Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בבעלותי איסוזו איפון 94 שנמצא בשימוש של חבר טוב, האוטו רשום ברשיונות על שמי והוא רשום בעלים נוסף, קנינו את האוטו לצרכי עבודה ביחד, בשלב מסויים נפרדו דרכינו בעבודה, הוא ממשיך לעבוד על הרכב, הרכב רשום על שמי עדיין, הוא עושה המון שטויות עם האוטו, אני פוחד על הרשיון שלי, במהלך השבוע כשהייתי בהפלגה שוב צלצלו שוטרים לבית בגלל שהרכב חוסם, נמאס לי מזה, ביקשתי ממנו מספר פעמים לבוא איתי למשרד הרישוי שאני יוכל להסיר בעלות על הרכב, הוא מתחמק ממני, לבד אני לא יכול ללכת חייבים להיות נוכחים 2 הבעלים, מה אני יכול לעשות ? יש מצב שאני יכול ללכת להוריד את הרכב מהכביש ? (הקפאת רשיונות) או שזה כרוך בנוכחות 2 הבעלים ?

אני כבר לא יודע מה לעשות אני מנסה לסגור את הפינה הזו בצורה יפה זה חבר טוב כמו אח גדול שנמצא בבעיות ופוחד מעיקולים, פעם היה אכפת לי, היום הוא עושה שטויות על הגב שלי אז זה כבר לא אכפת לי.

אודה על כל עצה שתוציא אותי מהיאוש, אור.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לך אליו, תדרוש ממנו ייפוי כח, ולך עם זה למשרד הרישוי עם צילום של ת"ז שלו. וזהו!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

תנסה להוריד את הרכב מהכביש, אם זה אפשרי עם רק בעלים אחד (אחרי אולטימטום קל)

עכשיו אופיר יבא עם דה-שבו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

נסיון אישי- לא ניתן להוריד מהכביש רק עם בעלים אחד

כן הצלחתי להקפיא רשיונות.

אבל הקפאת רישיונות לא תעזור, כי אם הוא עושה שטויות, הוא ימשיך לעשותם גם בלי רשיונות ואולי גם יוכל להוציא מהקפאה לבד.

מצד שני, תנסה לבדוק את האפשרות אם אתה יכול להעביר בעלות רק על החלק שלך - אם זה אפשרי,תודיע לו שאתה מוכר את חלקך ושיהיה לו שותף חדש, ואולי לא כל כך נחמד.

יש סיכוי שהוא יבין ענין ויסכים להוריד אותך מהרכב.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

היי אין בעיות עם כסף הכל שלו זה רק הניירות עלי זה מה שמעצבן

מבדיקות: אני לא יכול להסיר בעלות לבד חייב נוכחות שלו

אם הוא ימשיך לעשות שטויות ברכב עם רשיונות מוקפאים זה כבר בעיה שלו, כי הוא נוסע בלי ביטוח בלי טסט מאותו רגע

בכל מקרה אני מעדיף לעלות על איזו דרך להוריד את עצמי מהאוטו הזה בנעימים, יש פתרון ?

פורסם

עוד דה שבו

בנעימים = דבר ללב שלו, תבקש במטוטה ממנו.

תזמין אותו לשבת איתך בבית קפה (צמוד לדואר) תזמינו ובינתיים לכו להעברת בעלות.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

העברת בעלות אני יכול לבצע לבד עם ת.ז שלו, הבעיה שאנחנו צריכים לגשת למשרד הרישוי לא לדואר, זה כבר הופך את הסיפור לקצת אחר

פורסם

אור,

גם בדואר וגם במשרד הרישוי יבקשו ממך בנוסף לת.ז. גם יפוי כוח שהוא חתם עליו.

את טופס יפוי הכוח אתה יכול לקבל בסניפי הדואר או להוריד מאתר האינטרנט של רשות הרישוי.

לא הבנתי מדוע דורשים נוכחות פיזית שלו ?

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני מניח שהחבר לא מודע כלכך לחוקים, אם באמת הוא לא מודע, תאיים בהורדת הרכב מהכביש ללא אפשרות החזרה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

היי שניר, אמרתי אני רוצה לסגור את זה יפה, אני אנסה לאיים עליו בהורדה, אמיר, לא ברור לי למה צריכים נוכחות של 2 הבעלים במשרד הרישוי, אבל אם תסתכל בלינק שנתן GSI16V אז תראה מה שעמית רשם.

בדואר אין לי מה לעשות כי אי אפשר להעביר בעלות לאותו אדם שכבר רשום בעלים.

פורסם

תמיד תוכל לפתור זאת בבהמ"ש בבקשב לפירוק שותפות- אי אפשר להכריח משהו להיות שותף של משהו אחר...

אומנם אתה רוצה לסיים זאת יפה כדבריך אבל אם אין הענות של הצד השני - יש צורך בצו בית משפט.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תשרוף את הרכב באישון לילה..

תענה בצורה מופתעת לחבר שיתקשר ויספר לך ...

ותסגור את הסיפור בלי שאף אחד ידע על כך....:-)

האמת..זה היה בצחוק.. אל תעשה זאת..

אם ה"חבר" כהגדרתך פוגע בך באופן אישי במודע אז למה אתה עדיין חושב שהוא "חבר"???

תסיים את זה כמו שצריך באגרסביות וחד וחלק ושילך להז:evil::cry::x:twisted:.....

בהצלחה וגמר חתימה טובה.

פורסם

תבקש ממנו להשאיל לך את הת"ז שלו (לא צילום) וייפוי כח לביצוע פעולות ברכב (יש טופס להורדה באתר משרד הרישוי).

לך למשרד הרישוי ודרוש להוריד את עצמך מהבעלות ברכב, ואם הפקידה לא רוצה תעשה בלגן ותבקש מנהל.

לדעתי אפשר לשכנע אותם לבצע את הפעולה אם תצעק מספיק, זו לא פעולה שעלולה להיות הונאה או משהו כזה כמו העברת בעלות לצד שלישי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני גם בדעתו של Will,

הרי אם הייתם רוצים למכור את הרכב לצד שלישי, הייתם יכולים לעשות זאת עם יפוי כוח, אז להעביר לאחד מכם נראה הגיוני שיסתפקו ביפוי כוח.

ואם לא הולך, קצת דפיקות על השולחן, לעלות למנהל

יש סיכוי טוב שזה יקרה.

אל תשתולל יותר מידי - שלא יראה חשוד ויצור אנטי במכוון.

והמלצה שלי - אם הצלחת, אל תספר לו.

תן לזמן לעשות את שלו.

• תוכן חדש...