Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנגלר חדש ומוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כבר פעם שנייה שאני רואה את איזשהו רנגלר מוזר בדרך לעבודה...אני רואה אותו מכיוון רחובות ממשיך דרומה ועובר את צומת כנות,אני פשוט נוסע לבניי עייש...

הוא בצבע ירוק נזלת/צבאי....ויש עליו כל מיני אביזרים משונים,כאילו יש מעבדה בתוכו....

אהה ומסיעים אותו על גרר.

קבוע בין השעות 7:30-8:00 בבוקר.

מישהו יודע משהו?ראה?שמע?

פורסם

לפחות צלם אותו עם הפלאפון, אנו מקבלים את החורף ולא חסר נזלת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גם לי יצא לראות אותו כמה פעמים, הוא מגיע עד פארק המדע ברחובות (כננראה בדרך חזרה, יותר בשעות 10:00-11:00), עד היום לא הצלחתי לקרוא מה כתוב על המדבקה שיש עליו. והצבע הוא חאקי מטאלי.

בפעם הבאה שאתקל בו אני אנסה לשים לב ליותר פרטים ואולי אפילו לבדוק לאן הוא בידיוק נגרר.

:-D

פורסם

באו אני אגלה לכם מה זה הרנגל הזה זה רנגל שנקנה בארה"ב הובא לארץ אני חושב שיש יותר מאחד והוא שייך את חברת אל-אופ/אלביט על הרנגל הורכבה מערכת שהוא יודע ליסוע לבד "רכב ללא נהג" ואם אתם רואים אותו על הכביש הוא תמיד יהיה על גרר בדרך ל או בדרך מניסוי שעושים לו בשטחים שליד רחובות והוא גם מיועד לייצג את ישראל בתחרות של רכבים ללא נהג שמתקיימת בארה"ב

פורסם

אני די בטוח שראיתי אותו בבסיס שלי, של נס"א, אולי לא זה בדיוק אבל אני מכיר טוב את המערכת של אלביט, ואני לא רוצה לפרט יותר מזה, חוץ משזה ממש מגניב.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

לא דיברו על זה כבר?

זה לא ה"זריז" שאוזכר פה בעבר?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

עכשיו אני יודע על מה אתם מדברים, היצור הזה עבר על הגרר מול הפנים שלי, אם לא היה כלכך חשוך הייתי מצלם לכם.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...