Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לקנות אופל קורסה משנת 2002 גיר רובוטי , במחיר של 30 אלף יד שנייה אוטו נקי לפי בדיקה שנעשה במכוני קומפיוטסט , האם האוטו הנ'ל הוא אמין, מה התקלות שיכולות לצוץ בו , האם האחזקה שלו יקרה? אשמח לקבל כל פרט ופרט שיש לכם לגביי האוטו הנ'ל ..ואני אשמח אם תתיחסו לנושא הקנייה של אוטו זה מטרייד אין-מוביל שקיים בראשון לציון אזור התעשיה החדש.

פורסם

הייתי אמור לקבל היום את האופל קורסה אך מדפדוף מעמיק פה בפורום החלטתי לבטל את העסקה, תודה שפקחתם את עיני. הבעיה כרגע שאני צריך אוטו בדחיפות עד סכום של 42 אלף עד יד 2 ועדיף אוטומט אבל מוכן להתפשר גם על ידני, אבקש את המלצות הגולשים מנסיון בלבד ולא השערות כאלה ואחרות, בנוסף רציתי לדעת האם כדאי לסמוך על חברות הטרייד אין, ובכך לחסוך כאב ראש בחיפוש אחר רכב בבעלות פרטית, האם חברות הטרייד אין המוכרות אמינות, ....

אבקש תשובה לשאלות הנ'ל בדחיפות האפשרית, רב תודות

פורסם
אני מתכנן לקנות אופל קורסה משנת 2002 גיר רובוטי , במחיר של 30 אלף יד שנייה אוטו נקי לפי בדיקה שנעשה במכוני קומפיוטסט
לפני שאתה רץ לקומפיוטסט כדי שתראה על המכון הזה את הכתבה

בYNET

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3456982,00.html

המערכת למכירה בקישור למטה:

http://www.carsforum.co.il

/vb/showthread.php?p=1810490#post1810490

פורסם

לא כל כך ברור לי לפי מה ביססת את העובדה שאופל קורסה אינה רכישה מומלצת.

דווקא אומרים כאן שקורסה היא אחת המכוניות המועדפות בקטגורית המיני כיוון שהיא הכי מרווחת וחזקה.

כנראה שקראת את ההודעות הבעייתיות שנגעו בסיפור של הגיר הרובוטי אבל זה תלוי במצב הגיר. אם הוא טופל נכון ולפי היסטורית הטיפולים של הרכב הספציפי, אז לא תהיה לך בעיה איתו.

• תוכן חדש...