Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שעבר הרבה ידיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי סקסו במצב מכני מעולה עם ק"מ נמוך מאוד. האוטו שמור באמת בצורה יוצאת דופן. אין איתו שום בעיה ולא צריך להשקיע כלום (המוכר מתחייב על הכל בבדיקה). הטסט לעוד חצי שנה. כל הטיפולים במוסך מורשה. עבר טיפול לאחרונה. אני מוכרח לציין שלא ראיתי כזה רכב שמור ומטופל הרבה זמן. הבעיה היא שהמוכר הוא יד 4 (הרכב מודל 99'). האם זו סיבה לפסול לגמרי את הקנייה? אני חושב על היום שבו אני אמכור: מי יקנה רכב יד 5? או ליתר דיוק: כמה הולכים להוריד אותי... ברור לי שאם אני קונה אז זה לא לטווח קצר, אבל עדיין... הבעיה היא שבגלל המצב הנדיר של האוטו וכל התוספות וההשקעות שהוא שם בו, הוא עוד דורש מחיר גבוה מהמחירון (!) לא נראה לי שעל רכב ישן משלמים היום אפילו מחירון (גם אם זה לא יד כזו גבוהה). השאלה היא האם כדאי לקנות רכב שעבר כ"כ הרבה ידיים ואם כן אז מחיר מחירון זה לא קצת מוגזם? (אין מצב שאני משלם יותר).

פורסם

קנה רכב על סמך מצבו בפועל, ולא על פי מספר הידים הרשומות ברשיון.

כשאתה תמכור בעתיד - חפש קונה שיקנה על סמך מצבו של הרכב גם.

ישנם רכבים בעלי מספר רב של ידיים שכל אחד מהבעלים הזניח, וישנם רכבים שכל אחד מהבעלים השקיעו בו. אין כלל.

דרך אגב, הרכב שמצאת הוא בן 8 שנים. כל אחד מארבעת הבעלים החזיק בו בממוצע שנתיים. זה מעט מידי ? הרבה מידי ?

בדוק את מצבו בפועל של הרכב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מצתרף לדעתו של רז, ממוצע של שנתיים לכל יד זה לא נורא... אם גם ככה אתה מתכוון להחזיק את הרכב מס' שנים אז ממוצע הידיים יגדל לטובתך ובלי קשר קונים רכב לפי המצב שלו ולא לפי מס' הידיים.

פורסם

אם זו סקסו רגילה - הרי שהמחירון שלה כרגע הוא נגיד 15-20 ?

עוד כמה שנים הוא יהיה 10-15?

בשלב הזה באמת שמצב הרכב משנה יותר מעוד יד או פחות יד.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לטעמי האישי אינדיקציה טובה יותר מידיים היא כמה זמן החזיקה ברכב היד ממנה אתה קונה.

אפילו רכב שעשה בעיות בתחילת דרכו והחליף הרבה ידיים בגלל זה, אבל בסוף הגיע למישהו שעשה ישור קו רציני ולכן החזיק בו 3 שנים למשל, הוא כנראה פחות חשוד מרכב יד שניה או שלישית שמישהו מוכר אחרי כמה חודשים.

(add lightness' (Colin Chapman'

• תוכן חדש...