Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאביה\גטס\פולו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה הכי מומלצת מבחינת :

חסכוניות דלק ,הוצאות אחזקה ואמינות?

*פולו 01.

*גטס 03.

*פאביה 01.

כולן בידני

התקציב שלי עומד על 22 אלף ש"ח.- ואני מחפש בעיקר מציאה ליסינג או השכרה.

פורסם

פולו 01 עולה 21? אתה בטוח?

אם אתה מחפש מציאה מליסינג/השכרה אז זה גטס או פאביה.

רק תזכור שגטס מהשכרה ועוד בתקציב הזעום שלך (שלמען האמת, אני לא בטוח שהוא יספיק לאחת) תהייה בגירסאת GLS, משמע כרית אוויר אחת וללא ABS.

פורסם

לא נראה לי שיש לך מספיק כסף כדי לקנות מכוניות כאלה בזול.... (כי אתה תשלם המון במוסך על תיקונים)

פולו 01 אתה לא תמצא במחיר הזה, ואם תמצא הרכב שחוט ועבר 19 מדורי גיהינום.

כנ"ל בקשר לגטס 03.

את המחירון של הפאביה אני לא מכיר, אבל מדובר ברכב יחסית מבוקש לכן קשה לי להאמין שהמחירון עד כדי כך בקרשים.

ב22 אני הייתי מסתכל על דיהטסו שרייד 96-00 , או סיאט איביזה מאותן שנים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

רק שתיהיה בתמונה - פאביה שווקה משנת 2002.

בתקציב שלך לא תוכל לרכוש אף אחת מהמכוניות שציינת, גם אם מדובר ברכב מהשכרה לשעבר.

גטס אוטומטיות מודל 2003 ברמת גימור בסיסית עם עבר בליסינג או השכרה עולות מעל 30000 ש"ח, יותר לכיוון 35000.

פולו ופאביה יקרות אפיול יותר.

22000 לא יכולים לקנות שום רכב מעל שנת 2000, אלא אם מדובר ב"מציאה" ששוקמה מטולל לוסט.

פורסם
רק שתיהיה בתמונה - פאביה שווקה משנת 2002.

בתקציב שלך לא תוכל לרכוש אף אחת מהמכוניות שציינת, גם אם מדובר ברכב מהשכרה לשעבר.

גטס אוטומטיות מודל 2003 ברמת גימור בסיסית עם עבר בליסינג או השכרה עולות מעל 30000 ש"ח, יותר לכיוון 35000.

פולו ופאביה יקרות אפיול יותר.

22000 לא יכולים לקנות שום רכב מעל שנת 2000, אלא אם מדובר ב"מציאה" ששוקמה מטולל לוסט.

התקציב הנ"ל יספיק לסיטרואן סקסו משנתון 2002

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

מה שכן תוכל למצוא זה פולו כמו שאתה אומר (1.4) שהיו בבעלות ממשלתית (שב"ס, משטרה) אבל באיזה מצב?

זה עליך לחקור ולדעת :idea:. ורק משנת 2000.

רד עוד כמה שנים ולך על פולו/גולף של שנות ה90 האמצעיות. הן אמינות ומוצלחות.

ay-ahzakot.co.il

פורסם
קיימות מספר פאביות משנת 2001 עם המספר 10 בסוף.

יש לך טעות! "10" במקרה של סקודה הוא לא מראה על שנתון 2001 . יש סקודות שנת 2003 כמו האוקטביה שמסתיימות ב10.

מניסיון, אני עובד בחברת ליסינג.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

חבר'ה, קיימות פביות 01 בודדות - שהגיעו לאוטומוטור 00 ועשו מהן רכבי הדגמה/מורי נהיגה.

לשוק הפרטי השיווק התחיל כמודל 02 ומעלה.

ממליץ בחום על הפביה, רק חבל שהיא לא נכנסת לך בתקציב...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
יש לך טעות! "10" במקרה של סקודה הוא לא מראה על שנתון 2001 . יש סקודות שנת 2003 כמו האוקטביה שמסתיימות ב10.

מניסיון, אני עובד בחברת ליסינג.

אין לי שום טעות, כי ראיתי כמה במו עייני.

יכול להיות שקיימות פאביות משנים אחרות עם הכיתוב 10 בסוף, אבל קיימות גם 2001 !

• תוכן חדש...