Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סלולרי חדש ברשת אורנג'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חכה שתתחיל תוכנית ניוד המספרים, אז יהיו הצעות באמת משתלמות כי החברות ילחמו על כל לקוח.

כרגע מציעים לך מבצעים מפתים כדי לתפוס אותך בביצים ל3 שנים להישאר ברשת.

ניידות המספרים לא החלה כבר?

אם אני זוכר נכון זה היה אמור להכנס סוף חודש שעבר

ולדעתי תקנה 6120

אחלה מכשיר

Toyota Yaris TS

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני כאחד שעבר מ SE K610i ל NOKIA 6120c די מאוכזב מהמכשיר החדש.

מערכת ההפעלה קצת מסורבלת, בטרייה די חלשה, רמקול חלש, לפעמים נתקע קצת.

אבל בסה"כ מכשיר מאוד יפה. כנראה התרגלתי לסוני.

לחבר יש K530 ולי הוא נראה כמו K610 רק בקופסא יותר יפה, שווה בדיקה.

פורסם
חכה שתתחיל תוכנית ניוד המספרים, אז יהיו הצעות באמת משתלמות כי החברות ילחמו על כל לקוח.

כרגע מציעים לך מבצעים מפתים כדי לתפוס אותך בביצים ל3 שנים להישאר ברשת.

זהו, שגם אני חשבתי על זה ואני מחכה בקוצר ציפייה לדצמבר, אבל וזה אבל גדול,

במוסף כלכלה של מעריב ציינו כמה פעמים כי לא יהיו מבצעים/שינויים גדולים בדצמבר ו"שיחקו אותה" כאילו החברות כלל לא נלחצות.

פורסם
זהו, שגם אני חשבתי על זה ואני מחכה בקוצר ציפייה לדצמבר, אבל וזה אבל גדול,

במוסף כלכלה של מעריב ציינו כמה פעמים כי לא יהיו מבצעים/שינויים גדולים בדצמבר ו"שיחקו אותה" כאילו החברות כלל לא נלחצות.

בגלל זה כבר אורנג ופלאפון התחילו עם מסלולים ללא התחייבות

הם ממש לא לחוצים.

Toyota Yaris TS

פורסם

מה רע במוטורולה?

יש לי בבית V720 שנקנה איך שהתחילו לשווק אותו ועדיין מתפקד מצויין ותקין למרות שקיבל מכות ועבר טיפול אצל הקקדו שהיה לי

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

החוכמה הגדולה לדעתי היא לקנות SIM מאחת החברות, ולקנות את המכשיר מספק צד שלישי או בלוחות השנים.

ככה אני עושה כבר שנים, ובכל שנה מוכר את המכשיר הקודם וקונה במקומו מכשיר חדש בלי להפסיד כסף כמעט!

אז נכון, אין למכשיר אחריות, ולא תמיד הוא חדש - אבל אתה לא נשוי למפעיל הסלולרי ולאותו מכשיר במשך 3 שנים.

לעומת זאת בכל שנה יש לך מכשיר חדש בחזית הטכנולוגיה ואתה לא חייב לאף אחד שומדבר בגין השדרוג הזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
החוכמה הגדולה לדעתי היא לקנות SIM מאחת החברות, ולקנות את המכשיר מספק צד שלישי או בלוחות השנים.

ככה אני עושה כבר שנים, ובכל שנה מוכר את המכשיר הקודם וקונה במקומו מכשיר חדש בלי להפסיד כסף כמעט!

אז נכון, אין למכשיר אחריות, ולא תמיד הוא חדש - אבל אתה לא נשוי למפעיל הסלולרי ולאותו מכשיר במשך 3 שנים.

לעומת זאת בכל שנה יש לך מכשיר חדש בחזית הטכנולוגיה ואתה לא חייב לאף אחד שומדבר בגין השדרוג הזה.

שמעתי על הרעיון הזה ואני בהחלט מתכוון לנצל אותו התום ההתחייבות הנוכחית, למרות שעם הזמן הטכנולוגיה מפתחת וכמו שכולנו יודעים, טכנולוגיה מתדמת משמע עוד באגים, דבר שגורם לך לחשוב שנית על הצעד.

פורסם

motorola v6max

יש לו:

מצלמה 2 מגה

נגן MP3.

לי יש ג'יגה זיכרון,אפשר יותר,העביר לי יופי מישמרות במילואים.

אינטרנט עובד טוב.

אפשר להוסיף תוכנות,משחקים.

אני רוכב על קטנוע באילון ומדבר עם האוזניה שעובדת טוב...

אייל

פורסם
Iphone לנצח!

אבי.

חרא מכשיר,לא יודע אם יש לך אותו או יצא לך להשתמש,אבל המכשיר גימיק ותו לא.

בתור אחד שיש לי כמה חברים כבר שקנו את המכשיר הזה ממש עם יציאתו בשוק ה"פרוצים", כולם ללא יוצא מן הכלל חזרו למכשירים המקוריים שהיו להם (בלקברי או PDA כלשהו),רובם כבר מכרו את המכשיר כמשומש למעט אחד מהם שהשאיר אותו רק כדי להשתמש בו בתור אייפוד.........

יצא לי לשחק המון במכשיר הזה,הוא נחמד ל-10 דקות או בשביל הפוזה של "יש לי אייפון,אני קול", אבל כשמגיעים לפרקטיות אני מעדיף את ה-HTC שלי.

אני יכול לתת לך בשליפה מעל 5 מכשירים שעולים זול ממנו וטובים ממנו משמעותית מבחינת יישומים ופונקציונליות.

באמת שאין במכשיר הזה הרבה יותר מרעש גדול ועיצוב יפה.

קספר,מסכים איתך לגבי זה שהמכשירים של סוני אריקסון מתקדמים וטובים,אבל מבחינת אמינות הם נופלים בסעיף זה בהשוואה לנוקיה.

מישהו שאל למה לא לקחת מוטורולה ?

כי למעט מצב שבו תשב כל פעם עם כבל DATA ותעשה עדכונים,המכשירים שלהם תמיד יהיו נחותים בהשווה למכשירים מקבילים של חברות אחרות,מוטורולה עם הוותק שלה היתה צריכה לשלוט בשוק הסוללרי ללא עוררין,אבל היא עשתה מעט מדי ומאוחר מדי, בדיוק כמו חברת פלאפון שהיתה משתמשת בעבר אך ורק במכשירים של מוטורולה,גם חברת פלאפון היתה צריכה להיות היום מובילת השוק הסלולרי,אבל התעוררה מאוחר מדי ונשארה מאחור,רחוק מאחור.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מסכים. גם לדעתי ה IPHONE זה רק פוזה, משהו כמו היונדאי קופה של הסלולרים :)

אני אישית חושב שסלולארי לא צריך לעלות על גודלו של נוקיה 6100.

לא הצלחתם ויצרתם מפלצות כמו ה 6288 או ה N95 (ושאר הענקים עם המקלדת עליהם), אז נחכה עוד שנה שנתיים למיזעור שלהם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הבעיה שלכם שאתם מכורים לכל זבל שמוכרים לכם.

וקונים מזדה בגלל שלכולם יש.

ומשתשים רק בתוכנות זבל של מיקרוסופט.

ה IPHONE הרבה יותר טוב מכל טלפון אחר.

היחידים באמת שמתקרבים לרמה זה HTC.

אבל לא עם WINDOWS,יש להם טלפון שעובד על לינוקס(אם הוא יצא כבר)

ראיתם את המקלדת בעיברים שיש ל IPHONE???

בטלפונים עם WINDOWS אתם חייבים להשתמש עם איזה עט טיפשית.

ה N95 ממש לא קרוב לרמה של ה IPHONE.

כל הרעיון שלו הוא להוציא אותכם מהתוכנות המיושנות של מיקרוסופט והמערכת המיושנת של NOKIA.

לשכנע ישראלי לקנות משהו שונה זה מאוד קשה.

ואם כבר אנחנו בפורום רכב,אז חלק מאוד גדול מיצרני הרכב מכניסים מערכת מולטימדיה של APPLE למכוניות שלהם.

http://gizmodo.com/gadgets/cars/vws-touchscreen-ui-looking-mighty-apple+y-323782.php

אייל

• תוכן חדש...