Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם!

אני זקוק לעצתכם וזה די דחוף..

אני עתודאי ובחודש אוגוסט נכנסתי לשרות הקבע שלי.

הבנתי שלאנשי קבע מגיע יומיים בשנה שבהם ניתן להצהיר על יום מחלה ללא ביקור אצל רופא או כל דבר בסיגנון.

האם זה עובד כך שאני יכול להצהיר על יום מחלה (באותו יום בבוקר או בערב שלפני) ואני לא צריך בשביל זה אישור של אף אחד ולא של מפקדי הישיר בפרט? האם יש למפקד את הזכות שלא לאשר לי?

כיצד בדיוק אני מצהיר על יום מחלה?

תודה מראש, אלי

פורסם

יום זה נקרא "מחלה בהצהרה".

אתה יכול להתקשר בבוקר של אותו יום (עד לסגירת דוח 1 - כל בסיס והשעה שלו).

בכל מקרה, נכנסת לקבע באוגוסט (כמוני, גם אני הנדסאי), ולכן מגיע לך רק יום מחלה אחד לשנת 2007.

מהשנה הבאה והלאה, תקבל 2 ימי מחלה בהצהרה לשנה.

כמו כן, בכל יחידה קיימות מגבלות בקשר ליום בשבוע בו אתה יכול להצהיר (לא ראשון ולא חמישי, לא בסמיכות לחופשה רגילה ועוד...).

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

המפקד יכול לחייב אותך להגיע למרפאה ולהיבדק ע"י רופא.

אני לא מאמין שהמפקד שלך יעשה דבר כזה לפקוד שלו אשר איש קבע אלה אם כן אתם ביחסים לא הכי טובים .

• תוכן חדש...