Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סלולרי חדש ברשת אורנג'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי קצת יותר משנתיים עם מוטורולה e398, החלטתי להשתדרג (בכמה מילים - המכשיר על הפנים).

כרגע אורנג' מציעים מבצע, לפיו אם מדברים במעל 30 ש"ח בחודש, מקבלים החזר מלא על מחיר המכשיר.

במסגרת המבצע, מוצעים המכשירים הבאים:

1. Nokia 6288

2. Nokia 6120 Classic (עם מערכת הפעלה סימביאן)

בעדיפות נמוכה יותר נמצאים מכשירים של חברות שאינן נוקיה:

3. Sony Ericsson z610i

4. Sony Ericsson K610i

5. Sony Ericsson K530i

אני לא יודע אם יש מכשירים נוספים המוצעים במבצע, אבל לאור ניסיון עגום עם מוטורולה (e398 שלי ושל אחי, V3 של אחותי מכשירים ישנים יותר שהיו במשפחה ומה שאני רואה אצל חברים) - אני לא רוצה מכשיר מתוצרתה.

האם למישהו פה יש המלצה לתת? בפרט, מה דעתכם על הנוקיה 6120 קלאסיק?

קראתי עליו ביקורות מעורבות, והדבר שכרגע הכי מדאיג אותי הוא הנטייה של המכשיר להתחממות בשיחות של מעל כמה דקות. האם זה באמת כ"כ קריטי, או שמא התלונות מוגזמות?

מה לגבי הסוני-אריקסון K530i?

תודה רבה :-)

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

6120 המלצה שלי.

מוטורלה=זבל. היה לי ולאחי כל אחד שני מכשירים של מוטורולה.זניהם הלכו קפוט אחרי שנתיים.

מה גם בנוקיה יש סימביאן שזה נותן לך אפשרות להתקין כל מיני תוכנות מהאינטרנט על הפלאפון.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

Sony Ericsson K610i פלאפון פשוט מעולה,לא יותר מידי יקר.

יש ברשותי אותו כבר שנה וקצת,כול חבריי כבר רכשו אותו במסגרת [תוכנית חיילים ] בהנחה די טובה.

יש בו כול מה שצריך,רק חיסרון שאין למצלמה פלאש.

פורסם

אהלן. אל תיגע בנוקיה 6288, הוא מיושן ודפוק.

ה-6120 מומלץ מאוד, ואף על פי שיש לו סימביאן, הוא בכלל לא איטי.

כמובן שה-K610 פלאפון מעולה, אבל טיפה ישן.

לסיכום, לך על ה-6120,אבל חכה טיפה שיצא החוק החדש. אולי תוכל להרוויח עוד קצת.

172

פורסם

K610 אומנם טלפון טוב, אבל הרבה אנשים מתלוננים שהטלפון לפעמים נכבה עקב בעיית מגעים בטלפון, אני הייתי שוקל את זה שנית.

ה-6120 קלאסיק הוא באמת מכשיר מצויין, אני אישית הולך לרכוש E65.

פורסם

מוטורולה זה טלפון טוב, אתם פשוט לא יודעים לנצל את האפטרמרקט שלו, כמות התוכנות ומערכות ההפעלה שיצאו למכשיר שלך עצום, כל מה שצריך הוא קבל DATA וקצת הבנה\סבלנות ללמוד.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אין לי מה לחכות לניידות מספרים: אני בחבילת חיילים של אורנג' (למרות שאני לא חייל, אלא עתודאי שנה ג' באת"א), ואין לי איך להשיג חבילת חיילים ברשת אחרת (גם באורנג' זה די בשיניים, ואמורים לחדש לי את זה רק על סמך העובדה שאני בן 20. מעבר לזה - בסלקום החבילה פחות משתלמת לי, ולפלאפון אני לא אעבור).

מעבר לזה, חבילת החיילים של אורנג' טובה מאוד: 9.90 דמי מנוי לחודש, ומקבלים אותם חזרה ב-25 דקות שיחה ברשת "מתנה" + 39 אג' לדקה לכל הרשתות + 19 אג' ל-sms/mms.

הדבר היחיד שיש לי להגיד טוב על ה-e398 זה שאפשר היה להעביר אליו mp3 מהמחשב שישמשו כצלצולים ושלזמנו הוא היה מאוד מתקדם מבין כל מכשירים דור 2.5 שהיו, וגם מאוד יקר לזמנו - 2,200 ש"ח (קניתי אותו קצת אחרי שהתחיל דור 3, והמכשירים שהוצעו אז היו איזה LG במבנה צדפה בגודל ומשקל אסטרונומי, והמוטורולה e1000). היום, בכל מקרה, אין לי שום כוונה לשלם סכום כזה על מכשיר, ובגלל זה אני גם מתמקד רק באלה שמוצע עבורם זיכוי מלא.

המגעים של המוטורולה היו על הפנים, הוא היה נכבה כל הזמן בלי סיבה, הפתח להכנסת המטען דפוק והמכשיר באופן כללי מאוד איטי (מהרגע שלוחצים send כשיש שיחה נכנסת, עד שהוא מתחבר, לוקח לו לפחות 2 שניות, שזה הרבה יותר ממה שיש במכשירים אחרים שנקלתי בהם). לאחי יש מכשיר זהה שגם סבל מבעיות, ואף הוחלף לאחר כשנה, ועדיין לא עבד כמו שצריך.

תודה!

פורסם

יש לי 6288 מאז שהוא הגיע לתצוגה של אורנג' ועד עכשיו.

פלאפון מעולה! בלי חארטות! ה6280 היה נוטה להתקלקל בקצב אבל ה88 בחיים לא אכזב!

GS300.

פורסם
מוטורולה זה טלפון טוב, אתם פשוט לא יודעים לנצל את האפטרמרקט שלו, כמות התוכנות ומערכות ההפעלה שיצאו למכשיר שלך עצום, כל מה שצריך הוא קבל DATA וקצת הבנה\סבלנות ללמוד.

מוטורולה. והמילה"טוב" לא יכולות לבוא באותו משפט. זה לא מסתדר. מוטרולה לא מחזיק מעמד 3 שנים. והיו אצלי במשפחה 4 מוטורולה. מאז שקניתי נוקיה 6280, אין לי איתו בעיות. פעם בחצי שנה צריך לעדכן תוכנה וזהו. 6120 מכשיר מצוין. עיצוב פשוט ואלגנטי, מצלמה טובה. מע' הפעלה מצוינת. והכי חשוב זה נוקיה! שלזה יש הרבה יתרונות. אתה יכול להוריד מלא דברים מהאינטרנט(הגדרות ששלא שמו לך ברשת,משחקים חינם...). נוקיה=אמינות, טונות של אמינות.

כמו שאמרו לך פה תחכה עד סוף החודש. החוק יצא לפועל ותרוויח יותר.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

ה6120 לא היה זמין לכן הלכתי על ה530i דגם המחליף של ה610 ,יש לו רמת גימור מעולה ! . ממש כל המכשיר מצופה בגומי וטיטאניום באיזורים הנכונים ,ימנע שריטות עתידיות ונותן הרגשה סולידית.

לך על אחד מהשניים :-)

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
אין לי מה לחכות לניידות מספרים: אני בחבילת חיילים של אורנג' (למרות שאני לא חייל, אלא עתודאי שנה ג' באת"א), ואין לי איך להשיג חבילת חיילים ברשת אחרת (גם באורנג' זה די בשיניים, ואמורים לחדש לי את זה רק על סמך העובדה שאני בן 20. מעבר לזה - בסלקום החבילה פחות משתלמת לי, ולפלאפון אני לא אעבור).

מעבר לזה, חבילת החיילים של אורנג' טובה מאוד: 9.90 דמי מנוי לחודש, ומקבלים אותם חזרה ב-25 דקות שיחה ברשת "מתנה" + 39 אג' לדקה לכל הרשתות + 19 אג' ל-sms/mms.

הדבר היחיד שיש לי להגיד טוב על ה-e398 זה שאפשר היה להעביר אליו mp3 מהמחשב שישמשו כצלצולים ושלזמנו הוא היה מאוד מתקדם מבין כל מכשירים דור 2.5 שהיו, וגם מאוד יקר לזמנו - 2,200 ש"ח (קניתי אותו קצת אחרי שהתחיל דור 3, והמכשירים שהוצעו אז היו איזה LG במבנה צדפה בגודל ומשקל אסטרונומי, והמוטורולה e1000). היום, בכל מקרה, אין לי שום כוונה לשלם סכום כזה על מכשיר, ובגלל זה אני גם מתמקד רק באלה שמוצע עבורם זיכוי מלא.

המגעים של המוטורולה היו על הפנים, הוא היה נכבה כל הזמן בלי סיבה, הפתח להכנסת המטען דפוק והמכשיר באופן כללי מאוד איטי (מהרגע שלוחצים send כשיש שיחה נכנסת, עד שהוא מתחבר, לוקח לו לפחות 2 שניות, שזה הרבה יותר ממה שיש במכשירים אחרים שנקלתי בהם). לאחי יש מכשיר זהה שגם סבל מבעיות, ואף הוחלף לאחר כשנה, ועדיין לא עבד כמו שצריך.

תודה!

הבנתי שאתה חייל וכל זה,

אבל מאיפה לך שלא כדאי לחכות לניוד המספרים? אתה עובד בתעשיית הסלולר כמוני למשל?

חוצמזה זה טיפשי להתחתן עם מכשיר למשל 3 שנים, אחרי שנה - שנה וחצי גם ככה המכשיר מפגר טכנולוגית ואתה רוצה להחליפו.

ובקשר למכשיר : רק נוקיה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל - תודה על התשובה.

אני לא מהאנשים שמחליפים מכשיר כל שנה או שנה וחצי, אלא מנסה לסחוב כמה שאפשר במסגרת ה-3 שנים שבהן אני משלם על המכשיר. מעבר לזה - ההתחייבות היא לחברה, ומכשירים אני יכול לקנות כמה שבא לי.

אני גם אוכל לעבור חבילה, אם וכשארצה - אמא שלי עשתה את זה לפני כמה זמן, ונציג השירות הבהיר שההתחייבות לא מתחדשת כשעוברים חבילה, ואפשר לעבור חבילה מתי שרוצים, אבל אי אפשר להתנתק.

פורסם

כנ"ל אני באורנג' למשל מאז שאני זוכר את עצמי עם הפל' הראשון בחטיבה ,לכן הסוגיה של ההתחייבות היא לא "חתונה" בשבילי אלא מכשיר במתנה :-)

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
הבנתי שאתה חייל וכל זה,

אבל מאיפה לך שלא כדאי לחכות לניוד המספרים? אתה עובד בתעשיית הסלולר כמוני למשל?

חוצמזה זה טיפשי להתחתן עם מכשיר למשל 3 שנים, אחרי שנה - שנה וחצי גם ככה המכשיר מפגר טכנולוגית ואתה רוצה להחליפו.

ובקשר למכשיר : רק נוקיה.

פששש...

בתור אחד שעובד בתעשיית הסלולר אתה צריך להתבייש שאמרת כזאת שטות! נוקיה היא חברה טובה, אבל יש אחרות לא פחות טובות ממנה...קח טלפון של סוני אריקסון לחודש ונראה מה תגיד.

ובקשר לנושא ניידות המספרים.

נכון להיום החברות מציעות מבצעים מעניינים במיוחד לקראת הניידות. אחרי ה-1/12 יכולים להתקיים התרחישים הבאים:

1. מלחמת גוג ומגוג- כל השוק משנה צורה ותחרות עזה מביאה לירידת מחירים.
  2. לא יקרה כלום- חברות הסלולר כמו קרטל ימנעו תחרות אמיתית והשוק ישאר דומה למה שקורה היום.
  3. חודש חודשיים של מצבעים מעניינים כמו שיש היום, ואחר כך חזרה לשיגרה.

אני אישית מאמין שאפשרות 3 היא בעלת הסיכויים הגבוהים ביותר, אפשרות 1 עם הסיכויים הנמוכים ביותר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...