Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם חוקי להפוך פיז'ו 406 לפרארי 360 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, (קודם כל חשוב לי לציין שאני רציני לחלוטין !! ולא פתחתי את הנושא בשביל לעשות צחוקים או משהו..)

אז ככה בימים האחרונים נתקלתי באינטרנט בחברה שמייצרת קיטים של הסבה לפרארי.. (כמובן רק מראה חיצוני)

הקיט הראשון מסב טויוטה MR2 מהדגמים הישנים לפרארי F355..

הקיט השני מסה פיז'ו 406 קופה לפרארי 360.

הקיטים הם בעקרון חלקים מפיבר גלאס שהחברה יצרה שזהים במאה אחוז לחלקים המקוריים ומתאימים פשוט להתלבש על הרכב התורם (פיז'ו / MR2)..

הקיט בעקרון עולה המון - כ 11000 פאונד בריטי עבור הקיט של ה F360 וכ 6000 פאונד לקיט של ה F355..

אבל השאלה שלי היא , האם הדבר הזה יהיה חוקי בארץ ? (בחו"ל אין עם זה בעיה..) ההשערה שלי היא שלא.. אבל אני מקווה שאיכשהו מישהו פה יפתיע אותי ויגיד לי שזה אפשרי אם מאשרים את זה בטכניון או משהו בסגנון..

תודה לעונים..

אהה וכמובן סרטונים והפניות שלא תחשבו שאני איזה משוגע שהוזה..

http://www.extreme-sportscars.com/

ויש עוד.. אבל נראה לי שכבר תמצאו לבד אם זה כזה ייעניין אתכם..

שוב , תודה.

*מנהלים - אם זה לא הפורום המתאים בבקשה להעביר .. פשוט פתחתי משהו דומה בפורום שיפורים וקבלתי אזהרה.. (לא לעניין)

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פיז'ו 406 קופה כבר מצאתי האמת.. לא כזאת יקרה..

השאלה אם יש טעם להמשיך עם העניין.. ?

כי חיוך מטומטם עולה לי על הפנים רק מלחשוב על הפרצוף של הבוחן בטסט כשאני אבוא לשם עם הרכב הזה.. :lol:

פורסם

אחלה שיר היה בסרטון, סולטנס אוף סווינגס.

לפי דעתי תשכח מזה, מה עם הביטוח? מי יסתכל עליך כשתבוא לבטח דבר כזה.

מה שכן לא ינסו לגנוב את זה, בכל אופן דבילי ביותר בעיני להשקיע כ"כ הרבה רק בשביל פוזה, ועדיין לנסוע באותה עגלה רק עם צורה של מכונית על.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אין מצב שמאשרים לי את זה בשום מקום אהה ?

הרעיון פשוט מאד היה עסקי נטו - לבנות אחת כזאת ולפתוח סוכנות שמשכירה אותה לצעירים שבא להם פוזה לכמה ימים (חתונה, בילויים של עשירים מה לא..)

פשוט מדינה בלי מעוף. חבל.

לגבי ביטוח , מה שמצחיק לדוגמא שבבריטניה בחור שבנה את זה קיבל הנחנה בביטוח בגלל שהרכב שלו ירד לקטגורייה של KIT-CARS ועכשיו הוא משלם חצי מהפרמייה.. מצחיק..

ולמי שעדיין סקפטי לגבי כל האמינות של הדבר הזה.. TOP-GEAR מספיק אמין נראה לי לא ?

http://www.youtube.com/watch?v=mn_Tygjz0JI&mode=related&search=

*עריכה - אבל תכל'ס , אם אין שום שינוי לשלדה ולמנוע איזה חוק מונע ממני לעשות את זה ? אני פשוט רוצה להבין למה זה לא חוקי..

זה בעקרון בודי-קיט לכל דבר, רק שהוא בודי-קיט כללי לכל האוטו. איזה חוק אומר שאסור להחליף טמבון לדוגמא למשהו אחר ? ולמה שיאסרו דבר כזה ?

אני באמת לא בא להתחכם או משהו.. פשוט רוצה להבין את הסיבה ..

פורסם

האוטו האדום ממש יפה!

אה,

רגע,

האדום זאת פרארי מקורית...

בכל מקרה, אם אתה מוציא 100,000 ש"ח על הקיט, אז לפחות תתחיל מפיזו 406 V6 מנוע 3 ליטר, ותוסיף טורבו בעוד קצת כסף...

אני לא יודע אם תוכל לנהוג איתה בארץ, אבל בטח יעשו עליך כתבה בטלוויזיה (השאלה במסגרת איזו תוכנית)...

פורסם

הקיט עולה כ 80000 ש"ח.. הרכב עצמו עולה גם סביב אותו מחיר.. לגרסאת 3 הליטר..

ותכל'ס אפשר אחרי זה להחזיר קצת כסף ממכירה של החלקים המקוריים של הפיז'ו..

מישהו יודע אם יש בארץ את ה MR2 MKII ? נראה לי שהם סביב תחילת שנות התשעים..

הרכב (אם בכלל קיים בארץ) יהיה הרבה יותר זול מפיז'ו 406 קופה והקיט שלו עולה הרבה הרבה יותר זול מהקיט של ה F360..

פורסם

אל תעשה צחוק מעצמך...:roll: ואל תפגע ממני. תודה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

לא נפגע..

אבל זאת תגובה ממש ממש מיותרת שלא עוזרת בכלום.

בגלל אנשים חסרי מעוף וסקרנות המדינה שלנו נראת כמו שהיא נראת..

הכי פשוט זה ללכת עם הזרם. אני אוהב דברים חריגים.. מה לעשות..

פורסם

דווקא נראה לי דבר מגניב לאללה והיוזמה העיסקית שלך מעניינת מאוד ואף עשויה להצליח.

אם אתה רציני תוורר במשרד הרישוי, כמו שאמרת זה בסה"כ בודיקיט ויכול להיות שעוד נופתע ממדינת המגבלות הבילתי אפשריות וזה יהיה חוקי.

אני הייתי שמח לראות דברים כאלה בארץ .

בכל מקרה זה עדיין לא זול אבל בטוח זול יותר מפרארי אמיתית

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

לא חסר מכוניות בארץ שעברו שינויים כאלה ונוסעות כמו גדולות! מישהו צריך שאני אזכיר לו את הסובארו טנדר שמגיע למועדון ה-5? או כל הרכבים ששינו את כל הפרונט כמו לאסנר עם פרונט של במוו וכו...

והינה הונדה של חבר מאוד טוב שלי שאני אישית נסעתי להעביר אוהת טסט איתו לפני כמה חודשים! מכון אחד לא הסכים ומכון אחר אמר שהכל חוקי חוץ ממהגה ספורט והאגזוזים הבולטים והעבירו את הרכב אחרי התיקון. כן כן אמרו שקיט זה חוקי ולא בעיה! בלי קומבינה ובלי כלום! (הגאנט מאושר כמובן).

בקיצור תצאו מהסרט שהכל פה לא חוקי, אין חוק מפורש, תמיד מכון אחד יעביר והשני לא, שוטר אחד יגיד שמותר ושני לא...

(אגב הסיוויק קיימת כבר כ5 שנים ורק בתקופה שהיא אצל חבר שלי הייתה לו הורדה אחת ולא על הקיט . כל פעם שבוחן עוצר אותו בודק אישור לג'אנט ומציק על הספויילר וזהו!! אז אם קיט לא חוקי איך תסבירו את זה? לא היה בוחן אחד שאמר משהו על הקיט!!!)

dsc0413yx9.jpg

רוצים עוד דוגמאות של רכבים ששמו קיטים מוגזמים ששינו לגמרי את הרכב ונוסעים כבר שנים אני אביא לכם בכיף...יונדאי קופה שניראית כמו מהסרט רובוטריקים, קסארה מהמרכז, פייסטה אם פנסים של רכבים אחרים, ועוד ועוד ועוד......

אני כבר לא מדבר על זה שהפזו ההיא זה לא כזה רכב נפוץ אז לא כולם בכלל יודעים איך ניראה אחד מקורי...

פורסם

עניין הסיויק - המספר שלו נשאב לתוך הכונס?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם

ככה הוא מחובר. בכל מקרה לא הגבתי פה כדי לקבל תגובות על הסיוויק שלו/יפה/לא יפה....רציתי מנסיון אישי להראות לו שאין ממה לפחד. אם הוא רציני שילך על זה וזהו.

פורסם

אמת. אבל במקרה והוא השקיע את עשרות אלפי השקלים, ולא רק בזה, יש עוד מסביב. ובוחן מוריד אותו על שינוי מרכב. מה הוא יעשה אז?

• תוכן חדש...