Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נמאס לי לחפש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמעו אני חדש פה ואני מצפה לקצת עזרה .יש לי פיג'ו 205 מודל 99 אוטו חדש לחלוטין שמור בצורה מעולה צבע מיטאלי טיפולים בזמן בקיצור הרכב מטשקע מאוד.אבל יש לי בעיה קטנה שמציקה לי הדשבורד או המכסה שעונים נסדק או היה ככה כשקניתי אותו ועכשיו הוא התרחב ואני מחפש אחד טוב להחליף במקום ומה הקטע? הסיכוי שתמצא אחד כזה הוא קלוש מאוד כי זה נקנה כל הזמן הדשבורד הזה הוא מחלה ברכבים אלה ונסדק כל הזמן אם נמצא הרבה בשמש ולקנות חדש מהחברה עולה 1300 ש"ח לא פחות!!! אז בקיצור אם למישהו יש רעיון או מישהו שיכול לארגן לי אחד כזה במצב טוב אני אשמח כמובן בתשלום כי 1300 זה יקר מאוד אני אישית התייאשתי לחפש תעזרו לי בבקשה.

[email protected]

פורסם

סבלנות.

ברגע שיהיה למישהו תשובה יענו לך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
תשמעו אני חדש פה ואני מצפה לקצת עזרה .יש לי פיג'ו 205 מודל 99 אוטו חדש לחלוטין שמור בצורה מעולה צבע מיטאלי טיפולים בזמן בקיצור הרכב מטשקע מאוד.אבל יש לי בעיה קטנה שמציקה לי הדשבורד או המכסה שעונים נסדק או היה ככה כשקניתי אותו ועכשיו הוא התרחב ואני מחפש אחד טוב להחליף במקום ומה הקטע? הסיכוי שתמצא אחד כזה הוא קלוש מאוד כי זה נקנה כל הזמן הדשבורד הזה הוא מחלה ברכבים אלה ונסדק כל הזמן אם נמצא הרבה בשמש ולקנות חדש מהחברה עולה 1300 ש"ח לא פחות!!! אז בקיצור אם למישהו יש רעיון או מישהו שיכול לארגן לי אחד כזה במצב טוב אני אשמח כמובן בתשלום כי 1300 זה יקר מאוד אני אישית התייאשתי לחפש תעזרו לי בבקשה.

[email protected]

שלום.

מיכיון שאתה חדש ולא קראתה את כללי הפורום אז הקשב לי ! לך ושנן את החומר כי החברה מצוינים אבל לא חייבים לך כלום.

הסיגנון שלך קצת בוטה וחצוף למשל במקום "מצפה" תנסה את מילת הקסם ""מבקש""

בימקום המילה "מארגן" אולי יוכלו לעזור לי להשיג יותר בזול.

אגב גם אם תפתח 100 שרשורים זה לא יקדם ולא יעזור. זה לא צט' זה פורום ובפורום עונים כאשר ניתן.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...