Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר הרכב בהילוך סרק ואני לוחץ על דוושת הגז באופן קבוע הטורים עולים ויורדים.

ניסיתי כמה פעולות , כמו:

• החלפת מצערת
  • אינפוזיה ותוספים למיניהם
  • וכל מיני בד' מחשב למיניהן

כאמור, אף אחת מהפעולות הנ"ל לא פתרה את הבעיה.

אני אודה אם למישהו יש רעיון כלשהו ויוכל לעזור לי בנושא.

פורסם

ובסרק בלי שאתה לוחץ על הגז יש קפיצות?

יש מהלך מסויים בדוושה שהקפיצות האלה נעלמות זאת אומרת אם אתה לוחץ חזק יותר או חלש אז יש שינוי?

פורסם

הבעיה היא רק בהילוך סרק ובלחיצה על דוושת הגז, בנסיעה אין כל בעיה והרכב נוסע באופן חלק.

אין מהלך מסויים בדוושה שהקפיצות האלה נעלמות ואם אני לוחץ חזק יותר או חלש אין שינוי.

פורסם

למרות שלא כתבת כנראה שברכב יש מע' הזרקה והפתרון הטוב ביותר הוא לגשת למכון להזרקות דלק טוב ולהתחבר לסורק תקלות.

אם לא תעשה את זה,אתה יכול להמשיך להחליף חלקים ב"שיטת מצליח" ולהפסיד הרבה כסף.

הבעיה יכולה להיות עדיין מצערת-למרות שהוחלפה אין ביטחון שהיא תקינה או תקלה באחד החיישנים ברכב שמשדר למחשב הרכב נתונים שגויים-יכול להיות חיישן טמפ' מנוע /חיישן ייצוב סיבובים/מצערת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
כאשר הרכב בהילוך סרק ואני לוחץ על דוושת הגז באופן קבוע הטורים עולים ויורדים.

ניסיתי כמה פעולות , כמו:

• החלפת מצערת
  • אינפוזיה ותוספים למיניהם
  • וכל מיני בד' מחשב למיניהן

כאמור, אף אחת מהפעולות הנ"ל לא פתרה את הבעיה.

אני אודה אם למישהו יש רעיון כלשהו ויוכל לעזור לי בנושא.

גם אצלי אותה בעייה (פונטו 2001 ELX 16v) שמתי לב שבמכון הטסטים בבדיקת מזהמים אני מתקשה לשמור על הסל"ד הדרוש (2200 סל"ד +-) . למרות שעוצמת הלחיצה קבועה הסל"ד לעיתים עולה מעצמו. קשה לשמור על סל"ד קבוע בסרק. בזמן נסיעה אין בעייה. בנוסף שמתי לב שבעמידה ברמזור לעיתים הטורים משחקים מעט בטווח +- 50 סל"ד.

אני משתמש קבוע בתוסף לניקוי פיח לדלק וניקיתי בית מצערת. משום מה לא חל שיפור. כנראה זו מחלה כרונית בחל מהפונטואים.

פורסם

החברים באנגליה נתקלו בבעיה הזאת וזה מה שיש להם להגיד בנושא:

Your Problem Is So Easy To Fix You Will Have To Take Your Punto 188 Cf3 To Your Dealer Ask Them To "reset Self Adaption Parameters" With The Examiner When They Do This The Mil Will Be Flashing Ask Them To Bring The Engine To 80 Degres + Then Bring The Rpm To5000 Rpm Slowly And Hold It There For 3 Seconds Return To Idol Slowly Repeat This Twice More 5000 Rpm Idol, 5000 Rpm Idol It Is Important To Do It Slowly Because You Need To Teach The Ecu Were The Phonic Wheel (crank Shaft) Is Throughout The Full Rev Range After This Is Done Test Drive The Car Then Try To Hold Rpm At 2500 You Will Find Your Car Is Fixed

אני לא יודע עד כמה זה נכון, אבל זאת ההמלצה שלהם.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

אכן זאת ההוראה כאשר מחליפים יחידת בקרה בפונטו החדש ( ספייס) ללימוד והתאמת חיישן פוני - ( חיישן גל הארכובה).

אך מיכיוון שלא ציינת איזו פונטו בבעלותך קצת קשה לחוות דעה מפני שהמע" בין הפונטו החדש ליישן יותר שונות לגמרי.

וכך גם האפשרויות לתופעה.

בברכה .

חיים יוד.

פורסם

הרכב שבבעלותי הוא משנת 98' , וגם אצלי כמו אצל "GS K" הבעיה התגלתה בבד' זיהום אויר במכון הטסטים.

תודה לכל מי שהגיב , מקווה שהרעיונות יספיקו לפתרון הבעיה.

• תוכן חדש...