Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

project for mazda 3

scorpy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי שאלה אחת אם אפשר ,

האם ההורים מרשים לך לשפר את הרכב שלהם ?

איפה בדיוק כתבתי שזה רכב של הורים?

תגיד לי אתה צוחק או מה?

תאמין לי שרכב היא שלי וקניתי אוותו אני !!!!!!!!!!!!

וחוץ מזה אני לא יודע כמה אתה ילד כי לפי התגובות אתה אכן ילד או אחד שעדיין לא יתגבר דיי,

מאיפה הבאתה שזה רכב של ההורים שלי?

עוד משהו "ילד":-->תהיה יותר רציני תאנשים באים לכאן להתייץ ולא לשמוע שטיות!

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מסכים לחלוטין עם לירן. לא מסכים עם שאר הדברים שלו לגבי חברה ודגם, זה כלל לא רלוונטי.

מה גם שה-3 מתנהגת יפה מאוד גם במצב stock, ועם תוספת משמעותית בכוח (ומעט שידרוג מתלים) היא פנינה.

נהגתי בארה"ב על המאזדה 3 MPS (הידועה באירופה כ- MazdaSpeed) והתרשמתי מאוד. המהירות בפניות מדהימה.

אגב על מסלול היא עושה זמנים מהירים יותר מה-RX-8 וה-6 MPS (המקבילה של mazdaspeed 6)

לסיכום: או לגדוש את ה-1.6 או להחליף מנוע.

תודה על התשובה העניינית.

פורסם

האם יש דגם מזדה 3 עם מנוע 2.3 של ה6 פרימיום?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

רק בדגם MPS ושם הוא גם מוגדש.

אבל אני מניח שניתן להתקין את המנוע הזה ב-3. ה-6 וה-3 חולקות את אותו מנוע (2000 סמ"ק) וב-6 גם מורכב ה-2.3 ליטר. יש מצב שהמנוע הזה יורכב בלי שינוי מהותי בתושבות.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מנוע ה 2.3 הוא המנוע המוגדש של גרסת מזדה ספיד, למיטב זכרוני.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
רק בדגם MPS ושם הוא גם מוגדש.

אבל אני מניח שניתן להתקין את המנוע הזה ב-3. ה-6 וה-3 חולקות את אותו מנוע (2000 סמ"ק) וב-6 גם מורכב ה-2.3 ליטר. יש מצב שהמנוע הזה יורכב בלי שינוי מהותי בתושבות.

שמוליק

למנהל מועדון מאזדה ישראל,

המאזדה 3 מגיעה בחו"ל גם עם מנוע 2.3 אטמוספרי :?

פורסם

אם כך למה לא ניתן להתקינו לפי המפרט המקורי?

לדעתי אם מוכיחים כי הכל מותקן לפי דרישת יצרן, אין מניע מהתקנה כזאת.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

מה לעשות, אתה בטח לא מצפה שאני אדע הכל , במיוחד על השוק האמריקאי. :twisted:

הנה, חידשת לי

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

השינויים (בלמים , מוטות מייצבים , בתי מיסב + נאבות , מערכת היגויי וכו..) לא יהיו כדאיים מבחינת תקציב .

מצטרף לאחת ההמלצות הקודמות - להסב לידני ולהגדיש נקודה.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

הסיכוי שיתנו למר SCORPY הנחמד אישור לבצע התקנה כזו ועוד ברכב עם אחריות, הוא שואף לאפס, בעצם הוא יהיה אפס כי המחלקה הטכנית של מאזדה כאן בארץ לא כל-כך מעוניינים לעזור ללקוחות שלהם בנושאים אלה (זה נושא אחר, כמובן).

אין ספק שהשינוי יגרור איתו הרכבת מכלולים אחרים שאין אותם אפילו בארץ, מה שיגרום לעלויות מטורפות ואז זה לא יהיה כדאי.

שמוליק

פורסם

מעניין וטוב לדעת שיש אחת כזאת רק חבל שאין לנו את הגירסה הזאת בארץ:cry:

פורסם
הסיכוי שיתנו למר SCORPY הנחמד אישור לבצע התקנה כזו ועוד ברכב עם אחריות, הוא שואף לאפס, בעצם הוא יהיה אפס כי המחלקה הטכנית של מאזדה כאן בארץ לא כל-כך מעוניינים לעזור ללקוחות שלהם בנושאים אלה (זה נושא אחר, כמובן).

אין ספק שהשינוי יגרור איתו הרכבת מכלולים אחרים שאין אותם אפילו בארץ, מה שיגרום לעלויות מטורפות ואז זה לא יהיה כדאי.

שמוליק

לצארי אני מסכים עם מנהל מועדון מאזדה ישראל שמוליק

אין סיכוי שאקבל אישור רשמי של מאזדה :cry:

פורסם
השינויים (בלמים , מוטות מייצבים , בתי מיסב + נאבות , מערכת היגויי וכו..) לא יהיו כדאיים מבחינת תקציב .

מצטרף לאחת ההמלצות הקודמות - להסב לידני ולהגדיש נקודה.

אני מגיע גם לאותה המסקנה (רק להגדיש אותה)אבל זה בעוד כשנתיים כאשר תסתיים לי האחריות

מה אני יכול בינתיים לעשות?

תודה.

פורסם

אכן יש גירסה של המזדה 3 עם המנוע 2.3 וגיר ידני

חשבתי לייבא אחת כזו למשפחה לפני זמן רב:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=86297&highlight=%D7%9E%D7%96%D7%93%D7%94

http://www.mazdausa.com/MusaWeb/displayPage.action?pageParameter=modelsSpecs&vehicleCode=M3H

עד היום אני חושב שרכב כזה היה יכול להיות אחלה חבילה שבעולם - ספורטיביות עם ביצועים. אם הייתי יכול להביא כזו הייתי קונה אחת לאישה ...

• תוכן חדש...