Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טויוטה קורולה 06 רפידות מקוריות 260ש"ח לפני מע"מ האם יש תחליפי איכותי?

האם יש תחליפיות אוכותיות או שרק מקוריות ?

האם רמסה תחליפי אוכותי האם לוקס תחליפי איכותי ?

האם תחליפיות יכולות לגרום נזק כלשהו?

פורסם

ממליץ לא להתקרב לתחליפיץ בקורולה הקודמת שלנו (03) החליפו 8 פעמים ב-70K ק"מ קפידות (חברת ליסינג, רק תחליפי) והרפידות שרקו כל הזמן (גם כשהיו חדשות).

פורסם

קורולה 2003

ב-30000 החלפתי רפידות קדמיות וקניתי REMSA (חברה מי BARCELONA - ספרד גדולה וספק של יצרנים - זה אחרי חיפוש באינטרנט)

ב-65000 כאשר החלפתי צמיגים בדקתי פעם אחרונה והיו בסדר.

ב-70000 מכרתי את הרכב.

פורסם
טויוטה קורולה 06 רפידות מקוריות 260ש"ח לפני מע"מ ?

איפה נתנו לך את ההצעת מחיר הזאת ?

חנות ?

מוסך מורשה ?

מוסך יבואן ?

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

אנחנו משתמשים ברפידות של REMSA ואת האמת, אלו רפידות מעולות, עושות את עבודתן, הבלימה ברכבי היא פשוט מעולה, ללא כל רעשי חריקה, למעט הזמן שמגיע בכדי להחליף אותן וזה תלוי בשימוש כמובן.

פורסם
איפה נתנו לך את ההצעת מחיר הזאת ?

חנות ?

מוסך מורשה ?

מוסך יבואן ?

מוסך מורשה אחים קצב האם יש הבדלים במחיר ?

פורסם

תמיד יש הבדלים במחיר.

סביר להניח שבחנות זה יהיה זול יותר.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

יש הבדלים, אבל למרות זאת אני אישית לא הייתי חוסך על מערכת הבלימה.

הייתי מבקש מהמוסך לומר לי מי היצרן של המקורי (או לפחות להעיף מבט באריזה),לאו דווקא כדי לוודא שלא נותנים לי משהו מפוקפק ואומרים לי שזה מקורי - כי מערך המוסכים של טויוטה הוא מהטובים בארץ ולא שמעתי שם על פשלות מיוחדות או אי שביעות רצון , אלא בשביל השקט הנפשי.

אגב, אני לא חושב שיש מוסך שיסכים להתקין לך רפידות שקנית במקום אחר , ועוד לתת לך אחריות על העבודה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

התקשרתי לגנרל ברקס ביקשתי את של לוקס הוא אמר שאין לו ושיש לו רק את של רמסה מחיר לרפידות קדמיות זה 120 ש"ח

הוא גם אמר לי שרמה מייצרת עבור לוקס

האם ללכת על רמסה אני פוחד משתי דברים בתחליפי

1. זה רעש חריקות

2. זה עיבות הדיסק אם הרפידות קשות מדי או מתחממות מדי

מה אתם ממליצים

פורסם
לפי דעתי ובשביל שקט נפשי שלך - לך על המקוריות, ההפרש של 100 ש''ח הוא לא גדול.

הפרש הוא 180 ש"ח

אני רוצה תחלפיות כי גם במוסך אמרו לי שהמקוריות נשחקות מהר בגלל שהחומר שם ידידיותי לסביבה.

פורסם
הפרש הוא 180 ש"ח

אני רוצה תחלפיות כי גם במוסך אמרו לי שהמקוריות נשחקות מהר בגלל שהחומר שם ידידיותי לסביבה.

בכולם החומר ידידותי לסביבה, כבר יותר מעשור שאין בלמים עם אסבסט

הסיבה היחידה למה דיסקיות מקוריות לא יחזיקו הרבה זמן כי הם מוצר AFTERMARKET , ז''א פחות איכותיות ממה שבדרך כלל יהיה על פס היצור. אבל בטוח תקבל בלימה איכותית ללא רעשים וחריקות, או שתתקמצן עכשיו אבל קח בחשבון שיכול להיות ותסבול.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...