Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חסימת אתרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

איך ניתן לחסום את כל אתרי הזימה?

תודה

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

פנה לספקית האינטרנט שלך- כיום ניתן לרכוש שירות של סינון אתרים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ל-012 יש, אבל הוא לא מעודכן לגבי האתרים הישראליים, ז"א כל הישראליים שנגמרים ב-COM, הוא לא מזהה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
מה זה אתרי זימה ?

אלו אתרים מתועבים ומשוקצים.

יושבים להם גברים, מגיל העשר'ה ועד לגיל הזהב , ומשחיתים את זמנם לריק על אותם אתרים.

והתמונות... אוי התמונות באותם האתרים... בושה שכזו...

אל תשאל מה רואים שם, חמוקיים עגולים, אביזרים נוצצים באור, לאחר שאותם גברים סוררים כיסו אותם בשעווה נוזלית ומבריקה.

האביזרים שיש שם... רוטטים ומשמעים רעשים.

תועבה אמיתית.

גועל נפש... וכל היום, אותם גברים יושבים וצופים בטומאה הזו ובנוסף גם מחלקים ציונים לפי ביצועים! :shock:

אני אומר לך זו ממש פריצות.

הכי נורא, שיש להם גם מעיין סוג של קהילות שמאגדות ביחד את הסוטים האלה ושם הם יושבים כל היום ומחליפים מידע ותמונות.

הם משווים ביצועים ומשוויצים כל אחד בנתונים של הכלי שלו...

אני אומר לך תחושת הקבס שעולה בגרוני....

ואני שואל? איפה הפיקוח? איפה המדינה? איפה הצבא? איפה הצנזורה?

למה מישהו לא מטפל בחולה הרעה הזו.

כן... אני אומר לך... כל אתרי הרכב האלה... זה ממש מכה.

:lol::wink::-D:twisted::mrgreen::lol::wink::-D:twisted::mrgreen:

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

יש עוד אפשרות נחמדה והיא במקרה ויש לך ראוטר של EDIMAX, יש בו אפשרות לURL Blocking.

זה בעצם מאפשר לך לחסום מילים ספציפיות. לדוגמא אם תחסום "SEX" אז המחרוזת הזו לא תוכל להשלח. לא בכתובת אתרים, לא בצ'אט, לא כבקשת חיפוש בגוגל וכו'.

פורסם

ברק

זה מה שקורה כשכל הזמן עומדים על הראש?

אבי פלג חזר משם, והוא לא כתמול שלשום

אירית

פורסם
בין איש לאשתו.

אל תיכנס לפאניקה, אבל...

אני לא משוכנע שזו אישתו...:lol:

ואיך קוראים לאתר סוטה של "מיקלחות זהב"? אתר זרימה?!...

ולאתר סוטה של עליזים? "עובד על האח"?!...או יותר גרוע..."ממלא את האח"?! או הכי גרוע..."ממלא את האח בעצים"...:lol:

ולאתר סוטה של חיות? "סקס א-פיל"?!?!...

אני כבר מתחיל ל:oops:

לא יכולתי להתאפק...

ועקרונית שרות חסימת אתרים אמור להינתן בחינם לכל דורש, לפי מה שזכור לי מהצעת החוק המצחיקה של חסימה כללית לכולם אלא אם יבקשו לא להיחסם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

סוס ברזל

אתה מציע בירה לנגמל מאלכוהול?

בטח התכוונת ל- תשלוט בעצמך

ל- תשלוט על עצמך יש משמעות אחרת לגמרי :wink:

אירית

• תוכן חדש...