Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף להמלצה על הANSA- לאחי יש כזה (כפי שראיתה).

אני אישית מאוד מבסוט מהצליל והמראה והוא נותן אחלה תמורה לכסף.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תיקון קל - אגזוזיסט (סליחה מראש מכל אוהבי המין הזהה) ולא פחח.

יש לך מול סובארו בהרצליה - "שלמה רדיאטורים" ידוע שהוא הגון.

מצטרף להמלצה על שלמה - בעל מקצוע מצוין ואיש הגון והוגן.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אוקי ועוד שאלה לי אליכם !

כפי שהבנתי מאחד מחברי הפורום לכל אגזוז יש כביכול מאין מדד לרכב למשלללל

לסיאט איביזה 1600 100 כוח סוס צריך אגזוז עם דוד שמותאם לה kw 0.7 - kw 0.8

האם מישהו יכול לשפוך קצת אור על העיניין ואם יש לו דגם ספיצי שמתאים לרכב שלי אני רוצה אגזוז שישמעו אותו גם ב1500 סלד אבל נכון לא באותו אופן כמו שישמעו אותו ב3500 סלד ששם אני רוצה שיחשבו שעברה לידם אימפרזה sti ויגלו שסך הכל מדובר פה ב1600 קצת עצבנית מידי :twisted:

פורסם

תאמין לא את לא תרצה לשמוע אותו בטווח הארוך ב1500 סלד ומניסיון אני אומר לך.

לי יש דוד בבניה אישית מותאם לרכב שמתעורר מ3000 סלד. ותאמין לי שבנסיעת שיוט של 100 קמ"ש על 2500 סלד,זה נס ותענוג לא לשמוע אותו כי בהמשך זה יעצבן אותך ויחפור לך.

כשלוחצים אז שומעים-זה הפטנט להנות מהאגזוז+משטרת תנועה לא מציקה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אוקי אתה צודק יש משהו במה שאתה אומר ...

אז נשנה את דעתי במהירות ונגיד שאני רוצה אגזוז שמתעורר לחיים אחרי 3000 סלד פייר לא ? אוקי בדקתי באתר של רימוס והיה כתוב שם בדגם שלי שיש 74 kw הגיוני ?

אז עכשיו אנחנו צריכים :

א- אגזוז שיתעורר אחרי 3000 סלד

ב- אגזוז איכותי שיתן למנוע לנשום טוב (האגזוז המקורי שם יותר דגש על הוצאת אוויר נקי ומסונן לאוויר מאשר לתת למנוע לנשום כמו אחרי מסטיק מנטה ככה לפחות נדמה לי)

ג- שיהיה קצת יפה .. נו מה כבר ביקשתי :lol:

פורסם

כל מה שביקשת לא קשור לפורום "שיפורים - כח אחיזה ומה שביניהם"

ועוד לא הבנתי איך אתה רוצה אגזוז "אוניברסלי" שיהיה "מקורי" ... :roll:

ממליץ לך לקרוא את השירשור הדביק על דודים בתחילת הפורום הזה

במיוחד את משפט הסיכום

אל תעשו "רעש" אם אין לכם 500כ"ס :mm_eek:

ולמי שיש ועושה רעש, זה נוסע מהר גם בלי :!:

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

לא, התכוונתי מקורי מהבחינה של חברה מקורית כמו רמוס ודראגון וכו ולא משהו שעשו כאן בארץ בבניה עצמית .

ונכון אפשר להגיד הרבה כמו שאתה אומר מה שאין לו 500 כוס סוס וכו וכו וכו

אבל יש אנשים שאין להם אבא שקונה להם ליום הולדת audi 2.0 turbo והם מסתפקים באיביזה 1600 זריזה בתחום שלה (פורד פוקוס מאזדה 3 מאזה 323 וכו )

והם מנסים להוציא את המירב מהרכב ולהנות ממנו, גם "לאיש הקטן" מותר להנות ולעשות כאילו יש לו "רכב גדול" ואין שום דבר פסול בזה .

סך הכל אני מבקש המלצה על אגזוז איכותי שתואם לרכב שלי ולא יהיה יותר מידי גדול ככה שלא יהיה לחץ אוויר והעשן לא יצא אחוצה וגם לא יותר מידי קטן שהלחץ יהיה כל כך חזק שמשהו שם יכול קצת קצת להתפרק.

פורסם

כפי שהבנתי מאחד מחברי הפורום לכל אגזוז יש כביכול מאין מדד לרכב

אתה יכול לספר, אני לא מתבייש :).

לגבי בחירת אגזוז דרך טווחKW .

לא משפיע רק על הצליל, אל תשכח את זרימת האוויר, אתה לא רוצה פתאום דוד עם צנרת 2.5 שהאוויר ייצא דרכה טוב פחות מנצנרת המקורית.

ל4RUNNER.

יש הסכמה מסויימת, גם אני שונא את כל אותן מכוניות עם אגזוז בקוטר צלחת שעושה רעש כמו משרוקית, זה מגעיל.

אבל יש אנשים, כמוני למשל, שהוציאו כמעט 2000 שקל על דוד איכותי מאוד, בעל צליל עמוק ובאסי, שכן, מרעיש, אבל בדיוק כמו שרכב אמור להרעיש, לא משנה אם יש לי 1.6 או 2.4.

נחזור לעצה, ישנם דודים רבים שמותאמים לרכב, להונדה למשל זה הN1.

אם תריץ חיפוש באיביי לאיביזה, תמצא עשרות דודים (אבל תזהר מהזולים), שיתאימו לך בול לאוטו.

פורסם

זה רק אני או שעוד לא הבנת שהANSA תפור עלייך מבחינת:

1.מחיר.

2.רעש.

3.קטור נורמאלי ויופי.

דוד שאני מאד אוהב,עדין ,פיה בגודל מושלם[לא גדול ולא קטן] ניקל,והכי חשוב-מתעורר לחיים ב3.5K ומייצר רעש באסי מהמם כשלוחצים.

קיצר סגור עניין וקנה ANSA ,יש כזה באתר יד 2 חדש לא הורכב מבחור שמוכר אותו ב700 שח .

פורסם
זה רק אני או שעוד לא הבנת שהANSA תפור עלייך מבחינת:

1.מחיר.

2.רעש.

3.קטור נורמאלי ויופי.

דוד שאני מאד אוהב,עדין ,פיה בגודל מושלם[לא גדול ולא קטן] ניקל,והכי חשוב-מתעורר לחיים ב3.5K ומייצר רעש באסי מהמם כשלוחצים.

קיצר סגור עניין וקנה ANSA ,יש כזה באתר יד 2 חדש לא הורכב מבחור שמוכר אותו ב700 שח .

מחזק, זה בול האגזוז שמתאים אבל דבר ללאמפה

הבן אדם רוצה ריימוס שריימוס פיימוס

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

לא אוהב את הרעש של הרמוס .

אם כבר אז סברינג אובלי ,וגם זה מבחינתי התפשרות.

אבל שוב -אני עם האנסה,או סופרספרינט .

ומכל חברה שציינתי שמעתי ,בדקתי ובחנתי אצל חבריי.

אני ממליץ בחום או על אנסה או על סופרספרינט-זה הפייבוריט שלי .[שקטים ליום יום,מתעוררים לחיים ב3500 סלד]

פורסם

אם הוא יסע עם דוד שמתעורר אחרי 3500, הוא ילחץ כמו מטורף בשביל לשמוע קצת את הרעש, לפחות בחודשים הראשונים.

לא חבל על הדלק?

מה לעשות שיש עוד דודים טובים מלבד האנסה הקדוש שלכם.

פורסם

מה הקשר, את האנסה שומעים גם ב2500 סלד,הכוונה שהרעש חפירה מתחיל מ3500 סלד,ותאמין לי שלסוע ביום יום בשיוט 100-120 קמ"ש על 2500-3000 טור עם אגזוז שחופר בסלד כזה, זה סיוט שגורם לך לקלל כל הדרך.

אם אתה אוהב ממש רעש על בסיס יומיומי וכל מצב ובכל זמן-סע על שופל.

פורסם

שלא לדבר על זה שגם ככה האיביזה נוסעת על טורים גבוהים, בכל מקרה לדעתי הריימוס הוא לא הבחירה הנכונה אבל שוב זה כבר הטעם שלי , רוצה משהו אחר מאנסא סבבה קח סופר ספרינט או סברינג, אבל 3000 ש"ח לדוד כשאין צנרת כגודל שלו מבחינתי זה בזבוז ולכן האנסא כל כך פרקטי- גם מראה שמשדר יופי אבל לא מתלהב מידי, גם ווקאליות שלא קודחת את המח מידי ועדיין נותנת להבין שהדוד מאחורה הוא לא אותו דוד ובנוסף המחיר שהוא באמת מצחיק

מי שכבר יש לו צנרת רצינית ומשקיע כבר הרבה כסף/ רכב ספורטיבי/מישהו שיש לו 3000 ש"ח לדוד שישים סופר ספרינט או סברינג- אז הם יהיו הבחירה הנכונה

*שוב חשוב להדגיש הכל זה הטעם שלי

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?

• תוכן חדש...