Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטלבטות בין טיגרה לבין 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול איך הייתם מדרגים את הרכבים מבחינת:

1. אמינות

2. צריכת דלק

3. עלויות חלקים וטיפולים

4. ביצועים והתנהגות

האופל מנוע 1.6, והפיג'ו 1.6 XS שתיהן ידניות.

אשמח לשמוע יותר מאנשים שנהגו ותחזקו את הרכבים הנ"ל.

תודה רבה!

פורסם

הייתה לי טיגרה שנת 97 1600

בגדול לא היו לי בעיות משמעותיות איתה ולכן אין לי מושג לגבי עלות של חלפים לא רגילים(חוץ מטיפולים,ברקסים וכו.. שהמחירים הם סטנדרטיים לחלוטין).

אמינה מאוד(אבל אני קניתי יד ראשונה מאדם בן 70 ולכן אני מניח שלא קרעו לה את הצורה ולכן קח את זה בערבון מוגבל).

וצריכת דלק סבירה מאוד בערך 1 ל12 עם מזגן בנסיעה משולבת עירוני ובין עירוני .

באופן כללי הרכב היה אצלי שנתיים, מאוד נהניתי ממנו לא היו לי בעיות מיוחדות ומי יודע אולי בעתיד אקנה שוב אחת כזאת .

מה שחשוב להדגיש הוא שאמנם הרכב נראה מכונית ספורט אולם היא לא באמת כזאת... אם אתה מחפש רכב שעושה 0-100 ב8 שניות זה לא הרכב בשבילך אבל המנוע חזק נותן למשוך הילוכים ונותן קיקים בכיף ובלי מאמץ(אני מדבר על הדגם הידני).

בהצלחה.

פורסם
רציתי לשאול איך הייתם מדרגים את הרכבים מבחינת:

1. אמינות- 206 ידנית, צפויה להיות אמינה יותר, כתלות כמובן בהיסטוריית ואפן הטיפול.

2. צריכת דלק- דיי דומה, תלוי כמובן באופי הנהיגה.

3. עלויות חלקים וטיפולים- ה- 206 צפויה להיות זולה יותר מבחינת עלויות החלקים, עקב מחירי שחיטה של היבואן UMI. (ההשוואה מתייחסת לחלפים מקוריים מהיבואן).

4. ביצועים והתנהגות- ה- 206 XS מנצחת בסעיף ההתנהגות והבצועים ב"נוק-אאוט".

האופל מנוע 1.6, והפיג'ו 1.6 XS שתיהן ידניות.

אשמח לשמוע יותר מאנשים שנהגו ותחזקו את הרכבים הנ"ל.

תודה רבה!

לטעמי, הטיגרה הינה גרסת "פוזה" של האופל קורסה הישנה ותו לא!

ה- 206XS הינה מכונית מעולה, עם התנהגות כביש טובה וביצועים לא רעים.

בבחירה בין השתיים ה- 206XS- חדש משמעית!

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

אכן ה 206XS מתנהגת משמעותית טוב יותר, אין לי מושג לגבי ההשוואה בעלויות האחזקה.

עלות האחזקה של ה 206XS לא גבוהה (יש לנו, בין היתר, אחת כזו בבית).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לטיגרה 1.6 הידנית יש מנוע מצויין וביצועים טובים,וזה התחום היחיד בו היא עולה על ה 206.

בכל השאר ה 206 עדיפה,ובצורה משמעותית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יש את הטירה 1600 GSI, שהבנתי שהיא מכונית די חזקה (ללא קשר לספורט).

תגידו מה שאתם רוצים על טיגרה ופוזה, אבל היא (מכונית של 10 שנים על הכביש) "לוקחת" היום הרבה מכוניות חדשות על הכביש מבחינת יופי.

פורסם
יש את הטירה 1600 GSI, שהבנתי שהיא מכונית די חזקה (ללא קשר לספורט).

תגידו מה שאתם רוצים על טיגרה ופוזה, אבל היא (מכונית של 10 שנים על הכביש) "לוקחת" היום הרבה מכוניות חדשות על הכביש מבחינת יופי.[/quote

"באתי לחזק ויצאתי מחוזק"

פורסם

אולי זאת רק הרגשה שלי אבל כשרושמים משהו באותיות אדומות מודגשות זה נותן הרגשה של כעס:x.

בכל מקרה באמת הכל כאן ברוח טובה וכיף להחליף דעות ורשמים אחד עם השני.

שיהיה יום מעולה .:-P

פורסם

האינטרפטציה שלך לאדום מודגש, כנראה שונה משלי.

הכתיבה באדום מודגש משתי סיבות:

1. להבדיל את תגובתי מהציטוט, שכן אני נוהג לכתוב תשובה בסמוך לשאלת הכותב.

2. להדגיש את עמדתי בנושא, שכן לטעמי ולדעתי האישית בשרשור הנ"ל ישנה מנצחת ב"נוק אאוט".

אכן, טוב וחשוב לקבל את מגוון הדיעות ונסיון חברי הפורום והכי חשוב: שהכל נשאר ברוח טובה :-).

שיהיה המשך יום נעים.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

אין ספק שהטיגרה לוקחת מכוניות רבות בתחום היופי (למרות שזאת שאלה של טעם) השאלה מה קורה בתחום האופי...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אז אני מבין שאין טעם לשאול על הקורסה 1.4\1.6 מול הפיג'ו 206 1.4\1.6 באותו שנתון.

אגב אני מבין שהאופל גם יקרה יותר..?

פורסם
לטעמי, הטיגרה הינה גרסת "פוזה" של האופל קורסה הישנה ותו לא!

ה- 206XS הינה מכונית מעולה, עם התנהגות כביש טובה וביצועים לא רעים.

בבחירה בין השתיים ה- 206XS- חדש משמעית!

עידן

לפי מה צפי האמינות שלך? סקר? מחקר? בעלות על שתיהן?

כנ"ל לגבי עלויות חלפים.

בעיניין סעיף הביצועים: נוק אאוט? לפיז'ו ? צר לי ידידי אבל דווקא כאן הפיג'ו תישאר הרחק מאחור(וזה אכן מניסיון).

על סמך מה החלטת שהטיגרה זוהי גירסת פוזה של הקורסה ? על סמך הדימיון של הדש בוורד?

• תוכן חדש...