לי יש אינטרנט מהיר של הכבלים , אני מחובר בנטוויזיון

אין לי בכלל ניתוקים ואין לי בכלל תקלות באינטנרט , אני מדליק את המחשב

בבוקר , מתחבר וחוזר בערב והכל רץ , בלי בעיות...

אני לא יודע בקשר ל ADSL ונטוויזיון אבל יש לי הרבה חברים בנטוויזיון בכבלים

כולם מרוצים ואין להם תקלות...

מה גם שהמחירים עכשיו טובים..

.

פורסם
בדקתי ואני מחובר ל512 ואני מוריד קבוע על 80, והאינטרנט שלהם מהיר מאוד. דווקא על ברק ועל נטוויזן שמעתי כל מיני תלונות של אנשים לא מרוצים.

עם כל הכבוד, 512 קסב"ש (קילוסיביות לשנייה) לא יכול לעבור את 64קב"ש (קילובתים לשנייה)... (512/8=64)

אז אחד מהשניים:

1. אינך דובר / מבין את האמת.

2. אתה מחובר ביותר מ512 קסב"ש (או שאתה מחובר בכבלים ועובר את רוחב הפס שמוקצה לך).

P.

פורסם

טוב אני מודה תפסת אותי, אני שקרן, רציתי סתם לשבח את בזק בינלאומי (יש לי 25 אחוז מהמניות שם) :lol:

וברצינות אני לא משקר, ורק שתדע ש512 זה לא בדיוק 512 אלא זה 640, ו750 זה לא 750 אלא זה אם אני לא טועה 900ומשהו, וכמו ש1.5 זה לא 1.5 אלא זה 1.8, אזז ככה ש640 חלקי 8 נותן לי בדיוק80 , ואני מוריד קבוע בין 75-80 .

פורסם

לכל מי שמחובר דרך בזק בינלאומי: תחכו עד שתרצו להתנתק מהם. אני מניאק אם אתם מצליחים להתנתק תוך פחות משבוע. קיצר, אני שוקל לחזור לBIU בחיבור של מודם רגיל, ולשכוח אחת ולתמיד ממחלבת הכסף הזו שקוראים לה אינטרנט מהיר. :?

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

גפאני מאוד מרוצה מבזק בינלאומי .....

יש לי 1.5 ואני מוריד קבוע בכ 200+- ...

לפעמים יותר אם אני משתמש ב MIRRORS ובמאיץ אורדה (לא בכל האתרים זה אפשרי . זה אפילו מגיע ל 220+-

פעם אחרונה שהיתה תקלה בספק היתה (אצלי לפני כ חודשים או משהו כזה ל שעתיים )

אבל לא ממש רציני כל הקטע .. נו אז לוכלם יש בעיות אבל מבחינתי החברה הכי משתלמת בשבילי והכי טובה מהנסיון שהיה לי ...

בכל מקרה הדעות חלוקות אבל זה הכל !

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
טוב אני מודה תפסת אותי, אני שקרן, רציתי סתם לשבח את בזק בינלאומי (יש לי 25 אחוז מהמניות שם) :lol:

וברצינות אני לא משקר, ורק שתדע ש512 זה לא בדיוק 512 אלא זה 640, ו750 זה לא 750 אלא זה אם אני לא טועה 900ומשהו, וכמו ש1.5 זה לא 1.5 אלא זה 1.8, אזז ככה ש640 חלקי 8 נותן לי בדיוק80 , ואני מוריד קבוע בין 75-80 .

אתה לא שקרן. אתה פשוט מחובר ל"אינטרנט מהיר" בכבלים. בADSL רוחבי פס הם מדוייקים ומוגדרים לכל קו בנפרד.

בכבלים יש רוחב פס משוטף למס' מנויים והגבלה היא בציוד קצה (ממיר / רכזת). בגלל שכל מאוד לעקוף את המגבלה, ספקי אינטרנט מאוד מעוניינים שתתחבר ע"י תוכנת חייגן (שהיא, בעצם, מגבילה את רוחב הפס שלך למה ששילמתה עבורו)...

P.

פורסם

אתה לא שקרן. אתה פשוט מחובר ל"אינטרנט מהיר" בכבלים. בADSL רוחבי פס הם מדוייקים ומוגדרים לכל קו בנפרד.

בכבלים יש רוחב פס משוטף למס' מנויים והגבלה היא בציוד קצה (ממיר / רכזת). בגלל שכל מאוד לעקוף את המגבלה, ספקי אינטרנט מאוד מעוניינים שתתחבר ע"י תוכנת חייגן (שהיא, בעצם, מגבילה את רוחב הפס שלך למה ששילמתה עבורו)...

P.

הסבר פרט ונמק.

אתה רוצה להגיד לי שאני יכול להתחבר לכבלים, לשלם על 256 ולגלוש ב3 מגה ביט ? :lol:

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

ספקי אינטרנט בכבלים.

התחברתי לאינטרנט בכבלים, יש לי אפשרות לבחור איזה ספק שאני רוצה , כולם באותו מחיר.

איזה מהם כדאי?

ואיזה מהם מאפשר חיבור ללא חייגן?

בתודה

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני עובד עם בזק בין לאומי כבר כמה שנים ואני די מרוצה מהשרות

נתקלתי במעת תקלות טכניות ורובם תוקנו במהרה

• תוכן חדש...