Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,היום ניסיתי להחליף גומיה לציריה אצל חבר מכונאי ליד הבית,אך העסק הסתבכך מאד

שהפעמון נתקע ולא רצה לצאת מהציר.

לבסוף בקצה של הציר ישנה פיטריה גדולה(כנראה מהמכות עם הפטיש),והאום נחרשה וניזוקה קשות.

נכון לעכשיו הרכב עומד מכיוון שאין לי אום כזאת,ואיני יודע מה הסיבה שאין מספיק כריכות בהברגה בשביל לסגור את האום.(הציריה לא יוצאת מספיק בשביל לסגור את האום)

מבקש את עזרתכם.

תודה וחג שמח.

פורסם

תעלה תמונה, מהסיפור שלך לא ברור האם הציריה לא יוצאת מספיק בגלל הפטריה או בגלל שלא הרכבת את הפעמון כמו שצריך.

חילצת את הפעמון בסופו של דבר?

במקרה הכי גרוע, גש לקנות ציריה חדשה עם אום.

אם ההברגה של הציריה נשחקה והאום נדפק מהמכות, אז לא יעזור לך כל מה שירשמו פה, אתה צריך ציריה חדשה עם אום חדש.

בהצלחה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

הפעמון יצא בסוף,כרגע בהרכבה הפעמון לא מצליח להכנס מספיק בשביל להרכיב את האום,המכונאי אמר לי שצריך להחליף את האום ואז סוגרים את האום וזה אמור למשוך את הציריה ולהסגר כמו שצריך.

כרגע יש פטריה על הציריה בקצה של הציר,אבל האום מצליח לעבור את הפיטריה(לאחר שהשחזנו את המקום).

תודה.

פורסם

בכל מקרה אל תסע ככה אם האום"נחרשה וניזוקה קשות" כמו שרשמת, יש בזה סכנה בטיחותית. קנה אום חדש.

למה דפקתם על הציר של הציריה עד כדי יצירת פיטריה?

יש לך מצלמה דיגיטלית? תעלה תמונה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

הרכב כרגע לא ליד הבית(תקוע),מאד היתי רוצה לצלם,אני לא מזיז את הרכב עד שאקנה אום חדשה,

גם אחרי שאקנה את האום,אני לא מבין למה אין מספיר כריכות להברגה בכדי שאוכל לסגור כמו שצריך.

האם יש שיטה קצת להוציא את הציריה כדי שאוכל לסגור.(חושש שהאום תינזק שוב)

תודה לך.

פורסם

כעיקרון להכניס את המוט היוצא מהפעמון אל תוך ה-hub (תסלח לי לא זוכר את המונח בעברית) מכניסים ביד ויש מספיק מקום להבריג את האום ולמשוך איתו סופית.

או שמשום מה המתלה לא חזר למקומו ואתה צריך לדחוף אותו או משהו (לא נראה לי) או שהפעמון שקנית לא מתאים והמוט שלו קצר מידיי.

לא הבנתי אם החלפת פעמון איך יש פטריה מדפיקות החילוץ של הישן.

באיזה רכב מדובר?

• ספונסר פורום
פורסם

איזה רכב?

הוחלף פעמון או רק גומייה?

כאשר הציריה בחוץ,האום מתברג עד הסוף?

אורן

פורסם

פורד פיאסטה שנת 96.

החלפתי רק את הגומיה ולא את הפעמון.

האם אמורה למשוך את המוט ואז להסגר טוב?

תודה.

פורסם

האום מתברג כמעט 4 כריכות,(חסר עוד הרבה)

שמסובבים את הגלגל הוא מסתובב,וזה אומר שהשיניים של הצלחת ושל הצירה כנראה שיושבים טוב.

הבעיה שהאום מתאמץ מאד בשביל למשוך וזה אני לא יודע מה הסיבה??

• ספונסר פורום
פורסם

או שהרסת את ההברגה,או שדפקת את השיני הזחה.

בכל מקרה,אין לך מה להפסיד.

סגור את האום בכוח עד שיסגר עד הסוף והציריה תכנס פנימה.

במקרה הכי גרוע תיתלש ההברגה ותצטרך להחליך את הפעמון.

• ספונסר פורום
פורסם

הצירי אמורה לצאת החוצה,אלא אם כן משהו מפריע לא,דפיקה על שן,חלודה מסיבית וכו.

תבריג את האום בכוח שתמשוך את הצירייה וזהו.

• תוכן חדש...