Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המחזור של הרמזור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב :

ממה שהבנתי..שלכל עיר יש בקרה ששולטת על הרמזורים שלה...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

בבקרה הזאת יש נתון לכל רמזור ספיציפי על המחזור שלו ?

מחזור של רמזור = כמה שניות עוברות עד שהוא מתחלף מאדום לירוק למשל...

אם אני רוצה לדעת מה המחזור של הרמזור שנמצא בצומת יגור בחיפה בלי ללכת לשם ולמדוד בעצמי...אז למי בדיוק לפנות ? אני יכול למצוא את הנתון הזה לכל רמזור בישראל?

אם מתעלמים כמובן מהרמזורים החכמים שעם החיישנים...שהמחזור שלהם לא קבוע..ומשתנה לפי הקצב של המכוניות העוברות

תודה רבה

פורסם

פשוט תמדוד, יש גם רמזורים שהמחזורים שלהם משתנים בהתאם לשעה ויש כאלו שהופכים אחרי שעה מסויימת/ יום שבת לכתום מהבהב.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

לא בכל הערים יש בקרה מרכזית למערכת הרמזורים.

חלק מהרמזורים עובדים במחזורים שונים בהתאם לשעות היממה, חלק עובדים עם מחזור קבוע, חלק עובדים לפי חיישנים שמותקנים על הכביש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אבל בבקשה נא לענות לי על השאלה :

למי לפנות אם אני צריך לקבל מחזור של רמזור מסויים אם אני לא יכול למדוד בעצמי? יש גורם כזה ? גם אם הם משנים את זה במשך שעות היממה.

פורסם

פסיכול...אתה יודע שזה יהיה בסגנון "12 המשימות של אסטריקס"?...

מהעירייה יפנו אותו למשטרה.משם לבקרת הרמזורים המרכזית.שם לא יענו ולא יפנו אותו לשום מקום.וכולי וכולי...

למה אגב אתה לא יכול למדוד בעצמך?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כי אני לא יכול לנסוע לאילת למשל כדי לבדוק מה המחזור של כל רמזור שם...

זה קשור לאיזה פטנט שאנחנו עובדים עליו..ואם המידע הזה של "מחזור של הרמזור" יהיה זמין לכל רמזור בארץ אז זה יקל עלינו מאוד מאשר ללכת ללמדוד כל רמזור במדינה !!

• תוכן חדש...