Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפשת אוטו חסכוני בדלק (נסיעות בין חיפה לנתניה כל יום), ואמין כמה שרק ניתן, שנת 2000 ומעלה.

מוכנה להתפשר על הנוחות, על מנת שיהיה חסכוני (ולכן, אני מעדיפה שיהיה ידני).

התקציב הוא 30 אלף, במקסימום (ממש)- 35 אלף.

שמעתי דברים טובים על הדייהטסו (סיריון, YRV, שרייד)- אמינות וחסכוניות. אני יודעת שהפולו חסכוני, אך שהטיפולים יחסית יקרים. ושמעתי גם על הסוזוקי יורוסוופיט וסוופיט- מבחינת האמינות והדלק (אני יודעת שהם לא ממש נוחים...).

מישהו יכול להמליץ על עוד דגמים חסכוניים ואמינים (מבחינת הביקורים במוסך). אני חוששת שהיאריס יקרה מדי עבורי (ושקשה למצוא אותה). מה דעתכם על הסוזוקי מבחינת דלק?

אשמח לכל טיפ ועזרה.

שרון.:wink:

פורסם

כל רכב עם מנוע 1000 וגיר ידני יהיה חסכוני השאלה איזה אוטו יותר נוח לך , מבחינת האמינות השרייד נחשבת בין האמינות , בסריון האחזקה יקרה והסוויפט טובה אך יחסית יקרה לדעתי לתמורה

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם

היי- תודה על התגובה המהירה.

בגלל שחיפה מאוד משופעת, אני מחפשת רכב מנוע 1300 ומעלה. האם הסוויפט והשרייד חסכוניות?

האם תוכל להמליץ לי על דגמים נוספים?

תודה מראש, שרון.

פורסם

השרייד בדרך כלל רק אוטומטית ולכן לא כל כך חסכונית, מכונית מאוד מומלצת מבחינת אמינות וצריכת דלק היא הפיאסטה

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם

אם את מתכננת נסיעות יום-יומיות בקו נתניה-חיפה ואיך לך בעיות עם גיר ידני - כדאי לדעתי לשקול רכב עם מנוע דיזל.

פולו או גולף עם מנוע SDI, אולי אפילו סקסו דיזל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מצטרף להמלצה על הספייס- הרכב זריז (בגירסת ה80 כ"ס) חסכוני מאוד, מאבזר ונוח לאחזקה.

חפשי את דגם הELX שנתון 01.

בהצלחה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...