Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלתי לגבי האישורים לאגזוז הספציפי הזה של פרי פול באזור התעשיה הישן של ראשלצ אצל בחור בשם קובי .

הוא אמר שאם אני מרכיב אצלהם וכו הם נותנים לי אישור / תקן לאגזוז שהוא מאושר על ידי משרד התחבורה משהו כזה.

אז מזה אומר שבעצם שאני יבוא לעשות טסט אז להראות להם את האישור ואז הם יעזבו לי את האגזוז ?

פורסם
שאלתי לגבי האישורים לאגזוז הספציפי הזה של פרי פול באזור התעשיה הישן של ראשלצ אצל בחור בשם קובי .

הוא אמר שאם אני מרכיב אצלהם וכו הם נותנים לי אישור / תקן לאגזוז שהוא מאושר על ידי משרד התחבורה משהו כזה.

אז מזה אומר שבעצם שאני יבוא לעשות טסט אז להראות להם את האישור ואז הם יעזבו לי את האגזוז ?

גם אני קיבלתי אישור כזה- שווה לתחת

בן תגיד לקובי שייתן לך גם דף עם ציור של סמיילי שמאשר את האגזוז- שווה אותו דבר

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
.

אם שמת עלייך בושם טוב-אז כן.

וברצינות:תלוי בבוחן ,לי יש אגזוז בבניה עצמית ל106 ניגשתי איתו בלי אישור ובלי כלום ועברתי איתו.

לעומת זאת כבר שמעתי על אנשים עם אגזוזים של חברות שלא עברו למרות שגם הציגו "אישור".

הכל עניין של מה בכך.

בהנחה ותיפול על בוחן שהתעורר ברגל ימין באותו בוקר-אז אתה תעבור כמו כדול.

כך גם עם שוטר תנועה ,אבל שוב נדיר הסיפורים שבאמת מציקים.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אז שהוא אומר לי שיש לו מתקין שיעשה לי את העבודה ב250 שקל משהו כזה וזה כולל אישור זה חארתה ללכת למישהו שיתקין לי באיזה 150 שקל ולחסוך 100 שקל או כבר ללכת לבן אדם שהוא עובד איתו וממליץ עליו

מה אתם אומרים ?

פורסם

שוב ,

אחי אתה חוזר על עצמך , אתה קונה כולה אגזוז ,זה לא שאתה מתקין טורבו ברכב .

אתה מתקין אגזוז אוניברסלי פרי-פלו רגיל ...

אני לא יודע עד כמה האישורים האלה מזיזים במשו , אני עברתי טסט עם האגזוז בלי אישור (למען האמת עוד לא הלכתי לקובי לקחת אותם ) .

בקשר להתקנה ,

האישורים יכול להיות באמת שווים לתחת , אין לי מושג וזה לא כ"כ מעניין אותי .

ועכשיו לתכלס ,

לקובי ממש לא אכפת איפה אתה מתקין ,גם אם תתקין את האגזוז בשכם הוא יתן לך את האישור , הוא מבצע אצלו בדיקה שהאגזוז מוציא רעש תקין ולא מרעיש יתר על המידה .

ולפי דעתי לך למקום שאתה מכיר ב-150 ש"ח.

המקום שהוא יפנה אותך אליהם עם כל הכבוד ,מקום לא משו ברמה ,הם לא רציניים .

ביקשתי מהם שיזמינו לי צינור שמחבר בין שני הדוודים , והם משכו אותי יום ועוד יום ,עד שנמאס לי והתקנתי בא.פ.ל אגזוזים באותו מחיר וגם על המקום ,ואחלה עבודה .

הבהרה קטנה : קובי אחלה של בחור והוא מקצועי, בקשר למקום התקנות של האגזוזים לטעמי הם לא משו בכלל .

אתה רוצה ללכת אתה יכול לנסות .

נאור :arrow:

פורסם

צריך מקום מיקצועי להתקנת דוד אחורי של פרי פלו

צריך גם לחתוך מהפלסטיקה של הפגוש האחורי בקיצר צריך מקום מיקצועי אמין ואיכותי באזור המרכז

רעננה , הרצליה , תל אביב , כפר סבא, רמת השרון , הוד השרון !

• תוכן חדש...