Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

project for mazda 3

scorpy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קורס נהיגה יתן את התמורה הכי טובה לכסף במקרה הזה.

הרכיבים שציינת יעלו הרבה כסף ויתנו מעט.

לירן,יכול להיות שלא הבנתה אותי אני לא בקשתי קורס נהיגה, אני בקשתי עצות לגבי איך לשפר אותה וזה לב דווקה להגיע איתה

לרמת המרוצים,אני מודע לכך שאני לא אגיעה איתה לרמה כזו אם זה עניין אותך:wink:

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ראשית מחיר הבסיס הוא כשליש, שזו התחלה טובה. הונדה לא יותר זולה ממאזדה, מאיפה הבאת את זה? אולי הונדה 95 יותר זולה ממאזדה 2006 אבל איפה פה בכלל הבסיס להשוואה?

שנית להונדות יש בסיס היסטורי בסרטים :wink: וברצינות גם בחו''ל הן להיט גם בחו"ל הן להיט בדיוק בקרב אותה אוכלוסיה שהן להיט בקירבה גם בארץ. חברה שראו מהיר ועצבני ורצו לחקות, אותם אלא שיוצאים מסרטים של ואן-דאם בקפיצות נינג'ה וצרחות ברוס לי. (ויסלחו לי כמה משפרים בודדים של הונדה בארץ, לא עליכם אני מדבר).

לפיכך יש קיטים מוכנים כמו חלקי חילוף. כנ"ל למאזדה, בשפע!

חלק מההונדות הן האצ'בק שנהנות ממשקל קל, אני לא יתפלא אם גם ה-4 דלתות שוקלות פחות (זניח).

לא בא לי סתם לצטט פה שורות שלמות מגוגל אבל תבדוק ותגלה שכל מאזדה קלה ביחס להונדה מאותו שנתון.

בל נשכל שהרכב לא נוח גם ככה בנסיעות אגרסיביות (מנסיון). הונדה או מאזדה? או שתיהן?

ובנוסף למטורפים יותר יש מנועים חזקים יותר חוקיים ! אה, ולמאזדה אין? שמעת על הצירוף שאומר MZR?

ותקבל בסיס מעניין לשיפורים, בצירוף מראה ספורטיבי יחסית.כנ"ל לגבי המאזדה.

למאזדה 3 ולהונדה סיביק אין שום בסיס שפוי והגיוני לשיפורים שתיהן משפחתומטיות יפניות שלא מתיימרות לכלום.

ואז בא איזה סרט דבילי וטרף את הקלפים. בדיוק באותה מידה יכל להיות שם סוזוקי באלנו סטיישן או מאזדה 323F (לאנטיס)ואז הן היו להיט היסטרי בארץ ובעולם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תגידו, אני משוגע או שכולכם משוגעים? מה היה כתוב על הדלת בכניסה? פורום שיפורים או פורום שונאי שיפורים.

כל אחד בא לפה ומתחיל לשכנע למה לא לשפר.

תעשו לי טובה, אם אתם רוצים לשכנע לא לשפר אל תיכנסו לפה בכלל!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תגידו, אני משוגע או שכולכם משוגעים? מה היה כתוב על הדלת בכניסה? פורום שיפורים או פורום שונאי שיפורים.

כל אחד בא לפה ומתחיל לשכנע למה לא לשפר.

תעשו לי טובה, אם אתם רוצים לשכנע לא לשפר אל תיכנסו לפה בכלל!

bagira

תודה על החיזוק

אני בכל מקרה למרות כל המינוסים אתחיל בפרוייקט ואז נירא לאן אתקדם עם זה

אני מאוד מקוה לקבל עצות שימושיות מאנשי הפורום שיעזרו לי לקדם את הפרוייקט

bagira

ציטוט:ראשית מחיר הבסיס הוא כשליש, שזו התחלה טובה. הונדה לא יותר זולה ממאזדה, מאיפה

הבאת את זה? אולי הונדה 95 יותר זולה ממאזדה

אני חושב ששהוא התכון שמאזדה זולה משמעותית מהונדה

מחירון של המאזדה שלי 98000 אבל אני לא יודעה כמה עולה הונדה 2006:oops:

פורסם

הונדות הונדות, כל אשכול שני מכניסים אותן, חלאסנה!

אבל כשמדובר מאזדה, מיד עולות האסוציאציות הבאות, נחותה, משפחתומתית ועוד...

מזל שיש לנו את MAZDASPEED

אחרת...

ולידעתכם, כמעט כל הדגמים של מאזדה שופרו על ידי MAZDASPEED וזכו להכרה בעולם.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

במידה והשקעת בשיפורים לרכב בערך 15K ש"ח, שזהו בערך ההפרש בין ה 1.6 ל 2.0 ליטר ושם אתה מקבל גם ESP, סאן רוף, ציפוי עור להגה ולידית הילוכים וכ'ו ה- 2.0 עדיין תיהיה יותר חזקה מאשר ה 1.6 עם השיפורים אז למה בכלל לשפר?

*כל האמור לעיל ניכתב בהנחה שאין לבעל הרכב שום ערך סנטימנטאלי*

פורסם
הונדות הונדות, כל אשכול שני מכניסים אותן, חלאסנה!

אבל כשמדובר מאזדה, מיד עולות האסוציאציות הבאות, נחותה, משפחתומתית ועוד...

מזל שיש לנו את MAZDASPEED

אחרת...

ולידעתכם, כמעט כל הדגמים של מאזדה שופרו על ידי MAZDASPEED וזכו להכרה בעולם.

שמוליק

שמוליק תודה ענקית לך :-D

פורסם
במידה והשקעת בשיפורים לרכב בערך 15K ש"ח, שזהו בערך ההפרש בין ה 1.6 ל 2.0 ליטר ושם אתה מקבל גם ESP, סאן רוף, ציפוי עור להגה ולידית הילוכים וכ'ו ה- 2.0 עדיין תיהיה יותר חזקה מאשר ה 1.6 עם השיפורים אז למה בכלל לשפר?

*כל האמור לעיל ניכתב בהנחה שאין לבעל הרכב שום ערך סנטימנטאלי*

אכן אתה צודק בעיניין המחירים אבלללללל כל catch כאן זה לנסות לשפר דווקה מנוע 1.6 עם 105 סוסים :lol:

פורסם
תייבא mazdaspeed 3

אתה לא תצטער על זה.

כן הא..

אחלה פתרון.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אכן אתה צודק בעיניין המחירים אבלללללל כל catch כאן זה לנסות לשפר דווקה מנוע 1.6 עם 105 סוסים :lol:

נכון אבל ביננו זה די מטומטם, השיקול שלך צריך להיות מה יהיה בסופו של דבר מבחן התוצאה והיא שאתה יכול להשקיע יותר על ה 1.6 שלפי דעתי עדיין באחריות ובמידה וכן היא מיתבטלת, הרכב יהיה נחות בכל זווית (חוץ מההגה שב 1.6 עדיף לטעמי)

ולא בדיוק חוקי.

פורסם
שלום לכל חברי הפורום,להלן מה שאני מתכון לעשות במאזדה3 1.6 מנוע+105 כ"ס שלי

אני צריך חוות דעת שלכם

1.פילטר inbox K&N תמיד דבר נחמד

2.החלפת פלגים NGK Platinum לא תרגיש הבדל

3.התקנת ציפ של Superchips מעט כוח ביחס לכסף

4.מערכת פליטה של Scorpion לא מכיר את החברה, אבל מערכת פליטה מלאה (כולל הכל) זה תמיד עוזר. גם כאן מדובר במעט כוח בתמורה לכסף בגלל המנוע הקטן.

5.AP RACING breaking system מיותר לחלוטין, לא רק שהבלמים של ה-3 מצויינים, לא רק שהיא עגלה אמיתית בגרסת ה-1600, אני גם מתקשה לחשוב על מצב שלאוטו "נגמרים" הברקסים בנהיגה ספורטיבית.

תודה לכל המגיבים :)

לגבי הבלימה אני לא רואה את השיפור ללא עלייה דרסטית בכוח,דבר שלא יושג ממה שצויין פה.

אם זה היה אני הייתי מבצע כדלהלן:

1) מוכר את ה-1.6 וקונה 2.0

2) מבצע הסבה לידני

מסכים לחלוטין עם לירן. לא מסכים עם שאר הדברים שלו לגבי חברה ודגם, זה כלל לא רלוונטי.

מה גם שה-3 מתנהגת יפה מאוד גם במצב stock, ועם תוספת משמעותית בכוח (ומעט שידרוג מתלים) היא פנינה.

נהגתי בארה"ב על המאזדה 3 MPS (הידועה באירופה כ- MazdaSpeed) והתרשמתי מאוד. המהירות בפניות מדהימה.

אגב על מסלול היא עושה זמנים מהירים יותר מה-RX-8 וה-6 MPS (המקבילה של mazdaspeed 6)

לסיכום: או לגדוש את ה-1.6 או להחליף מנוע.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...