Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתי שאלות:

רציתי לדעת האם יש לגנב סיבה כלשהי לגנוב את המערכת כאשר הפאנל אצלי, כלומר, האם אני יכול להיות בטוח שלא יגנבו לי את המערכת כשהפאנל אצלי ?

האם החיבור בין הפאנל למערכת הוא ייחודי ?

ושאלה נוספת היא לגבי קומפוננט של pioneer, אשמח לקבל חוות דעת לגביהם )מומלצים, לא מומלצים(... , ואם תוכלו לתת לי את הדגמים המדוייקים והספקים אודה לכם.

תודה מראש. : :D

פורסם

לא יודע לגבי הקומפוננטים של פיוניר,אבל לגבי השאלה הראשונה:

כ-ן !,גונבים מערכות גם בלי הפאנל,לי אישית קרה פעמיים בשנה וחצי האחרונות,אבל אין מה לעשות זה עדיין הפיתרון הכי יעיל למניעת גניבות כי חלק מהגנבים לא ישקיעו זמן על גניבת מערכת ללא פאנל וחלק כן ישקיעו זמן (וכדי שתבין למה אין בעיה לגנבים לגנוב גם בלי הפאנל זה מהסיבה שלגנוב מערכת לוקח לגנב מיומן כ-10 עד 15 שניות מרגע הכניסה לרכב,ובקיצור חצי דקה מהרגע שהמערכת מצאה חן בעיניו....).

עידן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

פתרון לא-כל-כך ישים שאפשר לנסות הוא לכסות את הרדיודיסק (בלי הפנל) בחתיכת פלסטיק בצבע הדש בורד, (זה יכול טיפה להרתיע וגם בלילה קצת קשה להבין מה קורה שם.

פורסם

יש עוד פתרון שאני הולך לנסות:

לקחת פאנל מעפן של רדיו טייפ משנות ה30 ולכסות איתו את הרדיו דיסק.

אני יקח מהרדיו שהיה קודם, תאמינו לי מי שיראה אותו יברח מהר מהאוטו...

צריך רק למצוא איך שהוא לשים אותו, אולי עם סקוטש? צריך לחשוב על משהוא אבל זה הפיתרון הכי טוב שיש!

פורסם

אייל אני יודע איפה אתה גר,כך שאם אתה רוצה אפשר לארגן משהו :lol:

סתם סתם סתם.... לא מאחל לאף אחד את הסבל שלי.

פורסם

אחי,הגניבות זה קטע מבאס,וגם לי בדיוק אמורים להביא עכשיו מערכת חדשה במקום זו ש"שלפו" לי מהאוטו.

אני לא יודע כמה זה ישנה שתשים פאנל אחר בלילה כדי שיחשבו שיש לך מערכת ישנה,כי מספיק שמישהו יראה את המערכת המקורית שלך כשאתה מגיע להחנות,או כשאתה שוטף את הרכב או לא יודע מה,בקיצור,כמובן שאם יש לך איזה פתרון יצירתי אז תנסה אותו,אבל אל תבנה עליו יותר מדי------->תבטח את המערכת,זה הפתרון הכי יעיל נגד גניבה,זה לא ימנע את הגניבה אבל יצמצם לך את הנזק.

פעמיים גנבו לי מערכת,פעם אחת עם ציוד בשווי מעל 7000 ש"ח,פעם שנייה ציוד "צנוע" בשווי 3500 ש"ח (בפעם הראשונה פשוט לקחו הכל-רדיו טייפ חדש לגמרי,היה מותקן רק שבוע,צ'ינג'ר,רמקולים והכל !!! אפילו את הטוויטרים הם ניסו לגנוב אבל אבא שלי הפתיע אותם והם ברחו,אז הטוויטרים נשארו תלויים על החוטים...).

מאז אני אגיד לך את האמת,מרוב הבאסה קניתי רק רמקולים פשוטים של פיוניר בתור קידמיים,רמקולים מסריחים של פירלס (כן,פירלס) לאחורה,וזוג טוויטרים של 50 שקל.

רק הרדיו דיסק עצמו אני מביא מכשיר טוב כי אין מה לעשות,אני אוהב שיש לי מכשיר טוב,כדי שאם אני אקבל את הקריזה אני אשדרג את המערכת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...