Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי יונדאי לנטרה 95 ידני 1600 שקורה לי בעייה מוזרה. כאשר אני מניעה את הרכב בבוקר או אחרי 10 דקות שהרכב ישב אז אני צריך לעזור לו עם לחיצה על הגז כדי שינעה. הייתי במוסך מורשה וחיברו את הרכב למחשב ולא היו תקלות רשומות. בדק קומפרסיה וב-3 צילנדרים היה 200 psi וברביעי 170 psi. הוא אמר שזה תקין. לאחר בדיקה הוא החליט להחליף פלאגים וחותי הצתה ותוסף של STP לדלק.

התקלה לא עברה. מה יכול להיות?

יש אנשים שאמרו משאבת דלק חלק אמרו מסנן דלק וחלק אמרו אולי מזרק "משתין" אני כבר לא יודע.

הרכב לא הרבה זמן אצלי אולי חודש.

איך אני יכול לדעת אם זה באמת אחד מהדברים הללו.

וגם לגבי הצילנדר שנותן 170 PSI האם אינפוזיה יכול לעזור?

תודה.

צונזר.... :?

פורסם

שבוע טוב לכל חברי הפורום ולמנהלים.

מניסיוני בדגם רכב זה ישנם "תקלות" אשר לא ירשמו ביחידת הבקרה אך יגרמו לך לבעיות שציינת.

יש לבדוק את מנוע הצעד לתקינות , לוודא שמתג המצערת מכוון כהלכה למצב סרק , ואת טמ"פ מי הקרור המשודרים ע"י חיישן טמ"פ מי הקרור.

יכולים להיות עוד כמה סיבות אך התחל בזאת.

בהצלחה.

חיים יוד.

פורסם

יתכן ויש פיח בשאר הצלנדרים ושם בעצם הקומפרסיה גבוה יותר ולא שברביעי נמוכה. התוסף אמור לשפר את המצב.

יש לוודא שמנוע צעדים פועל, ידוע על בעיות במנועי הצעדים האלה וזה יגרום לתקלה כזו.

חיבור סקנר למצב של "מידע" ולא למצב של "קריאת תקלות" תוך הבנת הנתונים ובדיקת כמות הצעדים לפתיחה המשוגרת למנוע הצעדים לפני בעת ואחרי ההתנעה, תביא להבנה (למי שיודע להבין את הנתונים) באם הוא תקין.

לא לשכוח לבדוק את חיישן הטמפ' ואת החיבור (צנרת גומי עבה) בין יחידת מדידת האוויר לבית המצערת, היא נוטה לדלוף ובצורה קיצונית עקב שמן שמצטבר בחלקה התחתון כתוצאה מאדי השמן שמוזנים לצינור זה ויוצרים את הבעיה הזו. קשה לראות "מבחוץ" אם הצינור הזה פגום, אלא למי שמכיר מראש את הבעיה שלו ויודע להיכן לשלוח את היד ולבדוק.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

איך אני יכול לשלול שהתקלה לא מהמשאבת דלק, כלומר שמשאבה לא בונה לחץ. יש דרך כזו או אחרת לדעת בלי לחבר מד לחץ לקו הדלק כי אני חושד בזה דפקה.

היום הייתי במוסך ופירקו את המנוע צעדים וניקו אותו ואת האיזור אבל זה לא עזר. הקטה הוא שהתקלה קורה רק אחרי שהאוטו ישב איזה חצי שעה. אם אני מכבה וישר מדליק אז הוא מניעה יפה מאוד בלי בעיות.

תודה!

צונזר.... :?

פורסם

בדיקה ראויה למשאבת הדלק תתבצע רק בבדיקת לחצים וספיקה, כאשר בדיקת הספיקה ברוב המקרים מועילה ונכונה יותר. בכל אופן בדיקת שני הפרמטרים.

יש להניע את הרכב כאשר הוא מחובר לסורק התקלות, ב"מידע" ולא בקודי תקלה, ולראות כמה צעדים רשומים שם. אם זה מגיע ו/או עובר 3 ספרות, סביר להניח שמייצב הסיבובים תקול.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...