Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פאסאט דיזל , מידי יום אני נוהג לבצע מספר נסיעות קצרות של כ1-2.5 קילומטר מה שאומר

שאני נאלץ לכבות ולהדליק את המנוע כ3 פעמים ולפעמים 4, לאחר כל נסיעה כזאת.

( כמובן שאני ממתין לאחר הנעה לפני כיבוי כ40 שניות-דקה)

אני יודע שזה לא הכי בריא למנוע ביחוד לדיזל , ולפני מספר ימים הייתי באוטו דיפו וראיתי שם כל מיני תוספים

שנועדו למנוע נזקים למנוע בהנעה עד שנבנה לחץ שמן תוסף לאחר הנעה, והשאלה איזה מהם מומלץ ( אני יודע ש44 K נועד לבנזין ולא לדיזל)

וכמו כן מה עוד ניתן לעשות

על מנת לשמור את המנוע מתוחזק כראוי, כמו כן ידוע לי שהטיפולים ברכב הם כל 15 אלף ק"מ אולם

בגלל אופי הנסיעות שלי אני מתכוון לבצע בנוסף לכך החלפה של שמן ופילטר שמן כל 7500 ק"מ.( בין טיפול לטיפול)

השאלה מה עוד ניתן לעשות, בהנחה שאני חייב לעשות את הנסיעות האלה וכמובן שאלה לא הנסיעות היחידות שלי ויש

לי גם נסיעות בינעירוניות מהבית לעבודה (12 ק"מ לכיוון) ונסיעות ארוכות יותר ללימודים( 40-70 ק"מ לכיוון) השאלה אם זה מתקזז או שעדיין יש צורך

בביצוע פעולות מונעות כגון תוסף כלשהו .

לסיכום:

1.תוסף למנוע מומלץ לדיזל

2. פעולות מומלצות בגלל אופי הנסיעות שלי ברכב.

תודה.

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם
הכי פשוט?

לקנות טוסטוס ב1500 שקל ולחסוך את הכאב ראש :lol:

הכי פשוט לא להגיב אם אין לך מה לאמר .

ובאשר לשואל אפשר להוסיף תוסף דלק בכול טיפול, ולפעמים אף יש צורך להוסיף תוסף לפני הטסט השנתי .

אני מכיר שניים BK-44 ושל LQM.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

לדעתי,44-k של BG.ובמיוחד עם אתה נוהג לחפש תחנת דלק עם הנחה גדולה. אפשר לימצוא את התוסף הזה ב 70 ש"ח. פעם התוסף הזה פטר לי בעיה ל 9 חודשים(האוטו נכבה בגלל ליכלוך במיכל דלק). liquid moly לא עזר. 44K של חברת BG גם לדיזל

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לדעתי,44-k של BG.ובמיוחד עם אתה נוהג לחפש תחנת דלק עם הנחה גדולה. אפשר לימצוא את התוסף הזה ב 70 ש"ח. פעם התוסף הזה פטר לי בעיה ל 9 חודשים(האוטו נכבה בגלל ליכלוך במיכל דלק). liquid moly לא עזר. 44K של חברת BG גם לדיזל

בסדר גמור לגבי ניקוי מיכל הדלק, אבל

ידוע שנסיעות קצרות גורמות להצטברות פיח בבוכנות וכמו כן ההתנעות המרובות עלולות להזיק בגלל מנוע שעובד ללא שמן

ולכן השאלה היא האם הK44 שמיועד לדיזל יכול להתגבר על 2 הבעיות הנ"ל

-ניקוי פיח

-שימון בזמן התנעת מנוע קר.

והאם ישנם תוספים/פעולות אחרות שמומלצות לשמור על הרכב ולמנוע נזק למנוע. (חוץ מהחלפת שמן+פילטר)

תודה.

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם

שלום לכולם

ישנם תוספים מקוריים במוסכים של פולקסוואגן המומלצים על ידים למנועי בנזין ודיזל, תוספים מרוכזים, והמחירים בכלל לא בשמיים.

למשל קניתי לפני שנה תוסף למנועי בנזין 150 מ"ל שצריך למהול אותו על כל 10 מ"ל של תוסף 10 ליטר של בנזין וזה אומר שהוא מספיק לבערך 2.5 תדלוקים.

גש למוסך צ'מפיון הקרוב לביתך וברר את הנושא.

כמו כן, מצטרף להמלצות על ה K44.

איתמר ג'ורג'.

• תוכן חדש...