Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקניית 1600 חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להחליף את הרכב שלי (ניסן אלמרה 1800 שנת 2003) ברכב חדש. הצרכים שלי השתנו. הרכב שאני מחפש כיום הוא רכב לזוג (מבוגרים לא בפנסיה). הנסיעות מתחלקות בערך 50% נסיעות בתוך העיר ו50% נסיעות רחוקות (מבאר-שבע לכיוון מרכז וגם צפון רחוק).

קשה לוותר על מרחב ומרווח בתוך הרכב וסחיבה יחסית חזקה, אבל מנגד אני לא רוצה שהוצאות הדלק שלי יהיו גבוהות. כמו כן, בגלל הנסיעות הארוכות אני צריך שרמת האמינות תהיה יחסית גבוהה. הרכב לא ישמש למשפחה (רק לפעמים לקחת את הנכדים). אני מעדיף 1600 וחשבתי על הניסן החדשה. ראיתי גם סוזוקי ואני מתלבט. לא מצאתי מעבר לזה משהו מיוחד.

מקווה שנתתי מספיק נתונים.

תודה מראש לכל העונים.

פורסם

תלוי גם איזה מכוניות אתה אוהב/מעדיף.

אם אירופאי, אז תוסיף קצת ותתפנק בגולף/ ג'טה חדשה ותהנה מרכב עם איכויות מעולם אחר.

אפילו אם תחכה עוד קצת , VW עוברים למנועי TFSI ומורידים מהמדפים את סדרת הFSI.

יותר חזקים ויותר חסכוניים.

אם יפני אז, לך על מלכת המכירות הארצית- מזדה3.

אמינות מוכחת,סחירות מצויינת, מהנה לנהיגה, די מאובזרת, (עדיין) נאה,

וגם במחיר יותר שפוי.:wink:

ay-ahzakot.co.il

פורסם

שלום

ניסן נוט וסוזוקי sx4 עונות על הדרישות שלך.

לגבי מכוניות אחרות-

סוברו b3 - סוחב פחות חזק.

קורולה - גיר רובוטי מעצבן חלק מהנהגים.

הונדה - יקרה

מאזדה 3 - לא מרווחת מאחור. מזגן קצת גבולי.

בהצלחה

יהודה

פורסם

מאזדה 3 - לא מרווחת מאחור. מזגן קצת גבולי.

בהצלחה

יהודה

בעיות המזגן נפתרו כבר בתחילת השיווק של הרכב. כיום יש לרכב הזה מזגן מצויין.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

לדעתי אתה לא צריך משפחתית. תבדוק את אופל אסטרה. אני תמיד ממליץ עליו כרכב 1600 קומפקטית. היא מבין הטובות וטובה יותר מהגולף לדעתי.

פורסם

מה ציפיותך מהרכב החדש?

חשוב לך איבזור עשיר? או שמא אתה מרוצה מאבזור סטנדרטי כמו האלמרה שלך?

לדעתי כשהתכוונת ל''ניסאן החדשה'' התכוונת לניסאן טידה, ואני ממש לא ממליץ על הרכב

הוא יקר, לא מאובזר, ללא בקרת יציבות, יקר ופשוט מדי (מזכיר את הדצ'יה לוגאן)

בכל מקרה אם אתה מתכוון להישאר עם רכב 1.6 אני ממליץ לך לעבור ליונדאי i30

1.6 Inspire אוטומטית. מחירה עומד על 114,000 ש''ח (בניגוד לטידה 124,000 ש''ח)

שהיא מכונית פשוט מעולה.

היא חסכונית, מצוידת ב 6 כריות אויר, ABS, EBD, בקרת יציבות (ESP), איבזור עשיר הכולל מערכת שמע עם חיבור לאייפוד או נגן MP4 ו MP3, מזגן בקרת אקלים, תא כפפות מקורר והתראה על אי חגירת חגורת בטיחות בכל מושבי הרכב.

לדעתי אתה לא צריך משפחתית. תבדוק את אופל אסטרה. אני תמיד ממליץ עליו כרכב 1600 קומפקטית. היא מבין הטובות וטובה יותר מהגולף לדעתי.

שאלה לי אליך אם אופל אסטרה היא לא משפחתית אז מה היא?

מסקנה- אופל אסטרה היא אכן משפחתית.

שלומי.

פורסם

בעיות המזגן נפתרו כבר בתחילת השיווק של הרכב. כיום יש לרכב הזה מזגן מצויין.

אני אחד מאוד אוהב רכבים יפנים וקוראנים(חלקם בלבד-לא דגמיי הליסינג!)אך אני נטרלי מניסיון ארוך טווח עם הרכב אני חייב לציין

מנוע 1.6 מתאמץ מאוד וכבד על הרכב.מתחילים לשמוע מאנשים שיותר מידיי רכבים גמרו מנוע.

צריכת דלק גבוהה.

ספר על בעיות המיזוג ש"נפתרו" לבעליי המאזדות 3 מנוע 2.0-תלחץ קצת יותר מידיי והופ המזגן מנתק ואתה מוצא את עצמך מזיע כמו כלב ברכב חדש-אין יותר מעצבן מזה!-גם עד שהוא חוזר לפעולה זה לא מיידי לוקח זמן.

המושבים מאחור מאוד צפופים-2 מבוגרים קצת גדולים תופסים את כל המרחב.

פתח ההטענה של התא מטען הוא מהצרים ומהמסתכלים ביותר!-נסה להכניס אליו כיסא תינוק-ותיווכח שהפתח צר מאוד למרות שאתה רואה שיש הרבה מקום בפנים אתה לא מצליח לדחוס אליו.גם הטענת קניות מרגיזה כי צריך להתכופף להכניס דברים.

שאתה נוסע באוטו הזה אתה עוד אחת מהעדר ועוד אחד מהפס ייצור של הליסינג-מבאס בכל פינה יש את הדגם וזה מגעיל.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...