Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי לצעיר עד 40000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב ובעיקרון יש לי 40000 להשקיע ואני מוכן להשיג עוד 15000 גג בהלוואה בשביל רכב שאני ירצה עכשיו אני יכתוב איזה דברים מעניינים אותי ויחכה להמלצות שלכם

שיראה יוקרתי ושיהיה ספורטיבי ודי חסכוני בדלק תיבת הילוכים לא כל כך משנה.המכוניות שחשבתי עליהם זה סיוויק 2001,

איביזה 2001-2002,פולקסווגן בורה 2001-2002,או פאסאט 98 והלאה.סיאט טולדו או לאון גם אפשר תלוי במחיר.זה כעיקרון הסיגנון של המכוניות שאני אוהב.מה אתם אומרים חברים??

פורסם

יונדאי קופה אולי?

המכוניות שהבאתה הם די משפחתיות סיויק בורה פאסאט

מבין האפשריות שנתת הייתי הולך על האיביזה כרכב לצעיר

פורסם

כל המכוניות שהצגת בהודעה שלך אין שום קשר בינהם לספורטיביות! לפחות בגרסאות הרגילות שכן נכנסות לתקציב שלך!

מה הקשר בין סיוויק בורה פאסאט או טולדו לרכב ספורטיבי לצעיר? למשפחה הן אחלה, ספורטיביות? אין שום קשר.

פולו, איביזה ולאון בגרסאות הספורטיביות שלהן רחוקות מהתקציב שלך!

פורסם

האיביזה 1.6 100 כ"ס הידנית מוצעת גם בגירסה אטרקטיבית מאוד של 3 דלתות

הרכז זריז ומפנק ובכלל לדעתי מהווה קניה משתלמת.

בתקציבך תוכל לרכוש אחת משנתון 02.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
האיביזה 1.6 100 כ"ס הידנית מוצעת גם בגירסה אטרקטיבית מאוד של 3 דלתות

הרכז זריז ומפנק ובכלל לדעתי מהווה קניה משתלמת.

עידן

בנוסף מישהו פה טען שמסוגלת גם להכין קפה :-P

porsche 914,2.0,1970

פורסם
בנוסף מישהו פה טען שמסוגלת גם להכין קפה :-P

מאשר את הטענה:-)

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...