Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרים טובים.

לאחרי חיפוש בפורום לא מצאתי תשובה מדויקת,בתחילת נסיעה רק בהילוך ראשון יש לי רעידות חזקות ואני שומע משהו מתנער לי למטה ,עד שאני מתחיל נסיעה ואז הכל פרפקט הרעידות קיימות רק בהילוך ראשון ורק שאני על חצי קלא'צ .

לפי מה ששמתי לב רק שהרכב חם זה קורה ,הרעידות לא קורות ברוורס!

תודה לעונים!

נדב.

פורסם

כנראה שבסה"כ מדובר בטורים מסויימים בהם משהו משוחרר נכנס לתהודה ולכן מתחיל לרעוד. זה ידוע שרעשים שונים ברכב מופיעים רק בטורים מסויימים. השילוב של התחלת נסיעה וחצי לחיצה על הקלאץ' מורידה טיפה את הטורים לרמה שהרעש מופיע.

יש לבדוק אם הטורים בסרק מכוונים כמו שצריך ובנוסף מהיכן הרעש. אם מדובר במשהו משוחרר יש לטפל בזה.

פורסם

הרכב גיר רגיל ואני לוחץ גז כאשר אני משחרר את הקלא'צ בגלל זה אין סיכוי שמה שאמרת לי נכון....אני יותר חשבתי על תושבת גיר ובגלל שקנתי את הרכב לפני חודשיים אני לא יודע ממש מה המצב של הקלא'צ

פורסם

אמרת רעידות ואמרת מתנער- זה נשמע כמו משהו משוחרר. מה לעשות שאני לא יכול לשמוע את הרעשים מכאן.

אם הרעש מופיע רק כאשר אתה משחרר קלאץ בהילוך ראשון יכול להיות שמדובר בתושבת מנוע/גיר פגומה. התופעה של זה היא בדר"כ מכה ולא רעידות.

בכל מקרה גש לבעל מקצוע בכדי שישמע בדיוק את הרעש.

פורסם

גם אצלי זה קורה לפעמים צריך לתפוס את הקלאץ' בנקודה , שבה הרכב

מתחיל לנוע והטורים יורדים וללחוץ קצת גז.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

שלום רב!

בנוסף לדברי אביב , יש לציין באם אתה נהג חדש, וזה לא הרכב שבו למדת נהיגה, החזקת הקלאץ באמצע מהלך תוך כדי נהיגה, מתאימה לנהג חדש שנוסע ברכב לימוד נהיגה, ומנסה כל הזמן לעשות זינוק בעלייה, או למנוע כבוע הרכב בעת התחלת נסיעה, לאחר עמידה ברמזור.

כל שניה שאתה מחזיק את כך הרגל לחוצה על דוושת הקלאץ והרכב בנסיעה, היא מתכון בטוח לקיצור חייהקלאץ.

התחל בנסיעה ועזוב בעדינות, וכמה שיותר מהר את רגלך, והרעידות אני מבטיח לך יפסקו, ובכך גם תשמור על חיי הקלאץ.

חזור לדווח לאחר שתסגנן לך נהיגה נכונה.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אצלי היתה אותה בעיה בטווינגו.. מה שהסתבר שתושבת קרועה ,שהרעידה את האוטו במהלך ראשון וגם אחורי ,במיוחד קדמי

שווה לך גם לבדוק גם את התושבות

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

לדברי צביקה

אני כבר שנתיים נוסע על קנגו מחורבנות בצבא ותאמין לי שאני כבר נוסע על עיוור בגיר רגיל

אך למרות הכל ניסיתי את כל השיטות מחר אני אחזור עם תשובה לגבי התושבות.

תודה לבינתיים לעונים

פורסם

התושבות שלי גמורות

שאלתי כמה עולה תושבות (2 במספר) כל אחת עולה 145 לא כולל מע'מ

זה מוסך מורשה....לא אכפת לי לקנות מקוריות גם ממקום אחר

מישהו מכיר מקום יותר זול?

כדאי לשים תחליפי ?(במידה והמחיר זול בהרבה)

• תוכן חדש...