Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סלולרי חדש ברשת אורנג'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש גם הרבה יצרניות רכב או חברות אודיו שתומכות באייפוד, סו?

זה עושה אותו מכשיר טוב?

תקרא קצת חוו"דים על ה-Iphone ברשת ותחזור אלינו.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חכה שתתחיל תוכנית ניוד המספרים, אז יהיו הצעות באמת משתלמות כי החברות ילחמו על כל לקוח.

כרגע מציעים לך מבצעים מפתים כדי לתפוס אותך בביצים ל3 שנים להישאר ברשת.

גם אחרי התוכנית, יציעו "מבצעים מפתים". ההתחייבות לא תעלם.

מהרשימה הנ"ל, ה-6120c מומלץ וה-610i אחריו.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

קנה סוני אריקסון , נכון שאין להם את "השם והתדמית" שיש לנוקיה בארץ ...

אבל כבר למדנו בארץ הרבה לגבי תדמית הישראלית המצויה , ואם נעשה אנלוגיות אז :

נוקיה = טויטה/מאזדה/עונדה ובמילים אחרות עדר :)

שאל ישראלי מצוי

פלאפון ? יענה לך נוקיה

אוטו ? יענה לך מאזדה

:roll:

יש לי את הK800 ואני ממש לא יכול למצוא מילה רעה על המכשיר , הוא מעולה מכל הבחינות.

נוח וידידותי , מצלמה מעולה , עוצמת צלצול טובה , סוללה חזקה.

סוני אריקסון כבר ממזמן עברו את הנוקיות שחיות בעבר או תקועות על הסימביאן שזה דרעק אחד גדול

שאלה לבעלי מכשירים סימביאנים , כמה פעמים בשעה נתקע לכם המכשיר ? :)

אני מכיר גם מקרוב את W850 שהוא מכשיר מדהים למי שחופץ במולטימדיה וגם את W800.

לגבי הV6 , זאת בעצם גירסא משופרת של הV3X

אגב , לאוהד בית"ר

מוטורולה מכשירים מעולים , היה לי את הV3X מעל לשנה , תקלה אחת לו הייתה בו , הממשק שלו היה מאוד נוח.

זה פלאפון שיש לו מלא פיצ'רים ותוספות גם מאוד קל לתכנת אותו מחדש.

לא נשבר , לא נשרט , עמידות יוצאת דופן !

לפניו היה לי נוקיה (שהעפתי אותו מאוד מהר)

לפני הנוקיה עברו אצלי רק מוטורולות שממש אהבתי (עדיין לא הייתי מתנגד חזרה לסטאר טק GSM או מילניום) :)

צריך ואפילו רצוי לצאת לפעמים מהקוביה שנקראת נוקיה כי יש אופציות הרבה יותר טובות בשוק !

תבדוק לגבי הSE W660

הK610 קצת מיושן למען האמת , אבל מדובר על מכשיר מעולה עם רמקול בעל עוצמה מאוד חזקה.

הK530 מכשיר מאוד נחמד כנ"ל הZ610

נ.ב.

תעשה לעצמך טובה ואל תתקרב לסמסונג וגם לLG

כנ"ל Iphone , זבל להמונים :)

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

תודה לכולם.

החלטתי על ה-6120c. הבעיה שנשארה עכשיו היא שאין את הלבן במלאי בשום מקום, אלא רק שחור, ואני כבר נסגרתי על הלבן.

נראה לי שאני אלך על השחור וזהו... אולי הוא גם יהיה עמיד יותר (חיצונית) לשריטות...

פורסם
הבעיה שלכם שאתם מכורים לכל זבל שמוכרים לכם.

וקונים מזדה בגלל שלכולם יש.

ומשתשים רק בתוכנות זבל של מיקרוסופט.

ה IPHONE הרבה יותר טוב מכל טלפון אחר.

היחידים באמת שמתקרבים לרמה זה HTC.

אבל לא עם WINDOWS,יש להם טלפון שעובד על לינוקס(אם הוא יצא כבר)

ראיתם את המקלדת בעיברים שיש ל IPHONE???

בטלפונים עם WINDOWS אתם חייבים להשתמש עם איזה עט טיפשית.

ה N95 ממש לא קרוב לרמה של ה IPHONE.

אייל,

אתה עושה השוואה שאינה במקומה בכלל,אתה לוקח את האייפון שהוא מכשיר PDA עם יישומי מחשב, ומשווה אותו לנוקיה N95 שאומנם מכשיר מתקדם אבל בעל תכונות שונות לגמרי.

בוא תיקח את האייפון ותשווה אותו למתמודדות האמיתיות שלו, BLACKBERRY, DOPOD,HTC וכדומה,ותראה כמה שהוא נופל לעומת המכשירים האלה בכל פן אפשרי.

לאייפון יש כמה נקודות לזכותו:

1.עיצוב ממש יפה ולא שגרתי.

2.הסמל של אפל,שנחשב היום לסמל סטטוס כזה או אחר.

3.שניים-שלושה גימיקים תיפעוליים (מגדילים את התמונה באמצעות משחק עם האצבעות, וואו....).

לרעתו יש את החברות שציינתי (HTC אגב מייצרת עבור דופוד את המכשירים), שמשתמשות במכשירים עם יישומים יותר שימושיים, עם נוחות שימוש טובה בהרבה.

אתה מדבר על המקלדת עברית שיש באייפון הצרוב ?

אני רוצה לראות אותך כותב מסמך בן 150 מילים ב-WORD באמצעות המקלדת הזאת....

לעומת זאת אני אתן לך את ה-HTC שלי,שאומנם מעוצב פחות טוב, אבל מצוייד במקלדת אינטגרלית מלאה ומקשים ברורים ונוחים לשימוש,ונראה עם איזה מכשיר תבחר להשתמש.

אני אחזור ואומר,מנסיון של הרבה משחקים עם האייפון וכמה חברים שכבר קנו אותו,וחזרו להשתמש במכשיר המקורי שלהם לאחר פחות מחודש,אל תיהיה אתה חלק מהעדר בגלל שכל האמריקאים הטיפשים רצו לקנות אותו אז תרוץ גם אתה.

העדר האמריקאי לא יותר טוב מהעדר הישראלי.

אגב אותו עט טיפשי שעליו אתה מדבר, אחד מהחברים שלי שקנה את האייפון (לאחר שבעבר השתמש בדופוד,בהמשך עבר לבלאקברי), לאחר שבוע שימוש באייפון הוא התחיל להסתובב קבוע עם העט של הדופוד בכיס כדי להעזר בו בשימוש עם האייפון.

לאחר שבועיים נוספים הוא חזר לבלאקברי שלו והתחיל להשתמש באייפון רק להאזנה למוזיקה :lol:

תקרא השוואות וביקורות על האייפון ואז תבין על מה מדובר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
SE ממש לא עברו את Nokia, במיוחד לא עם כל הכפתורים המסורבלים לכל דבר.

תתפלא ...

כל דבר צריך להתרגל , גם אנשים שעבדו עם SE ומוטורולה צריכים להתרגל לנוקיה ..

SE ממזמן עברו את נוקיה ...

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
תתפלא ...

כל דבר צריך להתרגל , גם אנשים שעבדו עם SE ומוטורולה צריכים להתרגל לנוקיה ..

SE ממזמן עברו את נוקיה ...

אני לא מסכים איתך ולא מצליח להבין למה קשה ל-SE לקבוע שהכפתור האדום (ניתוק) יסגור כל תפריט? מה יותר פשוט מזה?!

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

ידעתי שהשירות לקוחות של אורנג הוא לא בין המצטיינים, אבל לא תיארתי לעצמי שהוא עד כדי כך גרוע במיוחד עקב העובדה שמיום חמישי אני מנסה להשיג נציגת שירות ספציפית שהבטיחה לי שאם אני ארכוש נוקיה E65 שאני אשאר בתוכנית של 49/29 ואקבל כרטיס זיכרון מתנה. מאז מספרים לי סיפורים ומבטיחים לי שהיא תתקשר, ובנתיים שום נציג אחר לא מוכן להציע לי את מה שהיא הציעה.

אני לא מבין גם אותם, על מי הם מנסים לעבוד כשנציג מכירות אומר לי בטלפון "תשמע, אני מסתכל עכשיו על השיחות היוצאות שאתה מבצע, אני רואה שעדיפה לך התוכנית של 39 אג' FIX" כשבדיעבד התוכנית שאני נמצא בה כרגע יותר משתלמת לי.

ולא מעניין אותי שמשרד התקשורת לא מאשר שימוש של תוכניות בהן יחידת החיוב היא פר דקה! אני מכיר הרבה אנשים שהם בתוכנית ORANGE PARTNTER (עובדי אורנג') בה החיוב הוא גם פר דקה והם עדיין בתוכנית הזו, אז למה אני לא?

אני רוצה לשדרג את המכשיר, לא את החבילה!

יחסית לניידות מספרים אורנג' לא נראים כל כך לחוצים!

פורסם

לי אף פעם לא היו תלונות לשירות הלקוחות של אורנג'. בתור לקוח שמדבר יחסית מעט בחודש (~50 ש"ח), הם תמיד היו נחמדים אליי וענו לכל שאלה שרציתי.

היום כשרציתי לרכוש את הנוקיה 6120c בסופר לינק בפ"ת וראיתי שהציעו לי משהו שונה, פניתי לאורנג' בטלפון והציעו לי שמאחר ובמרכז השירות והמכירה בפ"ת (בז'בוטינסקי) אין את המכשיר במלאי, הם יבואו אליי הביתה בעוד יומיים עם המכשיר.

הופתעתי לטובה מההצעה - בסה"כ לא מדובר בלקוח עסקי, אלא בלקוח פרטי (אמא שלי) עם 3 מכשירים (שלה ועוד שלושה בבית) שביחד משלמים גג כ-200 ש"ח לחודש.

פורסם

אל תרגיש מיוחד, הם עושים הכל כדי להניב רווחים.

גם לי הציעו לשלוח את המכשיר הביתה תוך 2 ימי עסקים.

הבעיה מגיעה כאשר הם מכריחים אותך לעבור תוכנית כדי שהם ירוויחו עוד יותר!

פורסם

כבר הייתי אצלם ביום חמישי להתעניין. לא הציעו לי שום תכנית במקום מה שיש לי (חיילים), אלא רק דיברו על שדרוג המכשיר ווידאו באיזה חבילה אני נמצא.

• תוכן חדש...