Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. זהו הפוסט הראשון שלי פה בזמן האחרון.

אני בא מתחום האודיו הביתי, פריק רציני של העניין, וכאחד כזה, איכות ההאזנה היא הקריטריון היחיד שחשוב לי.

ניסיתי לבנות מערכת טובה לאוטו ודי נכשלתי, לצערי - מגבר רוקפורט 25 או 250 , לא זוכר, בן 5 שנים לפחות, סט קומפוננט של פוקל מהסדרה הצהובה שלהם (קוולר?) ורדיו דיסק של רוקפורט, דגם בן 7 לדעתי, לפחות.

מערכת נשמעת די איכסה.. אך לא בזה עסקינן.

ברצוני להחליף את הרדיו דיסק הוותיק ששימש אותי נאמנה שנים רבות למשהו חדש יותר, פועל יותר, וקורא MP3ים יותר.

אבל לא בא לי על כל הג'אנק שמוכרים ב- 500 שקל בחנויות. מצד שני, אני לא ממש מבין מה הקפיצה הבאה. שמעתי על דברים יקרים להחריד, פוטנציומטרים אנאלוגיים, דרגת יציאה מבוססת מנורות וקשקושים אחרים.

חפץ אני בנגן שעושה מוסיקה עד 2000 ש"ח, ובלי דולפינים, אקולייזרים, שלטים, אריות או דביבונים שקופצים.קורא MP3 כמובן.

הוא יחובר למגבר, אגב, כך שמגבר הכוח אינו חשוב. מצדי שיהיה בלי (כלומר, רק קדם מגבר, אם יש דבר כזה).

עצות, הצעות?

פורסם

אהלן וברוך הבא שוב ,

הייתי ממליץ לך על -

קלריונים - 775 ספק עם תמצא חדש מאחר ויש מחסור בארץ .

675

פיוניר 6900 - כן הוא עם דולפינים אבל עושה את העבודה

אלפיינים מיד שניה כגון 9855 9853 9835 .

בהצלחה .

פורסם

איזה מהירות! תודה רבה על התגובות.

לגבי CLARION:

כשאתה אומר דגם 5 ומעלה, מה זה אומר? בדקתי שניה בזאפ, וראיתי:

DXZ656, 755 וכו'. אז המספר שאתה מציין (5), מתייחס למה שבא *אחרי* האותיות?

(אני פשוט בא מעולם שבו שמות הדגמים מיוצגים במילים ולא במחרוזות אלפא נומריות :)).

לא הבנתי מה כתבת לגבי ECLIPSE. מסדרה ומעלה?

מקינטוש: כאילו, דה?! נכנס ב- 2000 ש"ח!?

למה אני צריך לשים לב כשאני קונה מכשיר ביד שניה? על מה להסתכל?

אם אפשר המלצות לחנויות באזור: רעננה, הרצליה או חיפה (כן, אני נודד הרבה) - אני אסמך.

פורסם

אם אתה רוצה משהו טוב באמת , אזי אתה צריך לקחת סיכון ולקנות מחו"ל . התמחור של הקלריונים בארץ הוא פשוט שערורייתי . אלו דגמים מכמה שנות דגם קודמות , די עלובים יחסית רק שהיבואן דורש עליהם מחירים כאילו שהם היו עשויים מזהב .

דגם יחיד של קלריון ששווה משהו (עד שמגיעים להיי אנד שלהם ) זה ה775USB שנמכר בחול בערך ב200-230 דולר (אאל"ט) שמשמעותו היא ,שמחירו בארץ לאחר משלוח ומיסים אמור להיות בסביבות המקסימום 1600 ש"ח

הנה לך מה שיש בארץ במחירים שבין 1600-2200 ע"פ זאפ , אף אחד מהם לא מתקרב ל775USB אבל הוא לא נמצא ברשימה

אקליפס גם אותו סיפור (למרות שההפרשים קצת יותר נורמאליים - אף אחד לא מעיז לעשות מה שSG מעיזה)

מקינטוש , אם זה וזה וזה ימצא מקינטוש במחיר של עד 2000 ש"ח , אני מבטיח שאני אשדוד בנק ואקנה ממנו את כול הסטוק .

אלפיין זהו ר"ד טוב הבעיה היא שה9855 יצא כבר כ"כ מזמן מייצור עד שאני אישית לא מאמין שיש חדשים , אשמח להתבדות . ולשלם על משומש 2200 ש"ח , נראה לי שעדיף כבר לייבא את הקלריון האמור

פיוניר . הP9 עולה יותר מההיי אנד של קלריון (9255 ) , ואישית אני חושב שהוא עדיין פחות טוב ממנו מבחינת SQ

על ה880 אני לא רוצה לדבר כי אני אמשוך כזו אש , שהפורום ישרף לחלוטין

הקנווד הגדולים זו סידרה שבכלל לא מיובאת לארץ , ועם כול הכבוד לקנווד עדיין יש דרך להגיע לרמה של ה775USB .

בקיצור או שתלך על לייבא את ה775 מחו"ל או שתקנה את הקלריון 9255 (שעולה המון ) , או שתשיג אחד ממותגי העל ביד שניה (גם אז הגדולים יעלו בסביבות ה4000-5000 ליד שניה )

שיהיה לך בהצלחה

בברכה יהודה

פורסם

יהודה, תודה על התשובה הממצה.

מה דעתך/ם על אלפיין 7878? מכשיר ישן, הבנתי שהוא היה יחסית לא רע בזמנו. מציעים לי אותו ב- 1500 ש"ח בערך.

לא קצת סיכון לקנות מכשיר בן 5?

פורסם
יהודה, תודה על התשובה הממצה.

מה דעתך/ם על אלפיין 7878? מכשיר ישן, הבנתי שהוא היה יחסית לא רע בזמנו. מציעים לי אותו ב- 1500 ש"ח בערך.

לא קצת סיכון לקנות מכשיר בן 5?

במחיר הזה תוסיף עוד כמה שקלים ותלך אם כבר על אלפיין על 9853 או 9855 .

ומי שהציע לך את ה 7878 כניראה אוהב אותך או את הכסף שלך מחיר בשמיים

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...