Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני קצת מקפיץ: הבנאדם מוכן ללכת איתי להעברת בעלות, אבל אני לא מתכוון לבזבז יום חופש בעבודה על החרטא הזה, מעבר לכך אין לי עניין לראות את הפרצוף שלו, האם יש אפשרות שאני אשלח אדם אחר במקומי לצורך העניין ?

מקווה שמישהו יעזור לי לעלות על איזו פרצה בחוק, כי אני צריך לסגור את הפינה הזו במהלך שבוע הבא.

תודה, אור.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אפשר על ידי טופס ייפוי כח שנמצא באתר משרד הרישוי (+ תעודת זהות)

הבחור שקנה ממני את הרכב הקודם לא יכל להיות נוכח בהעברת הבעלות, לכן שלח את אביו יחד עם ייפוי כח ותעודת זהות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

היי אייל, מה שאתה אומר נכון ותקף להעברת בעלות רגילה בדואר ניתן להדפיס גם יפויי כוח באתר של משרד הרישוי ביצעתי את הדבר כבר עשרות פעמים בחיי.

כאן המקרה שונה מדובר בהסרת שמי מהבעלות על הרכב כלומר הבחור יהפך להיות בעלים יחיד, חייב לבצע את הפעולה במשרד הרישוי וככל הנראה חובה ששנינו נהיה נוכחים.

אני בכ"ז מקווה למצוא פרצה כלשהי שתאפשר לי פחות טרטורים, אבל תודה על הנסיון לעזור.

פורסם

אה, אני חשבתי שהורדה שלך מהרשיון תגרום להוספת יד לרכב ולכן התהליך יהיה רגיל.

בכל מקרה, בשביל לסגור את הסיפור המעיק הזה סופית, הייתי מגיע כדי לראות בעיניים שהכל בסדר ושהרכב כבר לא רשום על שמי. מקסימום מגיעים עם גורם מתווך שמכיר את שני הצדדים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב אני שוב מקפיץ:

הלכנו להעביר בעלות, יש עיקול לרכב הזה, כמובן מהצד שלו.

עכשיו אי אפשר להעביר בעלות, והוא לא מתכוון לעשות כלום עם העיקול הזה.

איך אני סוגר את הפינה הזו ? רק במשטרה הפעם ?

יש לציין כי עכשיו אני אלך כבר בכל דרך, אחרי הדוח ששילמתי אתמול (לא ממנו), אני כבר צופה עוד איזה 3 דוחות (ממנו)

ולא בדיוק בא לי, אחרי מעל 5 שנים בכביש ודוח אחד בלבד בעיריית אילת לפני 4 שנים, שלא ידעתי שצריך לשים כסף במדחנים של הת"מ, להתחיל לשלם דוחות.

אני רוצה עד יום חמישי הבא לכל היותר להפטר מהבעיה הזו, בכל דרך שהיא.

אם אני אגש למשרד הרישוי ואסביר למנהל שם שהעיקול בא מהצד שלו, יתכן שיסכימו להוציא אותי מהבעלות על הרכב ?

פורסם
טוב אני שוב מקפיץ:

הלכנו להעביר בעלות, יש עיקול לרכב הזה, כמובן מהצד שלו.

עכשיו אי אפשר להעביר בעלות, והוא לא מתכוון לעשות כלום עם העיקול הזה.

איך אני סוגר את הפינה הזו ? רק במשטרה הפעם ?

יש לציין כי עכשיו אני אלך כבר בכל דרך, אחרי הדוח ששילמתי אתמול (לא ממנו), אני כבר צופה עוד איזה 3 דוחות (ממנו)

ולא בדיוק בא לי, אחרי מעל 5 שנים בכביש ודוח אחד בלבד בעיריית אילת לפני 4 שנים, שלא ידעתי שצריך לשים כסף במדחנים של הת"מ, להתחיל לשלם דוחות.

אני רוצה עד יום חמישי הבא לכל היותר להפטר מהבעיה הזו, בכל דרך שהיא.

אם אני אגש למשרד הרישוי ואסביר למנהל שם שהעיקול בא מהצד שלו, יתכן שיסכימו להוציא אותי מהבעלות על הרכב ?

לא

ד"א אם אתה רשום כבעלים על הרכב, אתה יכול למכור את הרכב למישהו אחר, מבלי ששותפך לרכב יבוא לחתום על העברת בעלות

מספיק אחד מהבעלים כדי לעשות את זה.

כל עוד יש עיקל אתה אבוד. גש לבית משפט שיפטור אותך מבעלות על הרכב.

פורסם

הוא יוכל למכור רק אם הקונה לא יעלה על העיקול - בכל אופן זו דרך לא מומלצת

לכן יש את מה שניקרא בית משפט.

זה גם כיף, כל מה שקורה לך תוכל לאמר "אני במשפטים עכשיו, תעזבו אותי בשקט" ;)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חשבתה פשוט לקחת את הרכב ממנו להעמיד אותו באיזה מגרש או חניה סגורה וכך הוא לא יפריע לאיש או שתמכור אותו לברזל .

אפילו תחנה אותו ליד הבית תסנדל אותו וזהו, אתה הבעלים ותעשה מה שבא לך.ותגיד לו שאם הוא רוצה להשתמש ברכב שיטפל בחובות ויעביר את הבעלות רק עליו.

פורסם

היי, אני הבעלים של הניירות והצרות

מבחינת ממון הרכב שייך לבחור.

לגבי הדואר: חייב יפוי כוח חתום מצד הבעלים הנוסף, או נוכחותו, בדוק (לפחות לפי שנת 2005, אם משהו השתנה מאז...).

מישהו יכול לכוון אותי לגבי בתי משפט ? צריך עוד ? על מה תובעים בכלל ?

לסנדל את האוטו ? אני לא בטוח, הרכב זה הניידות והפרנסה של הבנאדם, מה גם שאני יודע שהוא חולה בראש ובטוח שזה לא מה שיעזור לי לפתור את הבעיה.

תלונה כלשהי במשטרה ? אפשרית ? קיימת ? תעזור ? או שהם פשוט מפנים לבית משפט ?

תודה.

פורסם
לסנדל את האוטו ? אני לא בטוח, הרכב זה הניידות והפרנסה של הבנאדם, מה גם שאני יודע שהוא חולה בראש ובטוח שזה לא מה שיעזור לי לפתור את הבעיה.

אור, אני לא אומר את זה בשביל להעליב, אבל שקול פגישה עם איש מקצוע כדי לראות למה אתה שם את בעיותיו של הזולת מעל בעיותיך אתה.

אותו אדם "חולה בראש" כהגדרתך, ופוגע לך בפרנסה (מוציא כסף מכיסך). אתה מוכן לספוג את זה כדי לא לפגוע בפרנסה שלו?

תציב אותו בפני מצב בו הוא יעדיף לפתור את הבעיה, במקום שאתה תמשיך לספוג את זה. אתה שם לב כמה אנרגיה כבר הוצאת?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

היי, אני שם לב.

אתה יודע איך שאומרים מטעויות לומדים ?

אז למדתי בחיים:

אני לא אעזור יותר לאף אדם זר בתחום הרכב, על כל המשתמע מכך.

אני לא אקנה שוב פיאט.

אני לא אקנה שוב רכב שלא מניע ולא ניתן ללקיחה לבדיקה.

יש עוד כל מיני דברים שאני לומד.

כרגע הוא עוד לא פגע לי בכיס, אבל אני צופה את הפגיעה, כי ראיתי לפחות 2 דוחות חניה אצלו ברכב שלא שולמו.

אני לא מוכן לפגוע לו בפרנסה, לפחות לא בדרך של סינדול הרכב, היות וסביר שזה לא חוקי, אני מהמר על משהו בסגנון של "הסגת גבול", ככה שאם כבר פגיעה אז בדרך שלא תגרום לזה להתהפך עלי ולהיות זה שלא בסדר, לכן גם אני מנסה להתייעץ בפורום, כדי לקבל כיונים ולא לעשות טעויות נוספות על הטעויות שכבר נעשו.

פורסם

בתסבוכת שאתה מציג כרגע, שום הסברים לא יעזרו במשטרה, בדואר או במשרד הרישוי.

אין להם גם שום סמכות חוקית לבצע כל פעולה רישומית בנסיבות הקיימות.

בדואר שום דבר לא השתנה - לא תוכל להעביר בעלות במקרה זה נקודה.

הדרך היחידה שלך היא לפנות לבית משפט ולבקש פסק דין המורה למשרד הרישוי למחוק אותך מרישומי הרכב.

תמשיך לרחם על פרנסת האיש הנחמד הזה, ובדרך הזאת אתה רק תפרנס בסופו של דבר את עורכי הדין בעוד יותר כסף.

כדי שזה יעלה לך קצת פחות - תתחיל את הטיפול המשפטי היום ורצוי שתעזר בעו"ד (כדי לא לעשות טעויות שיסבכו את המצב יותר).

אין לך ברירה - תוריד את כפפות המשי.

אמרו חז"ל - מי שמרחם על רשעים שסופו שהוא רשע אל רחמנים (ניסוח חופשי).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

קודם תחליט אם החבר טוב או לא אם החלטתה שלא אז,

אם ברישיון כתוב השם שלך אז זכותך לסנדל אותו. תמיד תוכל לטעון שאתה מפחד שיגנבו לך אותו ולכן מסנדל אותו כאשר לא בשימוש,ותכחיש כל טענה של הבעלים השני שאתה מסנדל בכוונה. אם הפרנסה חשובה לו אז שיסדר את העניינים ויפסיק לעשות שטויות.

אם אתה רשום ברישיון גם אם אין לך מפתח נגיד זכותך להזמין גרר ולקחת את הרכב לכל מקום שתחפוץ בו, אפילו תחביא אותו ותגיד לבחור שאם הוא רוצה לראות את האוטו שיעביר בעלות קודם. ואם לא אז תוך שבוע אתה מוכר אותו לברזל או משהו כזה.

אני מאמין שאם הוא צריך את הרכב ואם הוא לא יהרוג אותך לפני :shock: ,הוא בהחלט יזיז את עצמו.

אם לא תעשה את כל אלו, או אם המצב ידרדר פשוט קח את הרכב ושרוף לו את המנוע ו/או את הגיר רכב כזה מהשנה הנ"ל פשוט לא שווה יהיה לתקן ולכן ימכר לחלקים ותוכל אפילו להרוויח איזה 500 ש"ח.

לדעתי אם החבר באמת "חבר טוב" הוא היה מההתחלה מונע ממך את כל כאב הראש הזה.

ואולי זה נשמע קצת קיצוני אבל לפעמים פשוט אין ברירה ואני לא חושב שאתה צריך עכשיו בגללו להתחיל להוציא כסף על על ערכי דין ומשפטים.

ולדעתי אתה טועה בגדול לגבי פיאט !

פורסם

את הדעות לגבי הפיאט נעזוב בצד כרגע, בוא ננסה להתרכז בנושא המקורי:

הבנאדם הוא אכן חבר טוב שלי, משהו בגדר של "אח חורג" אפילו

כשהרכב נרכש, הוא נרשם על שנינו מכמה סיבות: הוא היה פרוד אחרי שחרור מהכלא, התחלנו לעבוד ביחד עם הרכב ולא רצינו שהאשה תוכל לקחת את הרכב כחלק מהסכם גירושין, אח"כ התפצלו דרכינו וככה זה נשאר.

עכשיו אני מפחד כמו שאתם מבינים מדוחות חניה, דוחות מהירות, דוחות של מצלמות רמזור, כי הבנאדם נוהג בצורה שאם הייתי שוטר הייתי שולל לו מזמן את הרשיון, מעבר לזה נראה לי שעוד חודשיים פג לו הרשיון והוא לא יכול לחדש כי הוא חייב קורס נהיגה מונעת שהוא לא עושה.

בקיצר, אני אמנם אוהב את הבנאדם, אבל לא על חשבון הכיס שלי והרשיון שלי.

אני באמת חושב שאני אעלים לו את הרכב אם הוא יגיב בצורה לא נכונה, זה נראה לי הכי טוב.

במקביל לזה אני ארים טלפון לעו"ד לברר את הנושא.

• תוכן חדש...